Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bilmiyorum ekleyebildim mi ama 10 dakika once yaptim bu testi

Eklentiler

• $IMG_20130415_164736.jpg
    $IMG_20130415_164736.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 61
ya hilalcim bosver ne takican sen onu. var boyle ne oldum'lu insanlar. goren de ulkeyi kurtaran milyarder sanir. alt tarafi tip okumus ne yani yuzlerce insan kazabiliyor onun bi ozelligi yok. boyle insanlar gercekte huzursuzlar ama acisini baskasindan cikarirlar. salla yaa.

sen en iyisi guzel bi dr bul kendine bi hastanede. kan testini ona gotur ve ultrasonda baksin. bebek gorunmese de kesesi gorunur belki.

bugun kendi saglik ocagima gittim orda kan vereyim bide oradaki doktoruma gostereyim dedim bana 0-50 arasi birsey yoktur sana kim dedi adetinden once git test yaptir diye 1 hafta daha bekle oyle yaptir falan filan dedi acayipte moralim bozuk su an gicik oldum doktora biraz daha damarima bassaydi verecektim lafi da hemen ciktim zaten aglaya aglaya bi hal oldum sinirlerim cok bozuldu ya anlatamam hala da agliyorum benle maytap mi geciyor millet 1 sene boyunca neler cektigimi bilmiyorlar insan da biraz halden anlar ben salakmiyimda gidip 10 gun onceden kan testi yaptirayim bizde biliyoruz adetin gecince yaopilacagini ama bi umut iste belki vardir belki vardir diye ben kac tane kan testi yaptirdim bilmiyorlar her defasinda husrana ugrayip eve geldigimi gunlerce agladigimi bilmiyorlar o doktorda benim soriunlarim oldugunu biliyor insan bi dusunur bu kari 1 senedir cocuk istiyor en azindan yumusakca arkadasca ona neyin ne oldugunu anlatayim demiyor gidip ozelde niye o kadar para verip yaptiriyosunuz anlamiyorum ki diye gulerek hemsiresine baksana daha adeti gecmemis test yaptirmis diyo diyecektim orda sanane ya parayida kanida ben veriyorum seni niye gerdi bu kadar diye de diyemedim iste keske deseydim kimsenin beni anlayamamasindan artik cok SIKILDIMMMMMM ben insanlari her defasinda anliyorum ama kimse beni anlamiyorrrrr bilmem kac yil okumus ama bi b..k olamamis anlayissiz insanlardan nefret ediyorum

Hilalcimmm tatlım ne bozuyorsun moralini Adi insanlar yüzünden diyeydin keşke yüzlerine siZene diye... İçinde kalmış ya onun için belkide bu kadar sıkıldın... Kimse anlamaz canım insanın halinden... Boşver sen bal gibi hamilesin canım sıkma hiç canını hayırlısıyla geçsin batın iyi bir hastaneye git al tahlilini sonra onların gözüne sok... Mecbur kayıt yaptıracaksın zaten s. Ocağı'na terbiyesizler utansınlar... Tatlım Allah var herşey varrrr... Sen Allah'a sığın hayırlısıyla yavrun seninle canım...

Allah'a emanet ol:KK16:

Hilalcimmm tatlım ne bozuyorsun moralini Adi insanlar yüzünden diyeydin keşke yüzlerine siZene diye... İçinde kalmış ya onun için belkide bu kadar sıkıldın... Kimse anlamaz canım insanın halinden... Boşver sen bal gibi hamilesin canım sıkma hiç canını hayırlısıyla geçsin batın iyi bir hastaneye git al tahlilini sonra onların gözüne sok... Mecbur kayıt yaptıracaksın zaten s. Ocağı'na terbiyesizler utansınlar... Tatlım Allah var herşey varrrr... Sen Allah'a sığın hayırlısıyla yavrun seninle canım...

Allah'a emanet ol:KK16:

sirinim Allah sanada nasib etsin banada...... :KK16:

cok sagolun kizlar ya benim kizdigim noktalardan biride insani salak yerine koyuyorlar resmen sanki ben neyin ne olduguinu bilmiyorum ki nice boyle anne olmak isteyenlerin psikolojilerini bozuyorlar ona deli oluyorum ben testim koyu cikti demekki beta hcg de yukselmis yarin annemle ozel bi hastaneye gidecegim herseyi dogru durust ogrenmek izin belirsizlik adami kahrediyor resmen

cok sagolun kizlar ya benim kizdigim noktalardan biride insani salak yerine koyuyorlar resmen sanki ben neyin ne olduguinu bilmiyorum ki nice boyle anne olmak isteyenlerin psikolojilerini bozuyorlar ona deli oluyorum ben testim koyu cikti demekki beta hcg de yukselmis yarin annemle ozel bi hastaneye gidecegim herseyi dogru durust ogrenmek izin belirsizlik adami kahrediyor resmen

git vallah bizede yaz olurmu canim insaallah iyi olucak haberler biliyorum :KK16:

canım tebrik ederim sen boşver kendini bilmez insanları sen hamileliğinin tadını çıkar kimsenin seni üzmesine izinverme hem artık sadece seni üzmüyor...:KK49:

