Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma her şeyde belirti aradım 2 ay helak ettim kendimi aman uzanmıyım aman ağır kaldırmıyım hatta hapşurmayayım derken sonuç fos akışına bıraktım bakalım takınca bu sefer stres oluyorum :18:
ben de bu soğan kürüne başlayacağım adetimin bugün 2. günü cuma günü başlayacağım inşallah hayrlısıyla bebiş gelir
Dilerim güzel bir haberdir, yerleşme kanamasıdır ama kürü ilk yaparken bende de olmuştu böyle ara akıntı çoğu kişide oluyormuş yani kürün etkisi de olabilir
inşallah hamilesindir cnm bunlar iyiye işaret temizlendiğini gösterir bende de o ara kullandığımda şiddetli kasık ağrısı sanki adet oldum olacağım gibi ..hele dün gece remen adet olmuşum sancı çekiyorum gibiydi...ama halen bişey yok bakalım beklemekteyim yazıyorlar ya bazen geçiktirebiliyormuş:::))))ilkmi
ya ben midem bulanınca seviniyodum nasıl garip hallerdeydim iyice şaşırdım sonra stresin olumsuz etkilediğini akışına bırakmam gerektiğini öğrendim şimdide akışına bırakmakta zorlanıyorum ama düşünmüyorum öyle artık sanırım biraz yol katettim
slm arkadaşlar bende bu topiğe yazanlardanım ve bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum.allahım isteyen herkese yaşatsın.bende soğan kürünü uyguladım ve hamileyim çok şükür.dualarınızı bekliyorum daha yeniyim çünkü.inşallah allah kucağımıza almayı nasip eder hayırlı sağlıklı bi şekilde.
slm arkadaşlar bende bu topiğe yazanlardanım ve bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum.allahım isteyen herkese yaşatsın.bende soğan kürünü uyguladım ve hamileyim çok şükür.dualarınızı bekliyorum daha yeniyim çünkü.inşallah allah kucağımıza almayı nasip eder hayırlı sağlıklı bi şekilde.
canım hayırlı ugurlu olsun rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah.bizimle detayları paylaşabilir misin canım.pco lumuydun birde soganı ilk kez mi denemiştin canım?
canım bu arada adetin kaç gün gectikten sonra öğrendin hamile oldugunu ..
valla ben 2 ayddır adet olmadım pko luym diye ilaçsız adet olamıyodum.ilk edetim geçtikten 10 gün sonra test yaptırdım negatif çıktı.bugün 2 ay oldu adetim geçeli doktora gittik 5 haftalık hamileyim çok şükür
canım bende bu ay sogan yaptım benimde adetimin 39.gunu o yüzden bu kadar detaylı soruyorum 3-4 gün önce adet belirtilerim vardı hafif pembe bir akıntıda geldi dedim hastalanıyorum heralde canım çok tatlı flnda cekmeye başladı ama 2 gündür fln hiçbişey yok hala hastada olmadım..acaba bende hamile olabilir miyim test yaptım ama negatif çıktı zaten hep gec oluyorum 50-60 günde fln o yüzden hemen kan testide yaptırmak istemiyorum..acaba bir mucize olup hamile olabilir miyim ki?
canım benm inşlhh sende hamilesindir ama biraz daha bekle derim daha net olması için.çok fazlada kafana takma stres engelliyomuş
Merhaba Flup adetin7. günü başlayıp 15 gün boyunca uygulamak gerekiyor diye biliyorum ben daha başladım ama ben de en yakın zamanda başlayacağım.
Canimm cok sevindim inan insallah saglikla huzurla alirsin bebegini kucagina her sey gonlunce olur :) artik battaniyesini yaparsin minik melegin darisi basimiza canim benim dualarim seninle
ben özellikle videoda izledim Saraçoğlu adete 15 gün kala diyordu. bi sonraki ayda 10 gün kala 10 gün boyunca dedi. bende o şekilde yaptım. folbiolu hamile kalmayı planlayan kadınlara veriyorlar bebekte oluşabilecek anormallikleri önlemek için.yumurtalarının gelişmesi için bal-tarçın-çörekotu karışımı yada incir kürü deneyebilirsin. bi araştır istersen . çok fazla memnun kalan olmuş. ama aynı anda 2 kürü uygulama.
Bu süper bir haber maşallah öncelikle.bir umut doğdu içime sen de yazınca.inşallah sen de bebeğine hayırlısıyla kavuşursun sende ne gibi belirtiler oldu da test yaptırdın belki aynı şeyleri bizler de yaşarız.deneyimlerini bizimle paylaşabilir misin
darısı bizlerin başına kıslarrrr :)))