- 9 Aralık 2012
- 79
- 1
inşallah canım benim yaa şimdi senide duyunca bir umut dogdu içime bakalım nasip kısmet..canım senin adetlerinde benim gibi çok mu düzensizdi?ben hep 50-60 günde oluyorum bazen dediğin gibi ilaçla fln oluyordum..rabbim inşallah benimde hazneme mucizesini göndermiştir yarabbim..
rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.benimde adetlerim çok düzensizdi ilaçsız 6 ayda 3 ayda bi öle adet görüyodum.ilaçsız en az 3 ayda bi adet gördüğüm olmuştur.allah razı olsun saraçoğlunu dinledim bi gün bu soğan suyunu söledi.ki ben soğanı normalde yemeyen bi insandım ama suyunu allaha dua ede ede öğürü öğüre içtim.çok şükür dualarım kabul oldu.olcağı varsa ne olursa olsun oluyo.daha 2 hafta önce merdivenlerden yuvarlandım ertesi gün yolda bir düştüm içime işledi acısı resmen ama bebeğime bişey olmamış çok sükür.hiç beklemiyodum eşimde çok destek oldu bana en son artık bırakmıştım kafama takmamaya başladım.düşünmemeye çalıştım.hip die bi arkadaşda beni çok teselli etti burda,inan hiç beklemedğim bi anda öğrendik şok oldum.adet düzensizliği için doktora gittik hamileymişim meğer:) sana tavsiyem takma kafana başka uğraşlar bul kendine.bu arada bi gün boş bigün dolu ilişkide bulunduk.yumurtlama dönemimde belli değildi çünkü.hatta adet olcağım gün gebe kalmışım.