Aminn tatlım inşallahhh :KK16:
Senin bata çok varmı ?
Benim bugün 17. Günüm daha çokkk var benim bata :) çatlayabilirim bu ay meraktannn:KK9:

benimde ayni 30zu veya mayis 1e ayniyiz ayni zamandada yani bu ay kaliriz insaallah:KK16: inan sirinim ben her kirmizimi gordukte sanki 2-3 yas yaslaniyorum kahrimdan bu ay gormiyim sende gorme olmasin tanrim lutfen bizede bebis ver :KK16:

benimde ayni 30zu veya mayis 1e ayniyiz ayni zamandada yani bu ay kaliriz insaallah:KK16: inan sirinim ben her kirmizimi gordukte sanki 2-3 yas yaslaniyorum kahrimdan bu ay gormiyim sende gorme olmasin tanrim lutfen bizede bebis ver :KK16:

Ayy canımm kıyamam sana hepimiz aynıyız tatlım ya... Rabbim tez zamanda hepimize nasip edecek inşallah :KK16:
Kız ben 1 mayısa kadar bekleyemem çatlarım :) allahın izniyle nisan 25 de yaparım ben test :) zaten o zaman 27. Günüm oluyor belli olur varmı yom :)
İnşallahhh vardır canım yaa 2014 bebekleri olsun bizimkiler inşallahhhh :KK16:

slm kızlar benim sizlere bir sorum var . ben daha evvelden soğan suyunu 2 defa denedim ilkinde idrar testlerim sonradan hep pozitif çıktı ve kendi kendime dedim ki hamileyim ama 15 gün sonra adet oldum resmen yıkıldım :KK14::KK14:.. ikinci denememde de yine adetim gecikti ve testlerim de negatif idi ve yine 15 gün sonra adet oldum .. şimdi size sorum böyle gecikme oldumu sizlerde bu ay tekrardan denesem mi ? soğan suyu neden bukadar gecikme yapıyor ki bende sizlerde böyle gecikme yaşayan oldu mu ??

slm kızlar benim sizlere bir sorum var . ben daha evvelden soğan suyunu 2 defa denedim ilkinde idrar testlerim sonradan hep pozitif çıktı ve kendi kendime dedim ki hamileyim ama 15 gün sonra adet oldum resmen yıkıldım :KK14::KK14:.. ikinci denememde de yine adetim gecikti ve testlerim de negatif idi ve yine 15 gün sonra adet oldum .. şimdi size sorum böyle gecikme oldumu sizlerde bu ay tekrardan denesem mi ? soğan suyu neden bukadar gecikme yapıyor ki bende sizlerde böyle gecikme yaşayan oldu mu ??

Vallahi arkadaşım ben 2. Kez kullanıyorum soğan kürünü... İlki geçen aydı ve aksine 3-4 gün erken geldi adetim... Ve baya yoğun ağrılı oldu resmen içimin temizlendiğini hissettim...
Bu ayda erken başladım içmeye adetimin 3. Günü başlayıp 10 gün sonra bıraktım... Bol bol akıntım oldu yine...
İnşallahh bu sefer adetim gelmez ve meleğim helir diye umut ediyorum dua ediyorum...

Senin başka bir sebepten geçikiyor olmasın adetin?
Normalde adet düzensizliği olanlarda bile dengeye getiyor zamanında adet oluyorlar diye biliyorum?

Vallahi arkadaşım ben 2. Kez kullanıyorum soğan kürünü... İlki geçen aydı ve aksine 3-4 gün erken geldi adetim... Ve baya yoğun ağrılı oldu resmen içimin temizlendiğini hissettim...
Bu ayda erken başladım içmeye adetimin 3. Günü başlayıp 10 gün sonra bıraktım... Bol bol akıntım oldu yine...
İnşallahh bu sefer adetim gelmez ve meleğim helir diye umut ediyorum dua ediyorum...

Senin başka bir sebepten geçikiyor olmasın adetin?
Normalde adet düzensizliği olanlarda bile dengeye getiyor zamanında adet oluyorlar diye biliyorum?

öncelikle cevapladığın için çok tşk. ederim... valla bende anlamadım neden geciktiğini geçen ay da havuç ve incir kürü yaptım yine 15 gün gecikti.. şimdi yapsammı yapmasam mı die kararsızım :KK43:( normalde 2 defa aşılamam var klomenle beinm sorunum cerrahpaşada birtek pko dediler eşimdede hareket azlığı vardı geçen ayda özel bir dr a gittim pko deilsin dediler anlamadım hiçbişey neyapacağımıda bilmiyoru<m ... acaba soğan suyu yapsammı... ????

