fatma1986, ben gecen ay 45 gunun uzerıne regl oldum.
ılac kullanmadım, doktor bıraz daha bekleyelım demıstı.
Bunun her yıl olması gereken adet dongusu olabılecegını soylemıstı ayrıca.
Ben rahat edemedım, bırde psıkıyatra gıttım.
O da psıkolojık olabılecegını soyledı.
Ve ertesı gun adet oldum.
Bıraz rahat bırak kendını, kasma, ıyı oldugunu ve sadece dongu oldugunu dusun.
Ben gecen ay menopoza gırdım dıye bıle endıse etmıstım.
Benım gıbı olupta kendını uzme.
Allah ın ıznı ıle olursun, sadece dongun degısıyordur belkıde.
kızlar adet olamıdum 50 gundur doktor da her zamnki gıbı farlutal verdı ilaç bıtelı tam 1 hafta oldu bugun ama ben hala adet olamadım.normalde ilaç bıtınce ilacın bıttgı 5. gun kesın olurdum 1 hafta oldu hala tık yok nıe olamdım acaba bı bılgısı olan varsa lutfen aydınlatsın benı
canım 10 güne kadar olabiliyor, bende geçen ay ilaç bittikten sonra 10.gün akşam oldum.
canım 10 güne kadar olabiliyor, bende geçen ay ilaç bittikten sonra 10.gün akşam oldum.
arkadaşlar ALLAH hepimizin kalbindekini en kısa zamanda nasip etsin inşallah.benim bir sorum olucak eyer bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın...benim yumurtalıklarımda sorun olduğu için klomen kullanıyorum.adetin 3 günü başlayıp sadece sabahları içiyorum.ve bununla birlikte soğan suyunuda kullansam bi yan etkiki olurmu.şimdiden teşekkürler.....
slm kizlar bende hamile kalmadan once zayiflamak icin duzenli taze sogan suyu yapip ictim annemde dikkat et hamile kalirsin dedi yok dedim korunuyorum daha once ayni yontemle korundum kizimdan sonra hamile kalmadim 3 yil sonra istegimizle oglumuz oldu 5 yildir korunuyordum hamile falan kalmadim dedigim gibi sogan suyu icmeye basladim 3 hafta duzenli zayiflarim diye hamile kaldim nasil oldugunu bile anlamadim acaba sogan suyunun hikmetimi cunku daha once korundum hamilelik olmadi
kızlar şimdiye kadar soğan kürüyle hamile kalanlar listesi yapılsa siteyi ziyaret eden herkeze dahada bir ümit olur diye düşünüyorum
arkadaşlar bendede pco çıktı bende hamile kalamıyorum soğan kürünü adetimin 7. gününde içtim 1 hafta boyunca sonra dayanamadım stresten bıraktım adetime daha 10 gün varken adet oldum bu hafta doktora gitcem nasıl bi tedavi uygulanıcak hiç bilmiyorum ve tekrar soğan kürüne ne zaman başlamalıyım bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?