Ozaman canım hayırlı olsun bide ne zaman sonra anladın bebeğiResmini yakinlatirip bakarsan görünüyor ikinci çizgi canım silik ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman canım hayırlı olsun bide ne zaman sonra anladın bebeğiResmini yakinlatirip bakarsan görünüyor ikinci çizgi canım silik ama
Vallahi canım benimde aynı ama ben pek cesaret edemedim test yapmaya1 haftadır goguslerim sızlıyor bide 2 gundr akıntılar var canım başka bişe yok anliyabilcegim
Canım kan tahlili yaptınmı peki bi sağlık ocağına gidip kan tahlili yapsana bende merak ettim sonucuBende yapamıyodum ama bugün doktor ilaç verdi içmeden önce emin olmak istedim daha çok kafam karıştı
Ben senden bekliyırum ozaman yanıtı meraklaAma şimdiye kadar 15 20 tane test yaptım hiç böyle bişe olmamisti
Ben senden bekliyırum ozaman yanıtı meraklaAma şimdiye kadar 15 20 tane test yaptım hiç böyle bişe olmamisti
İnşallah canımTamam inşallah iyi bir sonuç alırım
Ay çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinArkadaşlar benim sonucun 27 çıktı yani hamileyim ama gün aşırı kan vercem
Akıntılar soğan küründen dolayıdır1 haftadır goguslerim sızlıyor bide 2 gundr akıntılar var canım başka bişe yok anliyabilcegim
Allah analı babalı büyütsün inşallahAy çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Ne kadarlık canım bebişTşk ederim kızlar rabbim bütün isteyenlere versin insallah
4+3 canım daha çok yeniNe kadarlık canım bebiş
27 derken betecenmi bende ilk yaptırdım 266 çıktı sence iyimiArkadaşlar benim sonucun 27 çıktı yani hamileyim ama gün aşırı kan vercem