Bende soğan kürü içiyorum bugün 7.gun oldu evet zayıflatıyor gercekten.ilk içtiğim günler çok yoğun koyu renkte akıntım oldu anlamadım ama şuan kesildi akıntı inşallah şifa olurRica ederim canım 7inci günü başlıyor sun 15gun günde 2 bardak şuan bende bu kürü deniyorum içtikten sonra zayifliyorsun fark edersin
İnşallah canım valla ben yapı olarak birazda balık etliyim eşim zayıflamış sın diyorBende soğan kürü içiyorum bugün 7.gun oldu evet zayıflatıyor gercekten.ilk içtiğim günler çok yoğun koyu renkte akıntım oldu anlamadım ama şuan kesildi akıntı inşallah şifa olur
Çok güzel bende öyleyim özellikle karın bölgemde zayifliyorumİnşallah canım valla ben yapı olarak birazda balık etliyim eşim zayıflamış sın diyorne yaptın diyor
normalde adetten 2 3 gün sonra için diye gördüm ama nasıl yapılacak tam bilginiz varsa aydınlatır mısınız? Birde 15 günlük kürden sonra bitiyor mu? Tekrarlamak gerekir mi?Rica ederim canım 7inci günü başlıyor sun 15gun günde 2 bardak şuan bende bu kürü deniyorum içtikten sonra zayifliyorsun fark edersin
Canım ben soğan kürünü kullanmadan önce çok araştırma yaptım yumurtalama ve sonrası kullanan bazı kadınlarda düşük olmuş bu kür yüzünden mi bilmiyorum ama kadınlar buna bağlıyor bende o yüzden yumurtalamayı görünce bıraktım kullandığım ilk ay hamile kaldım ama bence bu çocuk yapma sadece kadınla bitmiyor eşinle de ilgilen sperm kalitesini artıran besinler kürler ben 3 ay bütün geme alışkanlığımızı değiştirdim 3 ay içinde 2 kez hamile kaldımYani yumurtlama doğurgan donemlerimde ice bilirmiyim bi şey olmaz değil mi???o donemde sonrada devam etmeliyim yani??cunki kizlar yazmiştilar yumurtalama doneminde biraktim
Mide sorunu olanlara tavsiye edilmiyor canım incir kürü dene veya bal çörek otu tarçınBenimde midem pek sağlam değil bakalım bende ne belirti gösterecek.o konuda da tedirginim.
Sizde mi adetin 7. Günü başladınız. Başlama günü ile ilgili farklı şeyler okudum. Biraz kafam karıştıBende soğan kürü içiyorum bugün 7.gun oldu evet zayıflatıyor gercekten.ilk içtiğim günler çok yoğun koyu renkte akıntım oldu anlamadım ama şuan kesildi akıntı inşallah şifa olur
Siz ne zaman içtiniz. Zamanı konusunda ben de kararsızım. Deneyenlerden fikir almak iyi oluyor.Canım ben soğan kürünü kullanmadan önce çok araştırma yaptım yumurtalama ve sonrası kullanan bazı kadınlarda düşük olmuş bu kür yüzünden mi bilmiyorum ama kadınlar buna bağlıyor bende o yüzden yumurtalamayı görünce bıraktım kullandığım ilk ay hamile kaldım ama bence bu çocuk yapma sadece kadınla bitmiyor eşinle de ilgilen sperm kalitesini artıran besinler kürler ben 3 ay bütün geme alışkanlığımızı değiştirdim 3 ay içinde 2 kez hamile kaldım
KaÇok güzel bende öyleyim özellikle karın bölgemde zayifliyorum
6.gunu başladım adetim 4 gün sürüyorSizde mi adetin 7. Günü başladınız. Başlama günü ile ilgili farklı şeyler okudum. Biraz kafam karıştı
Ben regli bitince hemen başladım . Nisanın başı ay sonunda hamile kalmıştımSiz ne zaman içtiniz. Zamanı konusunda ben de kararsızım. Deneyenlerden fikir almak iyi oluyor.
Bende regl bitince baslamak istiyorum ama kafama takilan yumurtalama gunu icmelimiyim yoksa icmemelimiBen regli bitince hemen başladım . Nisanın başı ay sonunda hamile kalmıştım
O zaman sadece 1 hafta içtiniz. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.Regli bitince yumurtalamam ne kadar erken benim 12.gündü. Yani sen bilirsin arkadaşım ben dediğim gibi ovulasyon testini de aynı an kullandım ve yumurtala ertesi gün çatlamayı gördüm bıraktım
Hamile mı kaldınız hemenRegli bitince yumurtalamam ne kadar erken benim 12.gündü. Yani sen bilirsin arkadaşım ben dediğim gibi ovulasyon testini de aynı an kullandım ve yumurtala ertesi gün çatlamayı gördüm bıraktım
1 nisan da başladım 12 nisan sabah içtim sonrası yok zaten 12 nisan öğleden sonra yumurtalamayı gördümO zaman sadece 1 hafta içtiniz. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
Evet aynı ay kaldım ama sadece soğan kürü yapmadım benHamile mı kaldınız hemen
Neler yaptın anlatabilir misin benim yaş 39 eşimde ileri sperm hızı düşük ve şuan e vitamini çinko eşim kulkaniyo bende infolik kombi ve soğan kürü yapıyorum inşallah vesile olurEvet aynı ay kaldım ama sadece soğan kürü yapmadım ben
Ben beslenmeye çok dikkat ettim sperm ve yumurta kalitesine iyi gelen ürünleri tükettik eşime keçiboynuzu özü çakşır suyu ve havuç suyu verdim beslenme dışında yaptığım herşey ilk denemem di ve ilk ay oldu cnmNeler yaptın anlatabilir misin benim yaş 39 eşimde ileri sperm hızı düşük ve şuan e vitamini çinko eşim kulkaniyo bende infolik kombi ve soğan kürü yapıyorum inşallah vesile olur
Yumurta kalitesi için neler tükettinBen beslenmeye çok dikkat ettim sperm ve yumurta kalitesine iyi gelen ürünleri tükettik eşime keçiboynuzu özü çakşır suyu ve havuç suyu verdim beslenme dışında yaptığım herşey ilk denemem di ve ilk ay oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?