• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

melser canim sende kistmi vardi ben bi kac yerde okudum yazilarini yumurtlama problemin varmis galiba bunun icin incir kürünü yapsana..yumurtlamaya yardimci oluyo yumurtalari catlatiyo..sen sogani yaptin bi kere bence incire gec artik insallah Rabbimin izniyle olcak..

Canım benim, teşekkür ederim duan için sol tarafta polikisti görüntü var önce onu halletmek istiyorum lh hormonun fsh hormonumdan yüksek rabbim hepimizin yardımcı olsun

Canım benim, teşekkür ederim duan için sol tarafta polikisti görüntü var önce onu halletmek istiyorum lh hormonun fsh hormonumdan yüksek rabbim hepimizin yardımcı olsun

aminn canim..hayirlisi olsun..devam et bakalim sogan kürünü bazilari ilk kullanmada bazilari ikinci bazilarida 5 ay kullanmalarinda etkili oluyomus insallah faydasini görürüz

katre canım sen kaç aydır kullanıyorsun* değişiklikle oldumu?

canim ben gecen ay yarim yamalak yaptim adet oldum ve kistlerimin döküldügünü resmen gördüm..bu ayda basladim bakalim 4 haziranda basladim bugün 8.gün pkolularda cok ise yariyomus bakalim bende ne olcak ama bu ay olmazsa diger yine kullancam bikmak yok:)

canim ben gecen ay yarim yamalak yaptim adet oldum ve kistlerimin döküldügünü resmen gördüm..bu ayda basladim bakalim 4 haziranda basladim bugün 8.gün pkolularda cok ise yariyomus bakalim bende ne olcak ama bu ay olmazsa diger yine kullancam bikmak yok:)

kesinlikle çok faydası vardır! regylim olup biter bitmez 7. günden itibaren bende kullanmaya başlıycam bu ay! miğdem bulanmıyorum çok rahat içiyorum! az kaldı demi Katre! hamileler listesine girmek istiyorum! bebeğimi çok özledim! çok merak ediyorum çok heyecanlandırıyor beni sıpa!

kesinlikle çok faydası vardır! regylim olup biter bitmez 7. günden itibaren bende kullanmaya başlıycam bu ay! miğdem bulanmıyorum çok rahat içiyorum! az kaldı demi Katre! hamileler listesine girmek istiyorum! bebeğimi çok özledim! çok merak ediyorum çok heyecanlandırıyor beni sıpa!

bende cok rahat iciyorum cok kötü tadi var diyenlere kiziyorum hicte öyle deil..
canim evet az kaldi insallah bizde hamileler kervanina katilcaz :emir_bebek:
bebeklerimizi alicaz kucaklarimiza insallah

kızlar sogan kuru ve incir kuru uyguladım.... işe yaradı.... şu an hamıleyım....
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.ne kadar zamandır uğraşıyordunuz canım bebiş için.hiç düşük felan oldumu.birde soğan suyunu kistin olduğu için mi içtin..ay çok soru sordumohaoldumsmile

ama arkadaşlar olmuyo böyle ayda yılda görüşebiliyoz sorduğumuz sorulara saatler yada ertesi günü cvp geliyo nie bir arada denk gelmiyoz ben diğer forum da o kadar samimi oldukkki saatlerce yazışıyoz:gitme::olmaz:

--------------------------------------------------------------------------------

sogan kürü listemizz...
katre06...............04.haziran
burcin2812..........01.haziran
princess of rain....02.haziran
gul.ucuk..............02.haziran
karats.................11.haziran

bu litedeki arkadaşlar nerdeeee:umursamaz:

kızlar bende yarın başlayacağım soğan kürüne..inşallah işe yarar bu ikinci kür olcak..hamile kalmak dileğiyle hepinize iyi geceler...........

sogan kürü listemizz...
katre06...............04.haziran
burcin2812..........01.haziran
princess of rain....02.haziran
gul.ucuk..............02.haziran
duruşah...............10 haziran
karats.................11.haziran[/QUOTE]
ceza83................13 haziran

benim 13. günüm adet olurum diye içiyorum bebişte istiyorum tabiki ama adet bile olamadım daha 2.5 ay oldu olamadım artık sıkıldım aspirin içicem adet olmak için snrda incir kürüne başlıcam artık

bugün 4. gün bitti bakalım...benim adetimde devam ediyor bu arada.adetimin son günü bugün...salı günü rahim filmim çekilecek bakalım neler olacak...geçtiğimiz ay kimyasal gebelik geçirdim...çok sevinmiştim artık hamileyim diye ama sevincim 3 gün sürdü....

Back