Soğan kürü

yasminesss

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
275
49
18
31
Merhaba...

İnşallah cevap veren olur ben soğan kürü kulanmak istiyorum bir çok yerde arıştırma yaptım adet bitimin 7 gün sonra başlayın yazıyor bir kaç yerde iki gün sonra yumurtalama 14 gün için de gerçekleştiği için adet bitimen de başlayın diyor şimdi benim düzensiz 23 gün de bir oluyorum ben sizse nasıl kullanmalıyım benim adetim biteli bir hafta oldu soğan kürüne başlasam olur mu gene faydası olur mu?

Günü hakkında net bişey söyleyemem ama işe yarayan çok kişi var, kuzenim pcoslu 6 yıl sonra soğan kürü yaptığı ay hamilr kaldı şuan ikizleri var

Evet çok kişi de işe yaramış ben de duydum yumurta çatlamasını sağlıyor 28 gün de bir adet gürün birin de 14 de yumurtaşama oluyor işte onlar soğan suyunu eğer öyleyse 3 günde içile bilir ben de yumurtalama günü düzensiz adet yüzden hesaplama yapamıyorum soğan suyunu o yüzden nasıl kullanacağı mı bilemiyorum

Merhaba...

İnşallah cevap veren olur ben soğan kürü kulanmak istiyorum bir çok yerde arıştırma yaptım adet bitimin 7 gün sonra başlayın yazıyor bir kaç yerde iki gün sonra yumurtalama 14 gün için de gerçekleştiği için adet bitimen de başlayın diyor şimdi benim düzensiz 23 gün de bir oluyorum ben sizse nasıl kullanmalıyım benim adetim biteli bir hafta oldu soğan kürüne başlasam olur mu gene faydası olur mu?
Merhaba canım Allah şifa versin insalalh benim adet bitti 2 gün sonra başladım sabah akşam içiyorum 8. Günüm inşallah güzel sonuçlar alırız

Soğan suyundan sonra yeni oluşan kistim eridi ve geçen ay soğan suyundan önce 1 yumurtam gelişirken soğan suyundan sonra 3 yumurtam gelişti ovitrelle vuruldum 2 tane beklemedeyim😇

Merhaba nasıl kullandığınızı anlatır mısınız kaçıncı günde başladınız kaç gün kullandınız falan
Merhaba, ben adetim bitti 2. Günü başladım şuan 7. Günüm 15 güne tamamlayacağım. Sabah kalktığımda ve akşam yemeğinden önce 1.5 su bardağı içme suyunu kaynatıyorum içine 4 e böldüğüm soğanı atıyorum ve 5 dk o şekilde kaynıyor. Ilıktan bi tık sıcakken içiyorum. Bakalım sonuçları paylaşacağım

Merhaba...

Merhaba soğan kürünü denediniz mi?

Back
X