hiçç alakası bile yok çakşır otu erkeğin sperm değerlerini düzeltmeye yarıyor
ikiz gebelik kadının birden fazla yumurtasının olmasıyla
yada bir yumurtanın kandi arasında bölünmesiyle olur
peki önerin varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçç alakası bile yok çakşır otu erkeğin sperm değerlerini düzeltmeye yarıyor
ikiz gebelik kadının birden fazla yumurtasının olmasıyla
yada bir yumurtanın kandi arasında bölünmesiyle olur
hoşbulduk :) başlayınca gelişmeler yazıcam.
bir de ikiz bebek için bi ilaç olsa ben cok istiyorum ikiz çocuklarım olmasını... çakşır otu işe yarıyor diyorlar ama... bilen varmı?
canım kızımdan önce 2,5 aylıkken bir düşük yaşadım...sonra kızım oldu...hiç sorun yaşamadım kızımın hamileliğinde...sonra kızım 8 yaşındayken 2.bebek için yola çıktık...ama bugün oldu bebek olmadı:)))bu sürede 5 kimyasal gebelik birde olumsuz tüp bebek tedavisi geçirdim...sen neye taktınki....ay canım Rabbim bi daha yaşatmasın inşaallah...
senin kızın kaç yaşındaydı.. kızından sonra mı 5. düşüğün ..
bide yaşın kaç. ben bu ara fena taktım da :a015:
günaydın kızlaaarr
mannak saraçoğlu incir kürünü 21 gün yapın diyor, senin dediğin 5 günlük kür farklı bir incir kürümü acaba, inciri kaynatıp suyunu içiyorsun günde iki kez o değilmi???
canım dün internette soğan kürünü araştırırken okumuştum emimin 5 gün yazıyordu incir kürü için ama yazıyı bulamıyorum şimdi baya aradım ama nerde olduğunu bulamadım
incir kürünü araştırınca 21 gün yazıyo belki o sitede yalnış yazılmıştır 15 gün yerine 1 sayısı silinmiş olabilir 5 gün yazılmıştır
ben ne gördüysem 21 gün yazıyordu, hiç 5 gün yazanı görmedim. 5 günlük varsa hemen yaparım yani incir kürü daha zahmetli soğana göre, benim onu sabah yapacak kadar vaktim olmuyor o yüzdem yapamam ama saraçoğlu sitesinde 21 artı21 42 gün yapın diyordu. yani 2 ay üstüste
canım bende bırakma kürü demiştim...sirkeli suyla yıkaa mantarlı bölgeni...faydası olacaktır..herkese selam kıslar mugababy duruşah mannak kahvekolik lorke GIYMATLIM drgsk nasılsınız? ya kıslar benim mantarım düzelmiyor,geceleri çok azıyor eşimlede olamıyorum ne olacak böyle saraçoğlundan cvp geldi lorke cvbı paylaş demişsin umarım görürsün saraçoğlunun yazdıklarını aynen kopyalıyorum.
Merhaba,
Soğan kürü uygulamaya devam edebilirsiniz.Bahsettiğiniz nedenler Soğan kürü uygulamanıza engel değildir.
Sağlıklı günler dileriz.
Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.
kıslar gelmiş olan cvp için hepinizin yorumlarnı bekliyorum drgsk canım mantarım neden iyi olmuyor.birde ben küre ilk başladığım gün yoğun akıntı geldiğini hissettim ama sonra baktığımda akıntı yoktu. acaba benim akıntılarım rahimdemi kalıyor, dışarı atamadığımdanmı mantar oldum bugünde çökelek şeklinde akıntım oldu
bende cakşır otunu bir topikte gördüm, ikiz gebeliklerle ilgili bir yerdi galiba. yumurtaları uyaran ve gelişimin sağlayan ilaçlar gonaphene, serophene gibi, çoğul gebelik oluşturma riskleri var. dikkat edersen bu bir risk, çoğul gebelik her zaman riskli bir gebeliktir. tabi o ilaçalrı dr kontrolünde kullanıyorsun. ama başka bir otun kürün ikiz gebelik yaptığını okumadımbilmiyorumkismile
herkese selam kıslar mugababy duruşah mannak kahvekolik lorke GIYMATLIM drgsk nasılsınız? ya kıslar benim mantarım düzelmiyor,geceleri çok azıyor eşimlede olamıyorum ne olacak böyle saraçoğlundan cvp geldi lorke cvbı paylaş demişsin umarım görürsün saraçoğlunun yazdıklarını aynen kopyalıyorum.
