O zaman sadece 1 hafta içtiniz. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
Gebeliginiz sağlıkla ilersin inşallahFastfood hiç yemedik . Daha çok sebze yemekleri havuç brokoli ceviz fındık badem keçiboynuzu özünü bende kullandım mesela ayrıca arı sütü polen karışımı aldım aynı ay süte karıştırıp içtim bende 36 yaşındayım sigara da var maalesef yani ciddi bir probleminiz yoksa bunlar işe yapıyor tabi ilk önce Allah’ın izniyle
banada oyle oldu ilk 3 cok cok yogun koyu akinti oldu ama hu iyiye isaretmisBende soğan kürü içiyorum bugün 7.gun oldu evet zayıflatıyor gercekten.ilk içtiğim günler çok yoğun koyu renkte akıntım oldu anlamadım ama şuan kesildi akıntı inşallah şifa olur
Allah razı olsun darısı başıma tez zamandaGebeliginiz sağlıkla ilersin inşallahAllah sağlıkla evladinizi kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah aminAllah razı olsun darısı başıma tez zamanda
yumurtlamayı görünce bırakmalı mı soğan suyunu içmeyi?1 nisan da başladım 12 nisan sabah içtim sonrası yok zaten 12 nisan öğleden sonra yumurtalamayı gördüm
Ben bıraktım güvenemedim canım Regli sonrası yumurtalamaya kadar 12 gün kullanmış oldumyumurtlamayı görünce bırakmalı mı soğan suyunu içmeyi?
Bazen soğan kürü de faydalı olmuyo da.yumurtlama olduğunu gösteren testler kesin doğru sonuç veriyor mu acabaBen bıraktım güvenemedim canım Regli sonrası yumurtalamaya kadar 12 gün kullanmış oldum
Ben soğan suyu işe birlikte ovulasyon testi yaptım yumurtalama ve çatlamayı gördüm değerlendirdim bence bu da çok önemliBazen soğan kürü de faydalı olmuyo da.yumurtlama olduğunu gösteren testler kesin doğru sonuç veriyor mu acaba
veriyo canim ben kendi yumurtlamami biliyodum kendim anliyodum cocuk olmayinca dedimki ovulasyon deniyim belki yaniliyorumdur ama dogru cikti gunu gunune dogru biliyomusumBazen soğan kürü de faydalı olmuyo da.yumurtlama olduğunu gösteren testler kesin doğru sonuç veriyor mu acaba
adet düzensiz olunca sıkntılı işteZaten yumurta takibini 1-2 ay yapınca insan farkediyor zamanını. Örneğin benim 12-14 günler arasında oluyor.
ibrahim saraçoğlu adet bitiminden 2 3 gün sonra başlayın.15 gün günde 2 kez kürü uygulayın diyor.Kızlar bende soğan kürünü denemek istiyorum, ama şöleki adetim 5gün sürüyor ve yumurtlamam yaklaşık 9-10-11 . Günlerden birinde oluyor. Adetim bitince 6. Gün başlayıp yumurtlama gününe kadar mı yapmalıyım? Yoksa 10gün ara vermeden devam mı etmeliyim?
Merhaba peki normal şartlarda içmeden önce adetiniz düzensizmiydi bende başlayacağımda ben 2 3 ayda 1 adet oluyorum o yüzden sizinki kadar etkili olur mu acaba dedim sizin adet düzeninizi merak ettimSoğan suyunu yaptığım ay hamile kaldım şu an 7 haftalık hamileyim bence beraberinde ovulasyon testi de yapılmalı yumurtalara olduğu gün bırakın derim eşinize de çakşır suyu biz denedik Herşey Allahtan ama özellikle soğan suyu kimyasaldan sonra bana çok iyi geldi
Tebrik ederimmm acaba kacinci ayinizda hamile kaldiniz bende tedaviye baslamadan son kez denesemmj diyorum gerci neyin tedavisini yaptircam onufa bilmuyorum............Adet bitiminden 3 gün sonra başladım ben aç karnına (içtikten sonra en az 15 dk bir şey yemeden) günde iki kez orta boy soğanı ince kabuğunu soyup 4 e böldüm 1 buçuk su bardağı klorsuz kaynamış hazır suda 5 dk kaynatıp sıcağa yakın (ılık değil sıcağa yakın olacak kesinlikle) . Öyle içtim 15 gün boyunca. Ve hamile kaldım Allah a şükürler olsun
Benim düzenlidir canım 30 günde bir olurum aksamazMerhaba peki normal şartlarda içmeden önce adetiniz düzensizmiydi bende başlayacağımda ben 2 3 ayda 1 adet oluyorum o yüzden sizinki kadar etkili olur mu acaba dedim sizin adet düzeninizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?