Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

drgsk canım ben 15 günlük kürü uyguladım biliyorsun ikinci adetime 10 gün kalada ikinci kürü uyguladım tam olarak 10 günü tamamlamasamda 8,9 gün soğan kürünü uyguladım, biliyormusun reglde oldum. bugün reglimin 3 günü kürüm bitelide 3 4 gün olmuştur.
Şimdi ben hangi kürü uygulayacağım? bu arada sen ne durumdasın? mutlaka bana cvp yaz olurmu? sen incir kürüne başladınmı?

canım ben regl olmayınca cuma dr a gittim, pko aynen duruyor, hiçbir işe yaramamış yani soğan kürü
adet söktürücü verdi, adet olunca tekrar gel dedi. bende 2. kürü 8 gün falan yapmıştım tam 10 güne tamamlayamadım. şimdi hayıt suyu aldım onu kullanıyorum birde onu deneyeyim dedim belki faydası olur. soğan okuduğum adarıyla herkesin pko sunu geçirmiş bana niye etki etmedi anlamadım, çok düzenli ve harfi harfine doğru yapmıştım oysa
incir kürü yapmayı düşünmüyorum ben, 21 gün hazırlaması zor. bence sen bal tarçın çörekotu dene yumurtlayana kadar, birde adaçayı içebilirsin yine yumurtlayana kadar, onlarda yumurta gelişimini sağlıyor. sana faydası olmuş galiba soğanın, inşallah bunlarında faydası olur.

Merhaba arkadaslar,
Bende sogan kurune baslamak ıstıyorum.
Fakat tam olarak hangı gun baslamam gerektıgını anlayamadım.
Benım normalde dun yanı 5 aralıkta regl olmam gerekıyordu.
4 aralık ta bır kez sogan kuru yapıp, ıctım.
Sonra bazı yorumlardan oturu devamını getırmedım.
O gece bıraz kanamam oldu.
Sonrasında, (bu sabaha dek) kanamam olmadı.
Sanırım ılk kanama, bır bardak dahı olsa sogan kurunu ıctıgım ıcın oldu.
Sımdı ben reglım bıttıgı gıbı mı baslamalıyım? (Gebe kalmak ıcın)
Reglımde pek duzenlı sayılmaz.
15 gun ıctıkten sonra, tahmını regl gunume 10 gun kala yenıden mı ıcmem gerekıyor?
Ve eger oyle ıse kac gun ıcecegım.
ıkıncı sogan kurunden sonra, ıncır kurune ne zaman baslamalıyım?
Bıraz fazla oldu sorularım, farkındayım.
Ama anne olmak ıstıyorum ): ve bu dusunceyı aklımdan atamıyorum ):

drgsk canım faydası oldumu bilmiyorum ben mantardan daha kurtulamadım,bayramda yine azdı tatlıdan oldu sanırım birde soğuk alınca fenalaşıyor incir kürü banada zor geldi bal çörek otu yesem daha iyi olur canım bala çörek otunu karıştırıp öylemi yiyeceğim? birde akşam sabahmı? kaç kaşık tüketmem lazım?

sende üzülme inş , bunda da vardır bir hayır, demek bünyeden bünyeye değişiyor kimisine yarıyor kimisine yaramıyor.
bu arada ne kadarlık evliydin ? daha önce sodummu bilmiyorum?

Son düzenleme:

saraçoğlunun daha önce göndermiş olduğu meili size kopyalıyorum bu mesajı okuyunuz.
sevgiler...

Merhaba,

Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.

Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.

Not:Farkında olmadan yaşanan hamilelikte Soğan kürü düşüğe yol açmaz..Hamile olduğunuzu anladığınız zaman kürü sonlandırınız.

Eşiniz keçiboynuzu pekmezi kürü uygulayabilir.

Sağlıklı günler dileriz.

Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

Kendınol;
Tesekkur ederım yanıtın ıcın.
Fakat anlayamadıgım bır husus var.
Bu kuru reglım bıtecek ve 7 gun bekledıkten sonra uygulamaya baslayacagım degıl mı? 15 gun.
Sonrasında sonlandıracak ve ıkıncı regl tarıhıne 10 gun kala yenıden kure baslayacak ve 10 gun uygulayacagım.
Pekı su 7+15+10 gunluk sure ıkıncı regl ıcın uzun bır zaman degıl mı?
Bır de 15 gunluk kurun ardından gelecek 10 gunluk kur arasında cok zaman kalmıyor.
Belkı 1-2 gun, belkıde hıc.
Yoksa ben mı anlamıyorum uygulanıs bıcımını? ):
Ayrıca bazı yorumlarda adetın bıttıgı gun denılmıs.
Hangısı dogru?
Bılgın varsa ve paylasırsan cok mutlu olurum.