Merhaba,
Soğan kürü uygulamaya devam edebilirsiniz.Bahsettiğiniz nedenler Soğan kürü uygulamanıza engel değildir.
Sağlıklı günler dileriz.
kıslar gelmiş olan cvp için hepinizin yorumlarnı bekliyorum drgsk canım mantarım neden iyi olmuyor.birde ben küre ilk başladığım gün yoğun akıntı geldiğini hissettim ama sonra baktığımda akıntı yoktu. acaba benim akıntılarım rahimdemi kalıyor, dışarı atamadığımdanmı mantar oldum bugünde çökelek şeklinde akıntım oldu
sevdam canım bugün benim 6.günüm olacak.
sanırım görmedin dün akşam içmedim kürü bugünde ne yapacağımı bilemiyorum mantar oldum ben doktora çıktım ilaç fitil verdi eşimle olmamı yasakladı iyide soğan kürünü yapınca eşimle olmazsam çocuk ol maz ki soğan kürünede alışmıştım şimdi bırakayım mı yine kararsızım ben ya
herkese selam kıslar mugababy duruşah mannak kahvekolik lorke GIYMATLIM drgsk nasılsınız? ya kıslar benim mantarım düzelmiyor,geceleri çok azıyor eşimlede olamıyorum ne olacak böyle saraçoğlundan cvp geldi lorke cvbı paylaş demişsin umarım görürsün saraçoğlunun yazdıklarını aynen kopyalıyorum.
Merhaba,
Sağlıklı günler dileriz.
Merhaba,
Sağlıklı günler dileriz.
teşekkürler tatlım yaaa nasılsın?gelemedim iki gündür.soğan kürünü bende drun dediği gibi yapmaya karar verdim.bilimsel açıklamasını saçma buluyordum niye adettn yedi gün sonra başlayayımki diyordum kendime.bilmişlik yapıyordum.fakat birden aklıma geldi ki bu soğan suyu ne var ne yok söküp atıyo dr boşunamı söylüyor.adetten beş gün sonra başlarsam ne olacak olan yumurtayıda söküp atacak yok yok kızlar kendimce böyle düşündüm.ve kendinolcum bende senin gibi adetten yedi gün sonra yapıcam kürü.şuanda klomene başladım dua edin ne olur yaaamafoldumben
kusura bakma canım ben biraz geç giriyorum nete.bence soğan kürünü sakın bırakma .ben bir iki kez günde bir kez içtiğim oldu.yoğunluktan yapamamıştım .bu ay olmasada gelenek ay için rahmini temizlemiş oluyorsun fena mı.hem bir sitede vajinada mantarı olan bir bayan bana bir akıl verin diye birşeyler yazmıştır.ona soğan kürü kullan vücuttaki mikropu atar diyorlardı.ne kadar doğru bilmiyorum ama benim bildiğim soğan doğal antibiyotik....
canım okudum sımdı mantar sogandan olurmu vs acıklayıcı bısey yazılmamıs
ama bırakma demıs bencede haklı bırakma
benım de vajınal hassassıyet arttı sogana baslayınca sanırım mantara donusme ıhtımalı var amaolsun sonuna kdr ıcmeyı dusunuyorum ...
ınsallah sıfa olur bıtınce tamamen temızlenmıs oluruz bakalım