Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet bittikten 2 gun sonra baslaman lazim saracoglu oyle soyluyorYumurtlaman yaklaşmış olabilir canım bi kaç güne daha şeffaf olabilir rengi.bende adetime bir hafta var sabah mı başlasam adet bittikten sonra mı başlasam bilmiyorum küre
Hayir korunmuyorum sen ne zamandir evlisin yasin kaç cocuk var miBende şimdi soğan kürüyle ilgili postları okuyordum burda senin dediğine göre öyle akıntı gelirse yumurtlama olarak belirtmişler sen korunuyormusun şuan
11 aylık evliyim çocuğum yok 29 yaşındayım iki kürtajım var.seninHayir korunmuyorum sen ne zamandir evlisin yasin kaç cocuk var mi
Bende de öyle olmuştu iltihapi söktü bendekiSelam arkadaşlar. Bende pkos var 2 yıllık evliyim cocugumuz olmadi adet bitiminden 3 gun sonra sogan kürüne basladim bugun kürün 3.günü aşırı derecede sarı akinti geliyor kokusuz ve sıvı. Bu normal midir?
18 aylik evliyim benim de cocugum yok ikimizin de olur inşallah hayirlisiyla pcos var mı sende11 aylık evliyim çocuğum yok 29 yaşındayım iki kürtajım var.senin
Sonra hamilelik oldu mu yada adet duzene girdi mi ben hic adet olamiyorumBende de öyle olmuştu iltihapi söktü bendeki
Eevt hamilelik oldu canımm . Adetlerim duzenlydi zaten.. sen adet olamiyorsan yumurtlama gününü de bilmiyorsndr .soğan kürünü yaptıktan sonra ovalusyon testi de al bence.ovalusyon testini de bir ay deneyip bırakma devam ettir.Sonra hamilelik oldu mu yada adet duzene girdi mi ben hic adet olamiyorum
18 aylik evliyim benim de cocugum yok ikimizin de olur inşallah hayirlisiyla pcos var mı sende
Ovülasyon takibi çok önemli aslında adet düzensizliği olan kişilerdeEevt hamilelik oldu canımm . Adetlerim duzenlydi zaten.. sen adet olamiyorsan yumurtlama gününü de bilmiyorsndr .soğan kürünü yaptıktan sonra ovalusyon testi de al bence.ovalusyon testini de bir ay deneyip bırakma devam ettir.
Hayırlısı olsun belki adet olmazsin gitmene gerek kalmaz:)Pco yokta bende herşeyim temiz çıktı film falan da çektirdim bi pıhtılaşma çıktı adetimi bekliyorum adetliyken gel dedi dr beş günüm kaldı adetime aşılama falan dedi ama eşim pek yanaşmıyor
Hayırlısı olsun belki adet olmazsin gitmene gerek kalmaz:)
Ben ovulasyon testi almistim 18tane adet olduktan sonra yptim hiçbiri pozitif cikmadi yani yumurtlama olmuyor hapla oluyor sogan suyu sayesinde de olmustu 1 hafta kullanmistim adet olmuştum sonra devam etmedim ramazan girmişti. Insallah bu sefer daha iyi sonuc alırım bugun 5.gundeyim akinti azaldi 15 gun yapicam bakalim
Hastalandım bende bugün olucak ilk cümleHASTAlandık günü bende en korunuyoruz canım biz dr hastalandığında gel demişti yumurtlama durumuna bakacakmış ona göre iğne falan dedi.bende 30 tane almıştım testten duruyo daha iki kere yaptım meraktan silik çıktısoğan kürüne bende başladım üç gün sonra bıraktım çünkü filmden sonra bayabeşgün falan iltihap aktı benden dedim şimdi rahmini falan inceltir çok girmeyeyim böyle şeylere. Kaç kilosun canım
Evet bnde olmstu.iltihabi temizliyor o yüzdenBen soğan suyunu her ictigimde kokulu akıntı oluyor. Anlamıyorum sizdede oluyorumu