Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşım kusura bakma ancak dönebildim kronik idrar yolları icın karnibahar kürü çok iyiymiş

Medne arkadaşım ben yeni katıldım yanlışım olursa şımdiden özür dilerim normalde sogan kürü enfeksiyona iyi geliyormus ama benim kroniklestigı icin karnıbahar kürü icıynrum saracoglu hocamız iltihap gebeliği engelleq dedi

canım ibrahim saracoglu na 0539 4707646 bu numaradan ulaşabilirşin

canim yurt disinnan nasil aramam gerekiyor bir kod filan varmi? turkiyenin kodu +99 biliyorum ve ardinnan sen verdiyin numarayimi yazmaliyim oylemi aramaliyim biliyosan yaz lutfen :KK16:

canim yurt disinnan nasil aramam gerekiyor bir kod filan varmi? turkiyenin kodu +99 biliyorum ve ardinnan sen verdiyin numarayimi yazmaliyim oylemi aramaliyim biliyosan yaz lutfen :KK16:

Onu bilemicem:-( pazartesi salı çarşamba yerinde oluyor

Son düzenleme:
evet bende yuksek 22.8 bilmiyorum hilalda kacdi ilacsiz salmis bende ilacsiz salmak istiyorum hilalim kacdi sende prolaktin yaz bana lutfen

Canım benim 44 çıktı ilk sonra hep düşük çıktı ama engelliyor hamileliği senin 22 çıkmış galiba yüksek değil senin ki

hm tamam çok tşk.soğan ve hayıt ikisi bi arada yapcm bi zararı olm inş.sen de öle mi ypmştn sanırm?ay son sorum lütfen kusura bakma:KK17:

Hayır ben şubat ayında hayit kullandım mart ayında soğan kullandım zarari olup olmadığını bilmiyorum onu bi araştır ıstersen

Canım benim 44 çıktı ilk sonra hep düşük çıktı ama engelliyor hamileliği senin 22 çıkmış galiba yüksek değil senin ki

evet ya mahv etdi beni bu prolaktin 22 evet amma 10 veya 11 olmaliymis hilalim cok uzuluyorum kendime inan neden kotu seyler yasiyorum bilmiyorum yinede sagol canim senin sag elin benim basima bizde oyle derler yani darisi basima:KK16: babamin bir dostu var turkiyede yasiyor bugun aradik ona hayit tohumu al gonder dedik birde kecibuynuzu insaallah bulur adamcigaz iciyim bir sifa olsun sogan suyumu iciyorum ama gune 1 kere icicem 2-3gun... sizlere nekadar tesekkur etsem azdir arkadaslar saaaaagooolllun varolun :KK16:

evet ya mahv etdi beni bu prolaktin 22 evet amma 10 veya 11 olmaliymis hilalim cok uzuluyorum kendime inan neden kotu seyler yasiyorum bilmiyorum yinede sagol canim senin sag elin benim basima bizde oyle derler yani darisi basima:KK16: babamin bir dostu var turkiyede yasiyor bugun aradik ona hayit tohumu al gonder dedik birde kecibuynuzu insaallah bulur adamcigaz iciyim bir sifa olsun sogan suyumu iciyorum ama gune 1 kere icicem 2-3gun... sizlere nekadar tesekkur etsem azdir arkadaslar saaaaagooolllun varolun :KK16:

Canım benim prolaktin hormonunun diğer adı stres hormonu unutma böyle karamsar olma hemen üzme kendini bak hayit tohumu gelsin onu iç çok iyi gelecek sana böyle devam edersen bu hormon daha çok yükselir Allah korusun ben sana çok dua ediyorum inşallah sende anne olacaksın inanıyorum ben üzme kendini :-:-)-:-)-(

ayyyy evet olabilir yaaa bendede iltihap.. peki neyapmam gerekiyor iltihap için ?? hangi kürü uygulamalıyılm ? bana acil cevap ver canım yaaa soğan kürü iltihaba iyi gelir mi ?

kusura bakma canım ancak dönebildim sana bende iltihap kronikleştiği için karnıbahar kürü içiyorum

buraya her girein bi derdi olyo muhakkak:KK1:senin ne sorun var:44:ben pkoluyum çocuk istyoz ama daha olmadı:KK50:

öncelikle mesajımı yanıtladığın için teşekkür ederim:) ben 6senelik evliyiim birdefa aşılama denedik olmadı eşimde sorun yok bendede prolaktin yüksekliği var biraz 2aydırda ibrahim saraçoğlunun gönderdiği kürleri kullanıyorum soğan kürü hormonlar için aslanpençesi kürü ve keçiboynuzu pekmezi gönderdi birde kronik idrar yolları enfeksiyonu için karnıbahar kürünü içmemi söyledi

Canım benim prolaktin hormonunun diğer adı stres hormonu unutma böyle karamsar olma hemen üzme kendini bak hayit tohumu gelsin onu iç çok iyi gelecek sana böyle devam edersen bu hormon daha çok yükselir Allah korusun ben sana çok dua ediyorum inşallah sende anne olacaksın inanıyorum ben üzme kendini :-:-)-:-)-(

canim ya cok duyqulandim mesajini okudum Allah senden razi olsun Allah seni saglikli bebisine kavustursun dogulunca bende halay cekerim tezesi olarak burda....... :KK16: yok uzulmuyorum daha evveller cok uzulurdum cok aglardim simdi hic aglamiyorum iste Allahdan diliyorum bu ay meryem sureside okudum nebiliyim sogan kuru kullandim ve bir sey var yapiyorum onu bitirinceye kadar soylememeliyim iste onu yapiyorum hep Allahdan diliyorum... Allah seni yavruna kavustursun :KK16:

X