Soğan kürü nasıl yapılıyor? Gebelik istiyorum tecrübe edenler bakabilir mi ??

sabirsiz29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
78
7
29
Kızlar merhaba, geçen ay enfeksiyonum ve ufak bir kistim olduğunu öğrendim antibiyotik fitil duphaston kullandım. Doktorum sıcak havlu yap otur dedi yaptım. Bu arada hafif pko var dedi ve 1 düşüğüm var. Regl oldum bitti. Çocuk istiyorum ama enfeksiyon engel oluyormuş. Soğan kürü yapayım dedim başladım regl bitiminden 3 gün sonra ama aynı zamanda korunmasız ilişki yaşıyorum. Soğan kürü gebelik oluşmasını engeller mi bu sürede napsam bilemedim ne zaman bırakayım? 15 gün yapın diyorlar ama yumurtlamama denk geliyor ovülasyon takvimine bakıyorum kafam çok karışık nolur akıl verin

Bu soğan kürünu bende çok arastirmistim bazıları 15 gün sabah akşam bazilari 30 gün sabahları diyodu ben tam 15 gün yapamadım 12 13 gün kadar sabahları aç karna denedim adet bittikten 2 gün sonra daha sonra bıraktım döngüm 45 günü geçiyordu yani duzensizlik vardı 5 6 aydır soğan kürünu içtikten sonra 35. Günde adet oldum yavaş yavaş düzene gircek sandım o adeti oldugum ay da ovulasyon testi kullandım herhangi bi gecikme yaşamadan gebe olduğumu öğrendim yani bu kürü kullandığı ay hamile kalan çok kişi var ya da bı sonraki ay bı 15 gün düzenli deneyin derim

Ben sadece akşamları yapıyorum sabahları fırsatım olmuyor işe geldiğim için denemeye devam edeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…