- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Enfeksıyonn canımmm herkeste olan iltihap farklı bıseyEnfeksiyon derken iltihap'tan mı bahsediyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksıyonn canımmm herkeste olan iltihap farklı bıseyEnfeksiyon derken iltihap'tan mı bahsediyorsun
Bende de var 3 gündür yapıp içiyorum inşallah iyi gelir.Enfeksıyonn canımmm herkeste olan iltihap farklı bısey
Ay ınsallahhh canım ya şu yanma olunca varya sankı bırı ıcımı parçalıyor Allah sabır versin bizeBende de var 3 gündür yapıp içiyorum inşallah iyi gelir.
Amin... Ama kendini bu kadar hırpalama,daha büyük sorunumuz yok çok şükür, olabilirdi de yani. Unutma beterin beteri varAy ınsallahhh canım ya şu yanma olunca varya sankı bırı ıcımı parçalıyor Allah sabır versin bize
Bende bugun sabah basladım sogan kürüne daha onceden alısık oldugumdan kötü gelmiyor adet biter bitmez sarı akıntım baslamıstj umarım faydası olur![]()
Kızlarrrr idrar yolu enfeksiyona da iyi geliyor mu yaaa bıktım canım yanıyor![]()
Ay ınsallahhh canım ya şu yanma olunca varya sankı bırı ıcımı parçalıyor Allah sabır versin bize
Ben düsük kanamam bittikten sonra basladim.
Arada midem.bulaniyor. akintilarimda var.
Kahverengi az bugun 1 kere geldiği oldu.
Insallah faydali oluyordur.Kasık agrilarimda oluyor ģoģste..
Bende bilemedim.midem cok bulandi hakkaten adetmk olucam bilmiyorum.Ama soganin etkileri olabilir. Yani sonunu nasil getiricem bilemedim ama temizliyor sanirim..midem bugun bulandi bitek.Canım şifa olsun inşallah
Benimde dün çok kasık ağrım oldu
Sonra mide bulantısı yaptı ağrı
Bide griptim dün şapır şupur ama bir günde bitti
Sanırım soğan suyu önledi gripi
Ama bugünde başımın ağrısı çok şiddetli
Bunların kürle bi ilgisi varmı bilmiyorım tabi
Bende bilemedim.midem cok bulandi hakkaten adetmk olucam bilmiyorum.Ama soganin etkileri olabilir. Yani sonunu nasil getiricem bilemedim ama temizliyor sanirim..midem bugun bulandi bitek.
Goğs agrisi var bide. Adet gelicek sanirim 1 hafta sora filan belki onun belirtileridir.
Buyuk ihtimal seninkide temizleniyordur.
Soģan herk3sin midesine iyi gelmez ama bende surekli olmadiği icin birakmadim.ne bilim basladim bitireyim diyorum bakalim
Bende bilemedim.midem cok bulandi hakkaten adetmk olucam bilmiyorum.Ama soganin etkileri olabilir. Yani sonunu nasil getiricem bilemedim ama temizliyor sanirim..midem bugun bulandi bitek.
Goğs agrisi var bide. Adet gelicek sanirim 1 hafta sora filan belki onun belirtileridir.
Buyuk ihtimal seninkide temizleniyordur.
Soģan herk3sin midesine iyi gelmez ama bende surekli olmadiği icin birakmadim.ne bilim basladim bitireyim diyorum bakalim
Insallah.Ben sabah aksam yapiyorum.Bence de canım bende hiç tamamlayamadım kaç aydır
2 3 gün içtim bıraktım hep
Bugün 7 gün oldu
Günde bi bardakta olsa içiyorum
İnşallah şifa olur
saģol canim.yeniydi 3 haftalikti . Tup bebekle olduğu icin gelismis embriyo koyuldu.Senin düşük kaç haftalıkken oldu canım
Çok geçmiş olsun bu arada
Insallah.Ben sabah aksam yapiyorum.
Hep gunde 1 kere yaptim.bu sekilde daha faydali diye kendi duzeninde devam ediyorum
saģol canim.yeniydi 3 haftalikti . Tup bebekle olduğu icin gelismis embriyo koyuldu.
oda geç tutundu kanamam durmadi.. beta artmasina ragmen. Gunlerce bekledik. Ama kismet deģilmis.
Insallah ben dogaldan da bekliyorum olmasada zaten hastanedeki bebekleri denicem:) 2 ay sora kismetse insallah.Aslında bende bozmak istemedim ama akşam üşengeçlik oldu bi kaç gündür bir günde yapamadım zaten
Ama şifa olacağına inanıyırum
Güzel haberlerimizi veririz yakında inşallah![]()
Yaa ikizleri dogdumu? Dogal hamileliği gerceklestimi.onunda bir zamanı vardır canım inşallah hayırlı vakitte gelir bebeklerimiz
Benim bi arkadaşım ilk tüp bebek yaptı
6 sene olmamıştı
Sonra tüp bebekle ikizleri oldu
Sonrada doğal yoldan hamile kaldı
Yani Allah dilerse herşey mümkün
İnşallah sizinde en yakın zamanda olur yavrunuz![]()
Insallah ben dogaldan da bekliyorum olmasada zaten hastanedeki bebekleri denicem:) 2 ay sora kismetse insallah.
Faydali olucagina b3nde inaniyorum.Bu sefer dikktli yapayim dedim.aksattigin olur illaki 1 gun fian. Ben onceden gunde 1icerek yapiyordum simdi 2 icerek tamamlicam insallah.