Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşlar bende pko luyum ve bebek istiyorum. (2 kez tüp bebek yaptırdım sonuç : negatif)
en son ekim 16 sında adet oldum doktora gittim aralık2 sinde bebek yok dedi bazı hormon testleri yapılacak adetin 3 . günü gel dedi. ama ilaçsız adet görmüyorum dedim. ilaçla görürsen hormon testleri gerçeği göstermez bekle gelir dedi. ben beklemedim ve çok duyduğum şu soğan suyu kürünü yaptım 15 gün kullandım aralık17 sinde bitti eee 8 gün geçti adetim gelmedi. sadece 2 gündür çok çok az miktarda pembemsi kahverengimsi akıntım geliyor o kadar.
soğan suyu adeti söktürmüyor mu neden adetim gelmemiş olabilir arkadalar?

GEbelik testi yaptın mı canım hamile olabilir misin?

GEbelik testi yaptın mı canım hamile olabilir misin?

canım yaptır bence de kanda gebelik testini...
inşalllah bebişin yüzünden gelememiştir...

Bende soğan kürümün 4. günündeyim ve alıştım artık burnumu tıkayıp içiyorum hiç kokusunu almadığımdan su içer gibi hissediorum..Akıntı falan yok hala bende..

ya kıslar bişi sorcam soğan kürümün bugun 6. günündeyim fakat karnımda acayip bi şişlik oldu 2 gündür , sanki gaz şişkinliği gibi..sizlerde de olmuşmuydu ..?ACİL CEVAP BEKLİORUMM KISLAR ÖPÜLDÜNÜSSSS:18:

canım bende öyle bir problem olmadı gayet rahatlamıştım çok güzel bir kür herkeze tavsiye ederim eğer zarar veriyosa canım bırak olmazsa sadece karın şişliyiyse geçer bir iki günden sağlıcaklakal

Selam Kızlar,

Bende 1,5 yıldır evliyim 6 aydır çocuk denemelerimiz oluyor. 5 ay önce doktora gittik, bende rahım yarası varmıs, 3 doktora gıttım bu yara ıcın ucude farklı soyledı, biri yakalım yoksa cocugun olmaz dedi, diğer yaktırma donduralım hamılelıkte sorun olur dedi, son gıttıgım doktor ıse kesın yaktırma tam rahım agzında orayı kalınlastırırsın sperm gecıslerıne engel olursun hıc hamıle kalamazsın dedi. 6 ay deneyin bu şekilde de hamile kalabilirsin bazen hamılelıkte bıle duzelıyor dedi. Şuan 5 ayımız bitti maalesef yok. rahım yarasından dolayı cok akıntım vardı belkı ıltıhapda vardır dıye düşünüp bende soğan kürünü içmeye başladım. Bugün 5. günüm. Sabah içemiyorum, aksam yemegınden once ve yatarken ıcıyorum. Yalnız bende gelen akıntıyıdı durdurdu şimdi nerdeyse hiç rahatsız eden akıntılarım kalmadı. Tam tersi olması gerekmıyormuydu. Acaba yaramı da iyileştirdi diye düşünmek istiyorum .

Eşime de keçiboynuzu uygulamaya başladık onunda 10. gunu. Bu ay hamıle kalmazsam 6. ayımız dolmus oluyor doktor yolu göründü bakalım ne tavsiye edicek.

hoşgeldin canımadetin 7.günü başlayıp 15 gün uyguluyosun sabah akşam taze olarak 1 tane soğanı soyup dörde bölüp 2 bardak kaynayan suyun içine atıp ağzı kapalı 5 dk kaynatıp iç bu kadar:90:inşallah işe yarar

Kızlar soğan suyuna alıştım sanırım artık çok rahatsız etmiyor, ılıkken daha rahat içiliyormuş, bu arada 3 kiloya yakın kiloda gitti 5 kilo fazlam vardı 10 günde yaklaşık 3 kilosu gitti, akımtım çok azaldı, bakalım 5 günüm kaldı, sonrada 2 hafta içinde hastalanmam gerekecek. İnşallah bu ay Allah'ın izniyle olur çocuğumuz.

Gelişmeleri yazacağım Allah isteyen herkese veriri inşallah

kızlar bende tüp bebek deneyımden sonra düşük yaptım biyokimiyasal gebelik geçirdim adetim 7 günüme soğan kürü başladım bugün kürüm 7günümdeyım allah yardımcımız olsun

arkadaşlar benim anlamadığım adetin 7.günü burasını pek anlamadım, o zaman şöyle sorayım ben 30 aralıkta adet oldum,ne zaman soğan kürüne başlamalıyım?yani tarih verebilirmisiniz lütfen?

arkadaşlar benim anlamadığım adetin 7.günü burasını pek anlamadım, o zaman şöyle sorayım ben 30 aralıkta adet oldum,ne zaman soğan kürüne başlamalıyım?yani tarih verebilirmisiniz lütfen?

Merhaba yamukprenses...Bende soğan kürünü bütün forumlarda hatim etmiş ve şu anda kullanmakda olan biriyim..
Sayın Saraçoğlunun bahsettiği şekli adet bitiminizden sonraki 7. gün başlanır...yani 30 aralıkda adet oldu isen ve 5 gün sürdüğünü varsayarsak 3 Ocakda adetin bitmiş oluyor ve üstüne 7 gün sayıyoruz yani 10 Ocak..

Fakat kürü uygulayıp hamiş kalan bir kısım arkadaş da adetlerinin bittiği gün başlamışlardı ...bende yumurtlama günü gelmeden başlamış olmak için adetimin bittiği gün başlamıştım..
Son adet tarihim 18 Aralık ve 22 Aralıkda adetim bitti o gün başladım ben canım..
bugun 14.günümdeyim hayırlısı ilee bakıp görücess neler olacagını..

seninle gündaşmışız canım, ben de adetim biter bitmez başladım ama benim adetim senden uzun sürdüğü için kürde 11. günümdeyim
eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım, ayrıca havuç ve incir yedim günde 2 adet
bu ay inşallah güzel bir haber bekliyorum, hem de doğum günüm çok yakın adet günüme belki süper bi doğumgünü hediyesi olur bana bu yıl

teşekkürler canım,demekki benim bugün başlamam gerekiyor,hemen bu gün akşam başlayayım,hepimiz için hayırlısı artık...

İnşallahhhhhh en ksıa zamanda hatta hemen bu ayyy hamiş kalırıs canımm ;-)
Tüm anne olmak isteyenlere Allah sağlıklı ve uzun ömürlü bebişler nasip etsin..
Güzel haberlerini bekliorum akillibidik...

merhaba arkadaşlar bende bu topicte yeniyim.soğan kürünü bende uyguluyorum şuan 9. günüm yalnız ben dün adet oldum varmı böyle kullanırken adet gören.adetimin 7. günü başlamıştım bende.şimdi onu bitirince incir ve havuca geçicem hayırlısı bakalım.....

İnşallahhhhhh en ksıa zamanda hatta hemen bu ayyy hamiş kalırıs canımm ;-)
Tüm anne olmak isteyenlere Allah sağlıklı ve uzun ömürlü bebişler nasip etsin..
Güzel haberlerini bekliorum akillibidik...

inşallah canım güzel ben de hepimizden bekliyorum
duaların için de kocaman bir amiiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…