Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayadır bu topikte hamilelik haberleri gelmemiş.işallah bizdn gelir kızlar...
canım burdaki sayfalar cok tabi okuma imkanın olmamıştır belki ama ben hem bu topikte okudum sogan suyu kullanırken hamile olanı hemde ibrahim saraçoğlundan dinledim zararı olmadıgı ama tabi yine sen bilirsin canım benim..ayrıca sogan bitince incirede başla incir yumurtanın büyüyüp çatlamasını sağlıyor canım..inşallah hepimiz hamiş haberlerimizi yazarız buraya hayırlısıyla...
neredeyse 2 yıldır bebek istiyorduk geçen ay annemin ısrarları ile soğan kürünü içtim ve bu ay Allah'a şükür güzel haberi aldım tesadüfmüdür bilemem ama kesinlikle denemeye değer!!!!!
neredeyse 2 yıldır bebek istiyorduk geçen ay annemin ısrarları ile soğan kürünü içtim ve bu ay Allah'a şükür güzel haberi aldım tesadüfmüdür bilemem ama kesinlikle denemeye değer!!!!!
amin cnm benim inşallah..sende denedin mi sağon suyunu canım?
evet canım dün bitirdim soğan suyunu bekliyorum artık ne olcak diye:)
benimde dün bitti canım benim sanki hastalanıcakmısım gibi kaç gündür kasıklarımda agrım var ama bir türlü hastalanamadım..3-4 gün önce çok afedersin ilişki sırasında pembe geldi dedim hastalanıyorum heralde ama gelen giden yok canım yaa.acaba diyorum yumurtam gec oluştuda gec döllenme fln mi oldu acaba hamile olabilir miyim?gerci bu benim için çok düşük bir ihtimal ama diyorum acaba olabilir mi?yerleşme kanamsı fln olmuş olabilir mi?
kızlar bende bu ay klomen kullandım bittikten sonrada soğan kürü uyguladım.bende bekliyorum allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah ilk haberleri son çalışma yapanlardan duyarız..hepimiz için hayırlısı olsun::)))
benimde dün bitti canım benim sanki hastalanıcakmısım gibi kaç gündür kasıklarımda agrım var ama bir türlü hastalanamadım..3-4 gün önce çok afedersin ilişki sırasında pembe geldi dedim hastalanıyorum heralde ama gelen giden yok canım yaa.acaba diyorum yumurtam gec oluştuda gec döllenme fln mi oldu acaba hamile olabilir miyim?gerci bu benim için çok düşük bir ihtimal ama diyorum acaba olabilir mi?yerleşme kanamsı fln olmuş olabilir mi?
Dilerim güzel bir haberdir, yerleşme kanamasıdır ama kürü ilk yaparken bende de olmuştu böyle ara akıntı çoğu kişide oluyormuş yani kürün etkisi de olabilir
arkadaslar adetın kacıncı gunu baslıyayım bı yardım lutfen ???
peki siz soğan kürünü kaç kere denediniz sorununuz neydi ne durumdasınız::)9
ben gn saymayıda bıraktım hesap yapmayıda daha çok stres oluyorum soğan kürünede geç başladım bakalım bu ay ne olacak zaten fena halde grip oldum Allah tan hayırlısı :2: