off ben 2 ay kullandım sanırım bi işe yaramadı, geçen ay yumurtladığımı düşündüm ama yine adetim gecikti
soğana son bir şans veriyorum bu aybi kez daha kullanıcam sonra artık yemeklere bile koymayacam onu
Merhaba arkadaslar,
Bende sogan kurune baslamak ıstıyorum.
Fakat tam olarak hangı gun baslamam gerektıgını anlayamadım.
Benım normalde dun yanı 5 aralıkta regl olmam gerekıyordu.
4 aralık ta bır kez sogan kuru yapıp, ıctım.
Sonra bazı yorumlardan oturu devamını getırmedım.
O gece bıraz kanamam oldu.
Sonrasında, (bu sabaha dek) kanamam olmadı.
Sanırım ılk kanama, bır bardak dahı olsa sogan kurunu ıctıgım ıcın oldu.
Sımdı ben reglım bıttıgı gıbı mı baslamalıyım? (Gebe kalmak ıcın)
Reglımde pek duzenlı sayılmaz.
15 gun ıctıkten sonra, tahmını regl gunume 10 gun kala yenıden mı ıcmem gerekıyor?
Ve eger oyle ıse kac gun ıcecegım.
ıkıncı sogan kurunden sonra, ıncır kurune ne zaman baslamalıyım?
Bıraz fazla oldu sorularım, farkındayım.
Ama anne olmak ıstıyorum ): ve bu dusunceyı aklımdan atamıyorum ):
drgsk canım faydası oldumu bilmiyorum ben mantardan daha kurtulamadım,bayramda yine azdı tatlıdan oldu sanırım birde soğuk alınca fenalaşıyorincir kürü banada zor geldi bal çörek otu yesem daha iyi olur canım bala çörek otunu karıştırıp öylemi yiyeceğim? birde akşam sabahmı? kaç kaşık tüketmem lazım?
sende üzülme inş , bunda da vardır bir hayır, demek bünyeden bünyeye değişiyor kimisine yarıyor kimisine yaramıyor.
bu arada ne kadarlık evliydin ? daha önce sodummu bilmiyorum?
Kendınol;
Tesekkur ederım yanıtın ıcın.
Fakat anlayamadıgım bır husus var.
Bu kuru reglım bıtecek ve 7 gun bekledıkten sonra uygulamaya baslayacagım degıl mı? 15 gun.
Sonrasında sonlandıracak ve ıkıncı regl tarıhıne 10 gun kala yenıden kure baslayacak ve 10 gun uygulayacagım.
Pekı su 7+15+10 gunluk sure ıkıncı regl ıcın uzun bır zaman degıl mı?
Bır de 15 gunluk kurun ardından gelecek 10 gunluk kur arasında cok zaman kalmıyor.
Belkı 1-2 gun, belkıde hıc.
Yoksa ben mı anlamıyorum uygulanıs bıcımını? ):
Ayrıca bazı yorumlarda adetın bıttıgı gun denılmıs.
Hangısı dogru?
Bılgın varsa ve paylasırsan cok mutlu olurum.
Kendınol;
Tesekkur ederım yanıtın ıcın.
Fakat anlayamadıgım bır husus var.
Bu kuru reglım bıtecek ve 7 gun bekledıkten sonra uygulamaya baslayacagım degıl mı? 15 gun.
Sonrasında sonlandıracak ve ıkıncı regl tarıhıne 10 gun kala yenıden kure baslayacak ve 10 gun uygulayacagım.
Pekı su 7+15+10 gunluk sure ıkıncı regl ıcın uzun bır zaman degıl mı?
Bır de 15 gunluk kurun ardından gelecek 10 gunluk kur arasında cok zaman kalmıyor.
Belkı 1-2 gun, belkıde hıc.
Yoksa ben mı anlamıyorum uygulanıs bıcımını? ):
Ayrıca bazı yorumlarda adetın bıttıgı gun denılmıs.
Hangısı dogru?
Bılgın varsa ve paylasırsan cok mutlu olurum.
aslında ilk kürü ne zaman yaptığının çokda önemi yok adetinin herhangi bir zamanında başlayıp 15 gün yaparsın. ama arkadaşlar hep adetten 7 gün sonra başlıyor. sende öyle yap kafan karışmasın. şimdi adet oldun diyelim 15. gün başla küre 15 gün yap, kür bitimine doğru zaten tekrar adet olmuş olursun adetin 28 günse. sonra bir sonraki adetine 10 gün kala tekrar başlarsın. umarım açıklayıcı olmuştur
arkadaşlarrrr ben hamileyimmmm ama hiç sorunlar bitmiyorrkese gözüktü bu seferde bebek gözükmediiiiiii dua edin bana boş gebelik olmasınnnn ((dünden beri ağlamaktan mahfoldum
kızlar bişi sormak istiyorum...
soğan suyu adeti öne atar mı?yani benim sat 16 kasım düzensiz adetlerle 19-20-21 arası günlerde beklerken 6 aralıkta yani 20 gün sonra adet oldum.bu kadar erken olmasının sebebi soğan suyu olabilir mi acaba?
canım 20 gün çok erken, istersen bi hormonlarına baktır, problem olabilir
arkadaşlarrrr ben hamileyimmmm ama hiç sorunlar bitmiyorrkese gözüktü bu seferde bebek gözükmediiiiiii dua edin bana boş gebelik olmasınnnn ((dünden beri ağlamaktan mahfoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?