Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet bitiminden iki gun sonra baslamak lazim cnm 15 gun yapman gerekio. 1,5 barfsk kaynar suya dorde bolummus 1sogani atip 5dk kaynadiktan sonra iliktan sicaga ac karinla gunde 2kez icmelisjn.Sogan kürü nu bende yapmak istiyorum..inşallah faydasini gorurum..bebek icin yapicam..bebek icin faydasini gorenlerde varmis..yapanlar nasil yapti acaba ?
arkadaslarnasıl faydası oluyomu?:1shok:
AminARKADAŞLAR........SOĞAN KÜRÜ adetin bitiminden en erken 7 gün sonra başlanır.15 gün içilir.sonra bir sonraki adet başlamadan 10 gün önce tekrar içilir ama 5 gün.bir arkadaşım bu kür sayesinde hamile kaldı.bende içiyorum.ALLAH isteyen herkese versin.i.SARAÇOĞLU.SİTESİNE GİRİN SEVGİLER.....
kızlar soğan kürü için ibrahim beye mesaj yazdım bilginize.................sayın hocam size sorum şu lütfen acil cevap bekliyorum ben soğan kürüne adetin 3.günü başladım 15 günyapıcam peki bu 15 günlük zaman diliminde hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu onu da söküp atmasın içimden lütfen acil cevabınızı bekliyorum .
Merhaba,
Soğan kürü kistik yapı üzerinde etkilidir. Soğan kürünü uygularken hamile kalan çok sayıda bayan var. Hiç birinde düşük yaşanmadı. Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız. Hamile iseniz soğan kürü düşük yapmanıza neden olmaz.
sağlığınız daim olsun.
Merhabalar. Paylaşımınız eski ama gebelik takviminiz yeni. Hayırlı olsun , sağlıklı bir gebelik ve doğum olsun inşallah. Soğan kürüne başladım ben de 1 haftadır. Faydasını gördünüz mü diye sorsam ?Sogan kürü nu bende yapmak istiyorum..inşallah faydasini gorurum..bebek icin yapicam..bebek icin faydasini gorenlerde varmis..yapanlar nasil yapti acaba ?
Allah razı olsun. Amin.. Ben yapmadım soğan kürü.. Belki bir iki kere içimişimdir.. Ama düzenli yapmadım. İnşallah fayda görürsünüz.. Benim zaten tüp bebek.Merhabalar. Paylaşımınız eski ama gebelik takviminiz yeni. Hayırlı olsun , sağlıklı bir gebelik ve doğum olsun inşallah. Soğan kürüne başladım ben de 1 haftadır. Faydasını gördünüz mü diye sorsam ?
Merhabalar. Paylaşımınız eski ama gebelik takviminiz yeni. Hayırlı olsun , sağlıklı bir gebelik ve doğum olsun inşallah. Soğan kürüne başladım ben de 1 haftadır. Faydasını gördünüz mü diye sorsam ?
Maaşallah, Allah kızınızı size bağışlasınBen soğan kürü ile hamile kaldım inşallah sizdede faydalı olur düzenli kullandım
Aminnnn cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallah teşekkür ederimmMaaşallah, Allah kızınızı size bağışlasın