• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşlar bişey sorucam bana doktorum kurtulamadığım mantar için haftada bir kullanmam gereken 3 ay sürecek olan bi ilaç verdi.iki yumurtalığımda da kist var.adetimin 3.günü bugün ve ben pazartesi soğan kürüne başlamak istiyorum.sizce bu durumda ilaç kullanırken bi sakıncası olurmu? lütfen yardım :(

Merhaba, adetinin 14. günü başlarsan problem olmaz sanırım, herhalde o zamana kadar ilacın da biter. Zaten 14. gün başlamak gerekiyor. Ben İ. Saraçoğlu'na mail göndermiştim, cevabında 14. gün diyordu.

Kızlar ben bugün başladım, bugün kanamam oldu :53::53::53: Adetlerim de düzenli idi. Bu kadar çabuk sonuç alan var mı yavvv:53: İyi mi kötü mü onu da bilemedim.

Tedavi gördüğüm her ay yumurta tam kıvamındaydı :) İki aşılama negatif, bir tüp bebek negatif :( Hem de tüp bebekte 8 hücreli iki embriyom vardı. Bu soğan kürü işe yararsa her gördüğüme anlatacağım.

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey sorucam bana doktorum kurtulamadığım mantar için haftada bir kullanmam gereken 3 ay sürecek olan bi ilaç verdi.iki yumurtalığımda da kist var.adetimin 3.günü bugün ve ben pazartesi soğan kürüne başlamak istiyorum.sizce bu durumda ilaç kullanırken bi sakıncası olurmu? lütfen yardım :(

Pardon ben 3 ay kullanacağını görmemişim. 80'li sayfalarda mantarı olan bir arkadaş vardı, orayı bir incele istersen.

Arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum.
Sogan kurunu kullanınca bazen kanama oldugunu okumustum.
Ben sogan kurunun ılk 15 gununu tamamladım, bır kac gun oldu ara verelı.
Sımdı (cok afedersınız) cok az kanamam oluyor.
Yanı kanama bıle denmez ama, bıraz leke oluyor ıste dun aksam ıtıbarı ıle.
Sımdı ben regl mı olmus oluyorum?
Asıl sormak ıstedıgım su; Kur'an okuyacagım da, mahzuru var mı bu lekelenmenın?
Aynı zamanda bebek ıcın calısma yapabılır mıyız? Dınen sakıncası var mı?
Umarım bılgısı olan vardır bu konuda.

Merhaba arkadaşlar, ben de aranızda yeniyim.. diğer topiclerde de çok faydalı bilgiler okudum, değerli paylaşımlarınız için hepinize teşekkür etmek isterim öncelikle.. kadın dayanışması denen şeyin ruhu bu sitede yaşıyor.. :)
ben 1 senelik evliyim ve 7 aydır korunmuyorum, öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum 3-4 ay kadar süre ile.. Özel bi çaba sarfetmedim ama hapların etkisinden henüz çıkamamışımdır diye kafama da takmıyordum çok.. bu ay reglim 1 hafta gecikti.. bi ümitle koşup kan testi yaptırdım.. sonuç .1.54 tü ne yazık ki..
tam ümitsizlikler içinde kıvranırken bu topici keşfettim.. soğan kürünün uygulama şeklini çok net açıklamışsınız teşekkürler öncelikle.. ama benim sormak istediğim başlamak için regl olmayı beklemek şartmı? yani şimdi başlasam faydasını görebilir miyim acaba, bu şekilde kullanıp fayda gören oldumu aranızda.. zira hala regl olmadım ve hala hamile değilim.. böyle eli kolu bağlı beklemek ne zor şey sizler en iyi anlarsınız.. :26:
ama yok fayda etmez reglini bekle derseniz ona göre davranıcam, tecrübeli arkadaşlardan yönlendirme bekliyorum.
sevgiler hepinize..:16:

Arkadaşlar iki hafta önce düşük yaptım. Düşük yaptığım bu hamileliğime hazırlanırken soğan kürünü ilk kez uygulamıştım. Gerçekten de hamile kaldım. Ama şu da varki çok dikkatli olmak lazım. Ben hamile kalamadığımı düşündüm ve adet tarihime yakın 5 gün daha soğan kürünü uyguladım. Bilmiyorum belki düşük buna bağlıdır.Benim gibi sabırsız ve strese kapılarak yanlış uygulamalar yapmayın. Hayıt tohumunu da şiddetle tavsiye ediyorum. Ben ilk kızıma onu kullanarak hamile kaldığımı düşünüyorum. Bu arada pko yum. Yumurtlama problemim var. Ama Rabbim her hastalığın çaresini veriyor. Şükürler olsun.

