• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKINTI,YUMURTALIK AĞRISI VE KORKULARIM

TifaTifa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
78
51
88
29
Merhabalar
29 yaşındayım, kendimi bildim bileli sürekli "normal zannettiğim" akıntılarım mevcut. Sarı ve kokulu şekilde geliyor. İdrar yolları enfeksiyonu da çıkmadı hiç.Yine kendimi bildim bileli sağ yumurtalık tarafımda bir ağrı,baskı ve iğne batması şeklinde ağrılarım da mevcut. ıkınırken yürürken veya koşarken sanki apandist ağrısı gibi bir ağrı ile yaşıyorum senelerdir. Tabi ki doktorlara da gittim ve basit kistlerin var dendi. Adet dönemiyle birlikte bunlar atılır dendi ve öyle de oldu. Zaman zaman yine kistlerim oluyor. Fakat son zamanlarda artık aşırı sağ yumurtalık ağrısı sebebiyle doktora gittim. 3 senelik evliyim, hep prezervatif yöntemiyle korundum. Her ilişkide yine aynı yerde sağ tarafımda baskı ve zorlama hissettim. çoğu kez yarım bıraktık ilişkiyi. akıntı ilse aynı şekilde senelerdir devam etti. Geçen hafta doktora gittiğimde alttan ultrasonda yoğun iltihap enfeksiyon var dendi. ovüller temizmiş çok şükür. Şuan fitil kullanıyorum 3.günümdeyim ama akıntı malesef devam ediyor. Ağrı da aynı şekilde. Akıntı tedavisinden sonra smear istedi. Okuduklarım beni aşırı korkutuyor arkadaşlar. Rahim de mi bir sıkıntı var bu iltihap ve ağrı neden senelerdir var anlamıyorum? Korkuyorum smear dan kötü birşey çıkacak diye. Bu durumu yaşayanlar oldu mu?

Korkmayın fitil kullanın o sırada ilişki olmasın vajen kendini toplasın smear alması çok iyi olmuş tam mikrobu bulup ona göre tedavi edecek korkulacak bir şey çıkmaz enfeksiyon doğru tedavi ile biter ilacınıza ara vermeyin devam edin bol su ve ev yoğurt gibi prebiyotikler alın bol bol gecmiş olsun

Merhaba daha smear almadı. Önce iltihap için fitil verdi onlar bittikten sonra gideceğim o zaman alacak. Senelerdir olan birşey bu. Çocukluktan beri benim hep sağ tarafım ağrır ve akıntım olur. Aşırı korkuyorum kötü bir şey oluyor diye

Merhaba daha smear almadı. Önce iltihap için fitil verdi onlar bittikten sonra gideceğim o zaman alacak. Senelerdir olan birşey bu. Çocukluktan beri benim hep sağ tarafım ağrır ve akıntım olur. Aşırı korkuyorum kötü bir şey oluyor diye
Korkmayın o akıntı bende de mevcut bir ara kokulu iğrenç balık kokusu geliyordu antibiyotik kullandım geçti şimdi tekrar başladı birde iç çamaşırı dayanmıyor su gibi

Canım kistlerden hiç korkma çocuk endişen de hiç olmasın kist etkilemiyor. İltihap için bekle sonucun çıksın korkma çoğu temiz çıkıyor sakin ol ilişkiye girme belki eşinde de iltihap veya enfeksiyon vardır veya içerde minik yara vardır bunlar çok önemli şeyler değil içini ferah tut. Boool su unutma

Back
X