Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kizlar ya nasil sevindim anlatamam ilk defadir test yapdim ovi testi yumurta icin bugun cift cizgi cikti biri biraz acik rengde cikti amma simdi bu ne demek yumurtalama varmi demek? :KK16: ya bana tam anlatin lutfen simdi yinemi yapmaliyim tempratutumu olcmelimiyim ne yapmaliyim lutfen yazin ilk defadir basima geliyor

soğan suyu kürümn 11.günü
artık kasık batmaları yok
akıntı da yok gibi tam anlamadım :44:
beklediğim adet tarihim 24-25nisan
hoş ben beklemiyorumda o geliyo illa :KK1:
sizde gelişmeler nasıl kızlar
kutlu dogum haftasında
bol bol dua edin salavat getirin
allah ım büyük duaları kabul olan kullarından eylesin hepimizi

kizlar ya nasil sevindim anlatamam ilk defadir test yapdim ovi testi yumurta icin bugun cift cizgi cikti biri biraz acik rengde cikti amma simdi bu ne demek yumurtalama varmi demek? :KK16: ya bana tam anlatin lutfen simdi yinemi yapmaliyim tempratutumu olcmelimiyim ne yapmaliyim lutfen yazin ilk defadir basima geliyor

canım ben hiç kullanmadım ama çift çizgi yani ilişki için ideal zaman
bu günleri değerlendirceksin canım
kullananlar varsa daha net bilgi verebilirler

canım ben hiç kullanmadım ama çift çizgi yani ilişki için ideal zaman
bu günleri değerlendirceksin canım
kullananlar varsa daha net bilgi verebilirler

sagol canim cevabin icin ozaman bakalim esimi kidiklaya bilecekmiyim dun oldukda ayipdir soylemesi bugun olurmu bilmiyorumki neyse yapicam iste birseyler opdum :KK16:

canımm ikinci cizgi silik cıktıysaa yumurtmala başlamış demek oluyorr önumuzdeki 2 3 gun içindee yumurta çatlayacak demektirr testi yarında yaparsan ikinci cizginiz daha koyulaştıgını göreceksin en uygunu ikinci cizginin ilkinden daha koyu renktee yada aynı renkte cıktıgı gunlerr ben geçen ay yapmıştım ikinci cizgi daha koyu çıkmıştıı sendee iki gün daha denee testii sonuça göree eşinle çalışmalarını hızlandırırsın:KK49::KK49::KK49::KK49:

soğan suyu kürümn 11.günü
artık kasık batmaları yok
akıntı da yok gibi tam anlamadım :44:
beklediğim adet tarihim 24-25nisan
hoş ben beklemiyorumda o geliyo illa :KK1:
sizde gelişmeler nasıl kızlar
kutlu dogum haftasında
bol bol dua edin salavat getirin
allah ım büyük duaları kabul olan kullarından eylesin hepimizi

Benimde BAT ım 24 nisan hayırlısı inşallah inşallah gelmezler...soğan suyuna ne kadar devam etmeliyiz...?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonucumm 49.4 cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Benimde BAT ım 24 nisan hayırlısı inşallah inşallah gelmezler...soğan suyuna ne kadar devam etmeliyiz...?

15 gün içiyorsun cnm benm 11. günüm bgn kaldı 4 sonra bitcek nasipse

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonucumm 49.4 cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

yehuuuuuuuuuu yehuuuuu:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
ne güzellllll bi haberr buuuuu canımmmmmmm maşallahh sana:nazar:
bebeiş geliyor desene:emir_bebek: hoppp geliyoo:emir_bebek:
tebrikler canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

cnm hayırlı olsun bebegın ..... hyrlısyla bebegnı kucagına alırsın :)

15 gün içiyorsun cnm benm 11. günüm bgn kaldı 4 sonra bitcek nasipse

yehuuuuuuuuuu yehuuuuu:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
ne güzellllll bi haberr buuuuu canımmmmmmm maşallahh sana:nazar:
bebeiş geliyor desene:emir_bebek: hoppp geliyoo:emir_bebek:
tebrikler canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

cnm hayırlı olsun bebegın ..... hyrlısyla bebegnı kucagına alırsın :)

tesekkur ederım kızlar doktor var gıbı dedı adetın gecınce tekrar gel dedı ama degerın cok ıyı yukselmıs dedı offff aklımı karıstırmadı degıl hanı :KK43:((

tesekkur ederım kızlar doktor var gıbı dedı adetın gecınce tekrar gel dedı ama degerın cok ıyı yukselmıs dedı offff aklımı karıstırmadı degıl hanı :KK43:((

yok canım sende kafan karışmasın artık tatlım keyfini çıkar hamileliğin
içini rahat tut:nazar::nazar::nazar: bol bol dua et canım

yaaaaaaaaaaa çokkk sevindimmm canımmm adetin geçmeden daha bence çok iyi yükselmişşş hiç kafanıı karıştırmaa benceee vee bolcaa dua ett sağlıklaa kucağına almak içinn öptümmmmm canımm senii şimdiden tebrik ediyorum:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

adetine kaç günvar canımm dr lar kesinlik olmadan var demiyolar ondan öyle demiştirr:KK52::KK52::KK52::KK52:

sende veya eşinde sıkıntı varmıydı herhangi
ne zamandr çocuk istiyorsunz
soğan kürünü ne kdr yaptın?
bi yardımcı olurmusn?

yok canım sende kafan karışmasın artık tatlım keyfini çıkar hamileliğin
içini rahat tut:nazar::nazar::nazar: bol bol dua et canım

oylemı dıyorsunuzz ınsanın ıster ıstemez moralı bozuluyor ıste ınsallah canım Mevlam tum ısteyenlere nasip etsın ınsallah su an kı ıcımdekı duyguları kimseye anlatamıyorum

yaaaaaaaaaaa çokkk sevindimmm canımmm adetin geçmeden daha bence çok iyi yükselmişşş hiç kafanıı karıştırmaa benceee vee bolcaa dua ett sağlıklaa kucağına almak içinn öptümmmmm canımm senii şimdiden tebrik ediyorum:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

çok dua edıyorum canım çok çok tesekkur ederim ALLAH tüm isteyenlere nasıp etsın ınsallahhh

adetine kaç günvar canımm dr lar kesinlik olmadan var demiyolar ondan öyle demiştirr:KK52::KK52::KK52::KK52:

3 gün var canım adetime canım biraz öyle galiba doktorda adetim geçmeyince böyle konuştu

X