Merhaba arkadaşlar, ben de aranızda yeniyim.. diğer topiclerde de çok faydalı bilgiler okudum, değerli paylaşımlarınız için hepinize teşekkür etmek isterim öncelikle.. kadın dayanışması denen şeyin ruhu bu sitede yaşıyor.. :)
ben 1 senelik evliyim ve 7 aydır korunmuyorum, öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum 3-4 ay kadar süre ile.. Özel bi çaba sarfetmedim ama hapların etkisinden henüz çıkamamışımdır diye kafama da takmıyordum çok.. bu ay reglim 1 hafta gecikti.. bi ümitle koşup kan testi yaptırdım.. sonuç .1.54 tü ne yazık ki..
tam ümitsizlikler içinde kıvranırken bu topici keşfettim.. soğan kürünün uygulama şeklini çok net açıklamışsınız teşekkürler öncelikle.. ama benim sormak istediğim başlamak için regl olmayı beklemek şartmı? yani şimdi başlasam faydasını görebilir miyim acaba, bu şekilde kullanıp fayda gören oldumu aranızda.. zira hala regl olmadım ve hala hamile değilim.. böyle eli kolu bağlı beklemek ne zor şey sizler en iyi anlarsınız.. :26:
ama yok fayda etmez reglini bekle derseniz ona göre davranıcam, tecrübeli arkadaşlardan yönlendirme bekliyorum.
sevgiler hepinize..:16:

Bence bu kadar beklemişsin, adetinin olup bitmesini de bekle arkadaşım. En faydalı zamanın adetin bittikten sonraki 7. gün olduğunu söylüyor İbrahim Saraçoğlu. BU sefer işe yaramazsa zamanında başlamadım ,ondan mı oldu diye düşüneceksin yoksa.

Arkadaşlar iki hafta önce düşük yaptım. Düşük yaptığım bu hamileliğime hazırlanırken soğan kürünü ilk kez uygulamıştım. Gerçekten de hamile kaldım. Ama şu da varki çok dikkatli olmak lazım. Ben hamile kalamadığımı düşündüm ve adet tarihime yakın 5 gün daha soğan kürünü uyguladım. Bilmiyorum belki düşük buna bağlıdır.Benim gibi sabırsız ve strese kapılarak yanlış uygulamalar yapmayın. Hayıt tohumunu da şiddetle tavsiye ediyorum. Ben ilk kızıma onu kullanarak hamile kaldığımı düşünüyorum. Bu arada pko yum. Yumurtlama problemim var. Ama Rabbim her hastalığın çaresini veriyor. Şükürler olsun.

canım geçmiş olsun, bence soğandan değildir çünkü i.saraçoğluna çok soru gelmiş bu konuda o da her defasında bir zararı olmaz ama hamile olduğunuzu anladığınız an bırakın diyor. zira bitki çaylarının hiç biri önerilmiyor hamilelikte papayta, rezene... kaldıki soğan

ben soğan kürümün son günündeyim bu akşam, şayet tutarsa bebeğe zararı olmasın diye adet bitişinin ertesi günü başladım, dolayısıyla 23. günde bitmiş olacak kürüm. incir kürü beraberinde yapılmıyor diye günde 2 adet kuru incir ve havuç yedim. içimde neler oluyor çok merak ediyorum:18:
gelmesini istemediğim adet günüm ise 19 ocak...gelmesin hayırlısıyla bu ay ve akabindeki 8 ay daha...:emir_bebek: gelsin:61:

Bence bu kadar beklemişsin, adetinin olup bitmesini de bekle arkadaşım. En faydalı zamanın adetin bittikten sonraki 7. gün olduğunu söylüyor İbrahim Saraçoğlu. BU sefer işe yaramazsa zamanında başlamadım ,ondan mı oldu diye düşüneceksin yoksa.

haklısın biraz daha bekleyip usülüyle yapmak lazım.. teşekkür ederim yanıtladığın için

doktora gittim kistlerimin küçüldüğünü söyledi klomen verdi 5 gün içtim ve takrar gittim yumurtlama olmuştu sağda büyük solda normal bi şekilde şu günlerde kaldım kaldım olmazsa gelecek ay aşılamaya geçecekmişiz allah herkese acil şifa ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah :emir_bebek:

test yaptım bugün 2 çizgi çıktı biri silik hamileyim acaba ????

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben ayın 27 sinde regli oldum ayın 1 inde bitti.ben yarın sabahtan soğan kürüne başlasam olurmu yoksa bi dahaki reglimi bekleyip bitimindemi başlasam.???:6:

Kıslar bende bu ay soğan kürüne başlamış ve 15 günü tamamlamıştım...bu ayın 14 gibi adet olmam lazım..ama inşallah olmamm:(( şu anda sadece göğüslerim hassas ve çok az akıntım var..
ay dua edin de hamile kalmış olayım bu ay.
İnşallah isteyen herkesin en kısa zamanda bebişleri olur..
Öpüorum sizleri

arkadaşlar bugün üye oldum ve siteyi uzun süredir takip ediyorum.6 aydır evliyim bizde çocuk istiyoruz ,düzenli adet oluyorum günlerim hiç şaşmaz 28inden 28 ine oluyorum doktora gitmedim soğan kürünü bende denemek isitoyorum şimdi adetimin 3 günündeyim 7 gününde bende deneyeceğim...lütfen cevap bekliyorum sizce doktoramı gitmeliyim daha çok erken diyorlar....::14:

Back