Merhaba arkadaşlar, ben de aranızda yeniyim.. diğer topiclerde de çok faydalı bilgiler okudum, değerli paylaşımlarınız için hepinize teşekkür etmek isterim öncelikle.. kadın dayanışması denen şeyin ruhu bu sitede yaşıyor.. :)
ben 1 senelik evliyim ve 7 aydır korunmuyorum, öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum 3-4 ay kadar süre ile.. Özel bi çaba sarfetmedim ama hapların etkisinden henüz çıkamamışımdır diye kafama da takmıyordum çok.. bu ay reglim 1 hafta gecikti.. bi ümitle koşup kan testi yaptırdım.. sonuç .1.54 tü ne yazık ki..
tam ümitsizlikler içinde kıvranırken bu topici keşfettim.. soğan kürünün uygulama şeklini çok net açıklamışsınız teşekkürler öncelikle.. ama benim sormak istediğim başlamak için regl olmayı beklemek şartmı? yani şimdi başlasam faydasını görebilir miyim acaba, bu şekilde kullanıp fayda gören oldumu aranızda.. zira hala regl olmadım ve hala hamile değilim.. böyle eli kolu bağlı beklemek ne zor şey sizler en iyi anlarsınız.. :26:
ama yok fayda etmez reglini bekle derseniz ona göre davranıcam, tecrübeli arkadaşlardan yönlendirme bekliyorum.
sevgiler hepinize..