Ozaman bi test yapıyım adet olmazsam bugün dimiBenim adete 4 5 gün önce olurdu erken başladı sızlıyor kenarlarına dokunamiyon şimdi eminim ya hassas baya sana da nasip eder bakalım benimde yüzüm gulcekmi daha başındayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman bi test yapıyım adet olmazsam bugün dimiBenim adete 4 5 gün önce olurdu erken başladı sızlıyor kenarlarına dokunamiyon şimdi eminim ya hassas baya sana da nasip eder bakalım benimde yüzüm gulcekmi daha başındayız
Bugün son gün muOzaman bi test yapıyım adet olmazsam bugün dimi
Evet canımBugün son gün mu
Anladım bi gün bekle bakalım acele etme ama içinde kalmasın diyorsan yap yine herkesin bir olmuyor bende çok denedim ama ümidini yitirme olmuycakda sene ben olacağını biliyordum nasip edecek ama o gunu bekledim pek takmamaya başladım stres zaten geciktirioEvet canım
Dene bence canım adetin 7.günü başlıycaksın ama yani adet bitiminden bi gün sonra aç karnına deilde tok karnına iç canım bence öle de bi faydası olurKızlar iyi geceler, soğan kürünü araştırırken bu konuyu görünce hemen yazmak istedim. Ben de 5 aydır deniyorum nasip olmadı. Şimdi reglim 1. Günü bu sefer soğan kürü deneyeyim diyorum aslında daha önce denedim içemedim kustum ama kendimi zorlıycam napm F Fatma9720
Dinşa pozitif çıkar canım ben de merak ediyorum senin sonucunu
Stres yapmak istemiyorum ama ben tam aklımdan çıkardım diyorum kayınvalidem hemen soruyor adetin geçtimi die aklıma şüphe sokuyor pazartesi günü bakıcam canım çıkar mı ozamanAnladım bi gün bekle bakalım acele etme ama içinde kalmasın diyorsan yap yine herkesin bir olmuyor bende çok denedim ama ümidini yitirme olmuycakda sene ben olacağını biliyordum nasip edecek ama o gunu bekledim pek takmamaya başladım stres zaten geciktirio
Dene bence canım adetin 7.günü başlıycaksın ama yani adet bitiminden bi gün sonra aç karnına deilde tok karnına iç canım bence öle de bi faydası olur
Bende normal bi günde kaynatip hep taze iltihap gebe kalmak için kullandım maydanoz da mesela oda faydalı bunu icemezsen arastir bakNormalde aç karnına mı içiliyomuş ?
Stres yapmak istemiyorum ama ben tam aklımdan çıkardım diyorum kayınvalidem hemen soruyor adetin geçtimi die aklıma şüphe sokuyor pazartesi günü bakıcam canım çıkar mı ozaman
Evet canımNormalde aç karnına mı içiliyomuş ?
1 buçuk sene oldu canımBugün akşama kadar olmazsan cumartesi ne kadar inşallah vardır pazartesi bekle olmazsan zaten test yap inşallah çıkar varsa silik çizgi bile olsa var belirtisi çok görünmeyen ıkinci çizgide gebelik dene ama senin kaç yıl olmustu
Haklısın evet ama soruyor demeyim diyorum ama bundan sonra demiycem teşşeküür ederim tavsiyen için ablacımCanım profilinden gördüğüm kadarıyla henüz 20 yaşındasın şimdiden bu kdar stres yapma bence kendine yazık.. Kayınvalideyle de bu kadar özelini paylaşma bu eşinle senin arandaki bir konu :) 30 yaşındayım bunu bi abla tavsiyesi görebilirsin yanlış anlama ..
Aynen canım bende katılıyorum bu konuya bende 20 yim ama kayinvalidem kendi de 3 sene olmamış ve oda sevmez bole konuşmalara karışmaz ama ben arada derim anneme de ona da yardım amaçlı şimdi kimse bak bilmiyor hamileliği eşim belli olsun ailemizde ole diyek dedi yarın belli olunca haber vercez ikimizde ilk torun hadi hayırlısıCanım profilinden gördüğüm kadarıyla henüz 20 yaşındasın şimdiden bu kdar stres yapma bence kendine yazık.. Kayınvalideyle de bu kadar özelini paylaşma bu eşinle senin arandaki bir konu :) 30 yaşındayım bunu bi abla tavsiyesi görebilirsin yanlış anlama ..
Hadi inşallah hayırlısı canım vallahi ben demesem bile her konuyu soruyor hemen olmuş onun ondan pek anlamıyor bide sülalesi bile soruyo sürekli varmı yokmu dieAynen canım bende katılıyorum bu konuya bende 20 yim ama kayinvalidem kendi de 3 sene olmamış ve oda sevmez bole konuşmalara karışmaz ama ben arada derim anneme de ona da yardım amaçlı şimdi kimse bak bilmiyor hamileliği eşim belli olsun ailemizde ole diyek dedi yarın belli olunca haber vercez ikimizde ilk torun hadi hayırlısı
Aynen seni stres yapıyorsa eğer anne inşallah olur beni de aklıma getirme bunlar beklemeden olunur de bekleyince stres yapıyorum hasta oluyorum ben hamile olsam derim de lütfen deme deHaklısın evet ama soruyor demeyim diyorum ama bundan sonra demiycem teşşeküür ederim tavsiyen için ablacım
Teşekkür ederim canım tavsiyen için birde öle deneyim inşallah anlar beniAynen seni stres yapıyorsa eğer anne inşallah olur beni de aklıma getirme bunlar beklemeden olunur de bekleyince stres yapıyorum hasta oluyorum ben hamile olsam derim de lütfen deme de