Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ARKADAŞLAR........SOĞAN KÜRÜ adetin bitiminden en erken 7 gün sonra başlanır.15 gün içilir.sonra bir sonraki adet başlamadan 10 gün önce tekrar içilir ama 5 gün.bir arkadaşım bu kür sayesinde hamile kaldı.bende içiyorum.ALLAH isteyen herkese versin.i.SARAÇOĞLU.SİTESİNE GİRİN SEVGİLER.....
Merhaba benim sorum adetten sonraki 10. gün soğan kürüne başladım bitti ama 2.kürü deadet başlamadan 10 gün önce başlanmalı demişsin ama zaten 10 gün önce bitirmiştim ben ? anlamadım
adetinin 7.günü başlıyorsun 15 gün yapıyorsun, ilk 15 günlük bittikten sonra regli oluyorsunya ondan sonraki regline 10 gün kala başlıyorsun.
çok sağol birşey daha sorsam cevaplarmısın lütfen birdahaki kür 5 günmü 10 günmü yapılacak bu konuda bilgin varmı birde sen denedinmi çok merak ettim şimdiden teşekkürler canım
10 gün yapıyorsun. kürü yaparken adet olursan devam ediyorsun bırakmadan bitiriyorsun.
tesadüfmü bilmiyorum ama ben yaptım 2 defa ikisinde de hemen ertesi ay hamile kaldım. gerçi kaybettim ama kaldım.
doktora gittim arkadaşlar 7,5cm olan kistlerim 2cm olmuş..... çok sevindim tabi 15günü tamamlayınca hepsi yok olacak demekki...