- 11 Ocak 2013
- 224
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımcim bugün çok hastaydim dondurma yemiştim boğazlarım şişti malesef :-( ama eşim yarın için izin alacak beraber gideceğiz hem daha iyi oldu eşimle gitmek minik kuşumuz inşallah gösterir kendini bize bu arada uyku olayı iyice arttı oturdugum yerde uyukluyorum ve goguslerim acımaya başladı belirtilerimı yazayim da size bilgi olsun hani böyle bi yeriniz morarır da parmağınızi dokundurursunuz acır aynı öyle ışte
bugun sogan kurumun 16. gunu. adetin de 22. gunu.
hala yumurtlama olmadi cunku ates hic yukselmedi. goruldugu gibi sogani sicak icmem de bi ise yaramadi. ilacsiz yumurtlama olmuyor demek ki.
Canımcim bugün çok hastaydim dondurma yemiştim boğazlarım şişti malesef :-( ama eşim yarın için izin alacak beraber gideceğiz hem daha iyi oldu eşimle gitmek minik kuşumuz inşallah gösterir kendini bize bu arada uyku olayı iyice arttı oturdugum yerde uyukluyorum ve goguslerim acımaya başladı belirtilerimı yazayim da size bilgi olsun hani böyle bi yeriniz morarır da parmağınızi dokundurursunuz acır aynı öyle ışte
ay ay ay Allah nazar dan saklasin Allaha sukurler olsun belirtilerde gelmisse kusunuz minik meleyiniz cooooktan orda yerini bulmusdur
geçmiş olsun canımm dikkat et kendinee havalar daha tam ısınmadı bi sıcak bi soguk odaa etkilemiştirr
bendee senden haber almak için gelmiştimm bugun gidersen güzel haberleri yazmışsındır dedimmm ama hayırlısıı yarını bekliycezz sabırsızlıklaaa :) bana ne oluyosaa sankii
Evet canım yeter ki o iyi olsun da varsin heryerim ağrısın yarın inşallah minik melegimi görürüz darısı sana inşallah
Evet canım ama çok şükür iyiyim ama dün itibariyle adet sancısı gibi bi ağrım vardı o kesildi biraz tedirginim ama inşallah herşey yolundadir inşallah sende buraya güzel haberler verenlerden olursun
ya senin sorunun neydi ne kadarlık bi zamndr tedavi olyodn?bu ay çatlatma innesi kullandn mı?
ya senin sorunun neydi ne kadarlık bi zamndr tedavi olyodn?bu ay çatlatma innesi kullandn mı?
Korumayı bıraktıktan sonra prolaktin cıkti sonra ilaçsız düştü 5 6 ay sonra lh ve fsh de sorun çıktı 2 ay düzenli spor yaptım ve hayıt kullandım hormonlarım duzene girdi ışte bu ayda soğan kürü yaptım ve şimdi çok şükür hamileyim en önemli sorunum adet duzensizligi diğer sayfalarda detayli anlatmıştım ordan okuyabilirsin
merhaba arkadaşım bende 2ay soğan kürü kullandım normalde düzenli adet olurdum ama 2aydır 1hafta gecikerek adet oldum ibrahim saraçoğlunu aradım iltihap olduğu zaman gecikir adetin dedi ve gerçekten bu aralar bayağı sıkıntı çektim enfeksiyondan karnıbahar kürü kullanıyorum
ay darısı başımaamin...ben de bu ay hayıt tohumu kullancm.soğan kürü de zaten kulnyrm.hayıtı ne kadr ve nasıl kullndın????
günde kaç kez?aç-tok?bir bardak suyu kaynatip icine 1 cay kasigi ezilmis hayiti ilave ettim 5 dakika kaynattim 10 dakika kenarda beklettim sonra suzup ictim bu kadar ilik iciliyor soguk degil
günde kaç kez?aç-tok?
gunde iki defa ac karnina sabah kahvaltidan once bide aksam yemeginden once
Korumayı bıraktıktan sonra prolaktin cıkti sonra ilaçsız düştü 5 6 ay sonra lh ve fsh de sorun çıktı 2 ay düzenli spor yaptım ve hayıt kullandım hormonlarım duzene girdi ışte bu ayda soğan kürü yaptım ve şimdi çok şükür hamileyim en önemli sorunum adet duzensizligi diğer sayfalarda detayli anlatmıştım ordan okuyabilirsin
prolaktin hamileliği engelliyo.süt hormonu.lutfen bana yazarmisin prolaktinin kacdi? bendede varda 22.8 bende bumu bilmiyorum hamile kalmayi engelleyen? cavaplarsan sevinirim canim?
prolaktin hamileliği engelliyo.süt hormonu.
merhaba arkadaşım bende 2ay soğan kürü kullandım normalde düzenli adet olurdum ama 2aydır 1hafta gecikerek adet oldum ibrahim saraçoğlunu aradım iltihap olduğu zaman gecikir adetin dedi ve gerçekten bu aralar bayağı sıkıntı çektim enfeksiyondan karnıbahar kürü kullanıyorum