• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

Kızmadı ama bakışlarından tepkili olduğunu anlayabiliyorum 😂 Ama yani saçma çocuk düşündüğün andan itibaren bi takım testler yapılır yok gerçekten devlet ilgilenmiyor vitamin bile vermeyip gönderdi.
Klasik erkek 😅 sana gebelik öncesi folik asit vermesi lazımdı mesele devlet öyle bende deblette sürünüyorum 😅

Canım benim ilişki esnasında aklımdan çıkıyor. Eşime 1 hafta önceden yumurtlama günümü de söylüyorum 2 günde bir olması gerektiğini de o takibini yapıyor ben yapmıyorum. Bu konuyu o kadar kafaya takmıyorum. İlacın adı mı ocons reçetesiz alınabiyor mu
Kocan bu konuda çok iyiymiş valla şanslısın 😊 reçetesiz de veriliyor canım ama gene doktora danış al tahlil yeni yaptırmışsın zaten tekrar tahli de istemez

Canım senin adet dönemi her gün doktora gitmen gerekmiyor mu yumurtan çatlayana kadar takip etmeleri için
Doktor bana dedi ilaç bitsin ayın 17 gel dedi adetin bu gün bitti ama kahve rengi akıntı geliyor tahminimce yumurtalama oluşuyor akıntı o yüzden olabilir çünkü ara ara geliyor normal olmazdı hiç

Ve hormon testi yaptırdın mı? Burada bir arkadaş söyledi bana da bugün hormonda prolaktin hormonu yüksek olduğunda da gebelik olmuyormuş bir arkadaşı ilaç kullanıp hemen hamile kalmış
4 defe hormon testi yaptım hepsi temiz çıktı hamile kalmak için bir sıkıntım yok dedi doktor yumurtalama da oluyor çatlıyor

Bir sorun yoksa mutlaka olur demek ki zamanı var. Ama işte hiç birşey yapmadan da insan bekleyemiyor.
Aynen çevrem de ki herkes öyle diyor zamanı var diyor gel de bekle insan kendini durduramıyor bir şey yapmadan dediğin gibi incir körünü duydum ama denemedim klomen bitsin doktor ne diyor ona göre başka çaraler ararım doktora bahımlı kalmak istemiyorum hele devlete hiç

Aynen çevrem de ki herkes öyle diyor zamanı var diyor gel de bekle insan kendini durduramıyor bir şey yapmadan dediğin gibi incir körünü duydum ama denemedim klomen bitsin doktor ne diyor ona göre başka çaraler ararım doktora bahımlı kalmak istemiyorum hele devlete hiç
Aynen öyle. Hormon testlerini nerde yaptırdın?

Back
X