Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım benım bende polıkıstık over var.ben ilaç kullanarak adet oluorum ancak.ilaç kullanmassam olamaıorum.farlutal kullandıgımda her zaman hap bıttıkten 5.gun oluodum bunda gecıktı anormallık var ben de ondan korkuyorum.kızlar benım gıbı olan varsa lutfen aydınlatsın benıııı

canım 10 güne kadar olabiliyor, bende geçen ay ilaç bittikten sonra 10.gün akşam oldum.

canım 10 güne kadar olabiliyor, bende geçen ay ilaç bittikten sonra 10.gün akşam oldum.

canım benım ya cok saol valla sters oldum bunda da ilaçlada olamıorum dıe kendım yedım bıtırdım aglayıp duruorum.adet sancısı gıbı sancılarım oluo ama kanama olmıo inş olurum canım cunku igneye gecıcez bu ay:97:

kızlar suğan kürünü bırakmayın benim arkadaşım 4. ayında habiş kaldı inşallah biz o kadar beklemeyiz ben bugün yine başladım allahın izniyle habiş kalırız.....

canım benım cok saol valla.kaç gundur kendımı yıyıp bıtırıorum.artık ilaç lada olamıorum dıe aglayıp duruoruminş bende olurum bugun 8.gunum bakalım.canım rahatlattın benı.bu arada ismını ogrenebılırmıyım sakncası yoksa

arkadaşlar ALLAH hepimizin kalbindekini en kısa zamanda nasip etsin inşallah.benim bir sorum olucak eyer bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın...benim yumurtalıklarımda sorun olduğu için klomen kullanıyorum.adetin 3 günü başlayıp sadece sabahları içiyorum.ve bununla birlikte soğan suyunuda kullansam bi yan etkiki olurmu.şimdiden teşekkürler.....

canım bence doktoruna danışmadan soğan kürüne başlama.doktorlar zaten bu bitkisel tedavilere de pek sıcak bakmıyo haberin olsun.sormadan sakın deneme bence...

arkadaşlar bendede pco çıktı bende hamile kalamıyorum soğan kürünü adetimin 7. gününde içtim 1 hafta boyunca sonra dayanamadım stresten bıraktım adetime daha 10 gün varken adet oldum bu hafta doktora gitcem nasıl bi tedavi uygulanıcak hiç bilmiyorum ve tekrar soğan kürüne ne zaman başlamalıyım bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana yardım edin

mehaba arkadaslar ben 1,5 yillik evliyim hic korunmadim bebek istiyorum ama olmuyo dogru duzgun bakilmadimda bu ay sogan kurune basladim ve 4.gunum ins bende bu ay hayirli haberler alirim...RABBIM evlat isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin...

benim son adet tarihim 30 mayıstı.önceki aylarda korunmadığımız halde hamiş kalamamıştım.nisan mayıs gibi düzenli olmasada soğan suyu içmiştim iltihap vardı sürekli çamaşır değiştirirdim onun için içiyordum yani.soğan suyu belkide tüpleri açmıştır hamile kalmamda yardımcı olmuştur diye düşünüyorum

ne guzel ins bende hamile kalirim esimede keciboynuzu kuru yapicam ins oda icsin bakalim hayirlisi cok istiyorum bebegim olsun ins olurbende boyle hamis olurum

sogan kuru kullanipta hamile kalan arkadslar lutfen bizimle paylasin....kac senelik evli oldugunuzu tedavi gorup gormediginizi lutfen yazin cvplarnizi bekliyorum kendi cabamla biseyler yapmaya calisiyorum henuz doktora gitmedim gitsemde hemen bakilamam randevu falan derken 6,7 ayda anca o yuzden burda baska sansim yok sogan kurune basladim lutfen iyi yada kotu sonuc alan arkadaslar yazin buraya

Sera merak ettim peki bu 3 hafta düzenli soğan küründe hiç kilo verdinmi?
ve ne şekilde korunuyordunuz eşinle..?
Bu arada bebeğin hayırlı olsun..

kızlar bende sürekli takip ediyorum sizleri her gün ama şimdiye kadar hiç yazmadım hepiniz ne kadar umutlusunuz heycan veriyosunuz bana bende bu sürede soğan kürünü yaptım beklemedeyim inşallah iyi haberler alırım rabbim büyük bendede pko var 4 yıllık evliyi bir kere aşılama oldum hayırlısı inşallah hepimiz dileklerimize kavuşuruz

kızlar şimdiye kadar soğan kürüyle hamile kalanlar listesi yapılsa siteyi ziyaret eden herkeze dahada bir ümit olur diye düşünüyorum

evveettt canım 9 yaşında bir kızım var....Allah cümlemizinki bağışlasın..
Şimdi 2. bebeği istiyorumm...Allah nasip ederse...

doktora gittim kistlerimin küçüldüğünü söyledi klomen verdi 5 gün içtim ve takrar gittim yumurtlama olmuştu sağda büyük solda normal bi şekilde şu günlerde kaldım kaldım olmazsa gelecek ay aşılamaya geçecekmişiz allah herkese acil şifa ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…