Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba miyomlari da yok eder mi sogan kürü?arkadaşlar ben de 1-2 ay önce soğan kürünü yapmıştım daha önce doktora gittiğimde küçük küçük bir sürü kistim olduğunu söylemişti fakat bugün tekrar doktora gittiğimde doktor hiç kistim olmadığını söyledi sanırım soğan kürünün faydası oldu
Pco ve miyomları yok ediyormuş bence dene ne kaybedersinkiAcaba miyomlari da yok eder mi sogan kürü?
Bugün basladim. Bakalim insallah miyomlar yok olurPco ve miyomları yok ediyormuş bence dene ne kaybedersinki
Üstündeki ince kabuğu soyuluyor kabukları yapılmıyor.Sogan kürü kabuksuzmu yapiyorsunuz yoksa Kabukla beraber Mi
Ben saraçoğlunun kürünü uyguluyorumAhmet marankinin sogan kürü vidyosuna bakın. Sogani yikayip yumrukla kiriyor. Kabuklu haliyle kaynatiyor soymadan
Meraba bende polikistik over var sogan suyunu basladim 6 gununde adet oldum edet olunca biraktim suan adetim bitti tekrar mi baslamaliyimAdet biti
Adet bitiminden iki gun sonra baslamak lazim cnm 15 gun yapman gerekio. 1,5 barfsk kaynar suya dorde bolummus 1sogani atip 5dk kaynadiktan sonra iliktan sicaga ac karinla gunde 2kez icmelisjn.
Her ay mı içiyorsunu ben araştırdım da altı ayda bir 15 gün için diye gördümARKADAŞLAR........SOĞAN KÜRÜ adetin bitiminden en erken 7 gün sonra başlanır.15 gün içilir.sonra bir sonraki adet başlamadan 10 gün önce tekrar içilir ama 5 gün.bir arkadaşım bu kür sayesinde hamile kaldı.bende içiyorum.ALLAH isteyen herkese versin.i.SARAÇOĞLU.SİTESİNE GİRİN SEVGİLER.....
Arkadaşlar adet bitikten 3 gün sonra başlanıyor 15 gün sabah kahvaltı yapmadan yarım saat önce akşam yemek yemeden yarım saat önce içiliyor eğer zorlanırsanız bir kaç damla limon damlatıp 1 dilimini de içine atıp içebilirsiniz 15 gün sonra içmeyi bırakmalısınız 2. Adet döneminizden 10 gün önce 3 ve ya 7 gün daha içip bırakmalısınız etkisi oluyormuş ben böyle biliyorumadet ğünümü baslanıyo ben adete 15 ğün kala baslanıyo sanıyordum ve buğün basladım