• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

e tamamda yine gecikti adetim diğer adete 10 gün kala kullanacağım bide adet olsam olacak ama olmuyor işte hayıtta içiyorum herşey kullanıyorum artık midem aktara döndü:(( umut verin bana yokmu yararırını gören soğan suyu adeti ne zaman düzene sokar 15 günlük kürün etkisi olsa bu ay zamanında adet olmazmıydım
adet olmak için maydanoz suyu iyi geliyor.sapları ile beraber kaynat yarım demet maydanazu sonra sıcak sıcak iç2-3 bardak iç olursun adet.bu arada test yaptın mı.

adet olmak için maydanoz suyu iyi geliyor.sapları ile beraber kaynat yarım demet maydanazu sonra sıcak sıcak iç2-3 bardak iç olursun adet.bu arada test yaptın mı.
gebelik yoksa mutlaka yap maydonoz suyunu adet olursun.bir gün yap iç olmazsan ertesi gün yine yap illaki söker.sonra soğan suyuna başlarsın tekrar.ben 18-19yaşındayken hep gecikirdi 40 gün 50 gün.maydanaz suyu iyi gelirdi bana olurdum hemen regl.

gebelik yoksa mutlaka yap maydonoz suyunu adet olursun.bir gün yap iç olmazsan ertesi gün yine yap illaki söker.sonra soğan suyuna başlarsın tekrar.ben 18-19yaşındayken hep gecikirdi 40 gün 50 gün.maydanaz suyu iyi gelirdi bana olurdum hemen regl.

Teşekkür ederim, test yaptırıp hemen maydanoz kürünü yapacağım

kızlar sogan suyunu yumurtladıktan sonrada ıcıyormuyuz.ben 25-27 gunde bır regl oluyorum.geneldede 25 gunde oluyorum.7. gun baslarsam 13 yada 15. gun yumurtluyorum.boyle olursa 15 gun degıl 7-8 gun ıcebılırcem.zararı olurmu yumurtladıktan sonra

kızlar sogan suyunu yumurtladıktan sonrada ıcıyormuyuz.ben 25-27 gunde bır regl oluyorum.geneldede 25 gunde oluyorum.7. gun baslarsam 13 yada 15. gun yumurtluyorum.boyle olursa 15 gun degıl 7-8 gun ıcebılırcem.zararı olurmu yumurtladıktan sonra

hiç bilmiyorum arkadaşım.reglin diyelimki 5 gün sürüyor sende 5.gün başlarsın.

mantık olarak senin daha kısa içmen lazım bu kadar kısa zamanda regl oluyorsan.iyice araştır canım..

ben regl olmayı bekliyorum yine.ovulasyon bekle,ay sonu bebiş bekle,olmadı regl bekle,regl olmaz niye olmadı diye bekle.regl olur tekrar ovulasyon bekle bekle bekle bekleeeee:dilcikar:

Son düzenleme:
ne oldu arkadaşım test yaptın mı ay inşallah pozitiftir.haberdar et merak ettimmolumunekankayizsmile

yaptırdım canım hcg:1.00 :((( doktorum farlutal verdi kullanıp tekrar hormon tahlilleri yaptıracağım bana dua edin ya diyorumki bar soğan adetimi düzeltseydi neyse sonraki ay adete 10 gün kala tekrar 7 günlük kür kullanayım umudumu kesmek istemiyorum rabbim hepimize şifa versin

yaptırdım canım hcg:1.00 :((( doktorum farlutal verdi kullanıp tekrar hormon tahlilleri yaptıracağım bana dua edin ya diyorumki bar soğan adetimi düzeltseydi neyse sonraki ay adete 10 gün kala tekrar 7 günlük kür kullanayım umudumu kesmek istemiyorum rabbim hepimize şifa versin

:(((inşallah regl düzene girer arkadaşım o da ayrı bir dert yani.sinir stress deli gibi olduk çocuk yolundadelikafadulden
neyse moralimizi yüksek tutalım yılmak yoka.s.

Back