canım 1 yıllık evliyim, 3 aydır bebek düşünüyoruz, tabi düşüncede kaldı şimdilik
bal tarçın çörekotu hakkında topikler var, ben 5 yemek kaşığı bal 5 tatlı kaşığı çörekotu k çaykaşığı tarçın yapmıştım, sabahları 1 tatlı kaşığı yedim, aslında sabah akşam yenmesi gerekiyor ama kist falan yapar diye korktum. galiba az yiyincede işe yaramadı sabah akşam bir tatlı kaşığı ideal galiba. ama çörekotlarını bütün bütün yutma ya çiğne yada çektir öyle kat. ben robotta çekmeye çalıştım çekilmedi, çiğneyerek yiyordum

canım sen ilk kürünü yap, adetin olsun bitsin, ikinci kürü diğer adete 10 gün kala yaparsın. hemen peşpeşe olmaz öyle.

aslında ilk kürü ne zaman yaptığının çokda önemi yok adetinin herhangi bir zamanında başlayıp 15 gün yaparsın. ama arkadaşlar hep adetten 7 gün sonra başlıyor. sende öyle yap kafan karışmasın. şimdi adet oldun diyelim 15. gün başla küre 15 gün yap, kür bitimine doğru zaten tekrar adet olmuş olursun adetin 28 günse. sonra bir sonraki adetine 10 gün kala tekrar başlarsın. umarım açıklayıcı olmuştur

slm kizlar bende hamile kalmadan once zayiflamak icin duzenli taze sogan suyu yapip ictim annemde dikkat et hamile kalirsin dedi yok dedim korunuyorum daha once ayni yontemle korundum kizimdan sonra hamile kalmadim 3 yil sonra istegimizle oglumuz oldu 5 yildir korunuyordum hamile falan kalmadim dedigim gibi sogan suyu icmeye basladim 3 hafta duzenli zayiflarim diye hamile kaldim nasil oldugunu bile anlamadim acaba sogan suyunun hikmetimi cunku daha once korundum hamilelik olmadi

arkadaşlarrrr ben hamileyimmmm ama hiç sorunlar bitmiyorr kese gözüktü bu seferde bebek gözükmediiiiiii dua edin bana boş gebelik olmasınnnn ((dünden beri ağlamaktan mahfoldum

kızlar bişi sormak istiyorum...
soğan suyu adeti öne atar mı?yani benim sat 16 kasım düzensiz adetlerle 19-20-21 arası günlerde beklerken 6 aralıkta yani 20 gün sonra adet oldum.bu kadar erken olmasının sebebi soğan suyu olabilir mi acaba?

Cok tesekkur ederım.
Cok acıklayıcı oldu, ınan.
Tamam, ben aynen yazdıgın gıbı yapacagım.
ınsallah faydası olur, ınsallah benım de bebegım olur.
Hayırlısıyla...

arkadaşlarrrr ben hamileyimmmm ama hiç sorunlar bitmiyorr kese gözüktü bu seferde bebek gözükmediiiiiii dua edin bana boş gebelik olmasınnnn ((dünden beri ağlamaktan mahfoldum

slm canım çok sevindim hamile olduğuna hemen ağlayıp yıpratma kendini, hayırlısı olsun bakarsın gözükmemiştir sadece
sabırlı ol biraz bekle bakalım, inşallah güzel haberleri verirsin bize

canım 20 gün çok erken, istersen bi hormonlarına baktır, problem olabilir

canım 20 gün çok erken, istersen bi hormonlarına baktır, problem olabilir

hormonlara bakıldı hiç bişi yok dedi doktor.ya 40 gün gelmiyo yada 20 günde geliyo anlamadım.bundan daha acayibini 18 ağustos 3 ve 20 eylül de ardarda 3 defa regl olarak yaşamıştım.ama yine de ne hormonlarda ne de rahim ve yumurtalıklarda bişey çıkmadı.sebepsiz yere acı çekiyorum...

canım benım hayırlı olsun stres yapma belkı nazlı olcak bebegın sımdıden bellı edıo demekkı inş en yakın zamanda bebegını de gorursunbızı heberdar et olurmu

kızlar adet olamıdum 50 gundur doktor da her zamnki gıbı farlutal verdı ilaç bıtelı tam 1 hafta oldu bugun ama ben hala adet olamadım.normalde ilaç bıtınce ilacın bıttgı 5. gun kesın olurdum 1 hafta oldu hala tık yok nıe olamdım acaba bı bılgısı olan varsa lutfen aydınlatsın benı

fatma1986, ben gecen ay 45 gunun uzerıne regl oldum.
ılac kullanmadım, doktor bıraz daha bekleyelım demıstı.
Bunun her yıl olması gereken adet dongusu olabılecegını soylemıstı ayrıca.
Ben rahat edemedım, bırde psıkıyatra gıttım.
O da psıkolojık olabılecegını soyledı.
Ve ertesı gun adet oldum.
Bıraz rahat bırak kendını, kasma, ıyı oldugunu ve sadece dongu oldugunu dusun.
Ben gecen ay menopoza gırdım dıye bıle endıse etmıstım.
Benım gıbı olupta kendını uzme.
Allah ın ıznı ıle olursun, sadece dongun degısıyordur belkıde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…