Şafak kaç............benim 9 inşallah hayırlısıyla biter şu 9 gün :)

Benimde 11 günüm var yaa :)) nasıl geçecek bilmem :KK52: dayanamam herhalde o kadar beklemeye :) cuma yaparım ben bi test :)
Hayırlısıyla seninde gelsin inşallah meleğin bu son batlarımız olsun inşallahhhhh :KK16:

öncelikle cevapladığın için çok tşk. ederim... valla bende anlamadım neden geciktiğini geçen ay da havuç ve incir kürü yaptım yine 15 gün gecikti.. şimdi yapsammı yapmasam mı die kararsızım :KK43:( normalde 2 defa aşılamam var klomenle beinm sorunum cerrahpaşada birtek pko dediler eşimdede hareket azlığı vardı geçen ayda özel bir dr a gittim pko deilsin dediler anlamadım hiçbişey neyapacağımıda bilmiyoru<m ... acaba soğan suyu yapsammı... ????

Rica ederim....
İncir belkide geçiktiriyor olabilir yumurta oluşumu için ya incir fazla üretiyorsa vücudun belki onun etkisi vardır geç yumurtlamışsındır ve geçikmiştir...
Bence sen soğan suyunu iç canım... İçin nir temizlensin incir falanda yeme bir düzene girsin önce belki incire gerek yoktur bile eşine takviye yap senn çakşır yada keçi boynuzu yedir... Sen sadece adetin bittikten 2-3 gün sonra soğan suyuna başla yada benim gibi adetinin 3 günü başla sen bilirsin... 15 gün baoyunca sabah akşam iç ara verme ve bol bol dualar et canım allahh var herşey var...
Rabbim ol dedikten sonra hiç birşey duramaz önünde... Allahın izniylede gelir meleklerimiz inşallahhh :KK16:

hormon sonuclarin ne test yaptirdin mi?

benim de sogan kuru ilk 4 ayimda hep 30-32 gunlerde oldu. 4 aydan sonra incir kuru yaptim o ay 38. gunde oldum. yani birden uzadi sure. ondan beridir de 37 ve 35. gunlerde oldu. bu ay tekrar sogan kuru yapiyorum. baya sicak iciyorum hem de. bakalim kac gunde olacak adetim merak ediyorum.

sen pko olup olmadigini kesinlestir bi, ondan da adet gecikebiliyo ya da kilo alimi. veya iste stres sinirden de gecikebilir. cok sebebi var. dr'un ne dedi?

Benimde 11 günüm var yaa :)) nasıl geçecek bilmem :KK52: dayanamam herhalde o kadar beklemeye :) cuma yaparım ben bi test :)
Hayırlısıyla seninde gelsin inşallah meleğin bu son batlarımız olsun inşallahhhhh :KK16:

Rica ederim....
İncir belkide geçiktiriyor olabilir yumurta oluşumu için ya incir fazla üretiyorsa vücudun belki onun etkisi vardır geç yumurtlamışsındır ve geçikmiştir...
Bence sen soğan suyunu iç canım... İçin nir temizlensin incir falanda yeme bir düzene girsin önce belki incire gerek yoktur bile eşine takviye yap senn çakşır yada keçi boynuzu yedir... Sen sadece adetin bittikten 2-3 gün sonra soğan suyuna başla yada benim gibi adetinin 3 günü başla sen bilirsin... 15 gün baoyunca sabah akşam iç ara verme ve bol bol dualar et canım allahh var herşey var...
Rabbim ol dedikten sonra hiç birşey duramaz önünde... Allahın izniylede gelir meleklerimiz inşallahhh :KK16:
evet bende öyle düşünüyorum bugün başlıyayım bugün adetimin 8 günü.. sende dua et bana canım zira çok yoruldum yaaa :KK43:(((

bilmiyorum ekleyebildim mi ama 10 dakika once yaptim bu testi

cnm önce hayırlı olsun misgibide bebiş var işte alda bunu gözüne sok... şuursuzun allahım hayırlısıyla keseciğide görmeyi nasip ederhaberlerde çıkıyoryha bazen dövüyorlar diye işte sonuç hakketmeyene boşuna dayak atmazlar... sen takma kafana bak bebişde üzülür sonra tmmmı at kafandan bebişinle mutlu ols en:)

Ayy canımm kıyamam sana hepimiz aynıyız tatlım ya... Rabbim tez zamanda hepimize nasip edecek inşallah :KK16:
Kız ben 1 mayısa kadar bekleyemem çatlarım :) allahın izniyle nisan 25 de yaparım ben test :) zaten o zaman 27. Günüm oluyor belli olur varmı yom :)
İnşallahhh vardır canım yaa 2014 bebekleri olsun bizimkiler inşallahhhh :KK16:

evet bende beklemiyicem yapicam 1hafta once ama kan testi buralarda verilmiyo yada ben bilmiyorum nerde....zaten esimle irana gidiyoruz bu hafta bakalim belki ziyaret etdik imamlarimizida orda duserli olur insaallah orda doktora gidicem bakalim ne soyler orda yapicam testimi simdiden aldim 2-3tane orda yapmak icin bakalim bu ay Allah bizi darda komaz insaallah :KK16:

X