tmm:)))korktun dimi kocişin görür diye:)))
yaş kaç katre?ne kadar zamandır evlisin?
yasim 24..14 aylik evliyim canim yeniyiz daha
ben 32 yaşındayım.eylülde 3 yıl olacak bizimde.
hic göstermiyosun yasini...
nice 3 seneler devirin insallah kocisinle..bir yastikta kocayinopuyorumnanaktan
evet göstermiyorum öyle diyorlar.hepimiz bir yastıkta inşallah.Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın:Saruboceq:
canım çıkıyorum ben.birazdan eşim gelir.gelirim yinea.s.amin canim insallah
canım çıkıyorum ben.birazdan eşim gelir.gelirim yinea.s.
kimse var mıııııı.......canım çok sıkkınnn...dr gittim bugün yumoş büyüdümü diye dr çatlamış demezmi dumura uğradım çok moralim bozuldu..sinir oldum dr uyarmıştımda benim yumoş erken çatlıyoır diye.ay saçını başını yolacaktım.birde çarşamba gittiğimde cumada dahil ilişki yok demişti kıt akıllı dr.eee ne olcak peki içerde sıvı çok az kalmış yani bugün ilişki olsa bile bana tutmazmış gibi geliyor..çünkü hiç akıntım olmadı bugün.ay çok sinirim bozuk:gitme::sinifsinif:
bu ay bu ay diye diye 1sene oldu.tabiki bunada şükür birde yumurtayı çatlatmakla uğraşmıyoruz:))neyse belki tutar belli olmaz.zemuszemusen azindan caztlama oluyor canim bu da birsey... bu ay olmazsa bir sonraki ay olur insallah.. gün asiri calisin:kedi:
bu ay bu ay diye diye 1sene oldu.tabiki bunada şükür birde yumurtayı çatlatmakla uğraşmıyoruz:))neyse belki tutar belli olmaz.zemuszemus
kızlar şimdi ben bu soğan kürüne başlıcam
adet olduğumda da 15 güne tamamlıcam
daha sonra tekrar etmem gerekiyo mu
bende işe yaramadı işte( adetim 4 gün geçikti yine hamişlik bi yana bari adetim düzene girseydi diyorum
kızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var
çok tşkr ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:tabii ki, bak ben önce hormonlarimi düzelticemde sonra birde yumurtayi catlattirmak icin ugrasicam. cok isim var cookkk.:hulya:. dün esime diyorum tavuklar kadar olamiyorum, onlar bile yumurtlayiveriyorlar diyorumkaydirigubbakcemile3 ama yine de biz olumlu düsünelim canim insallah tutmustur... dualarim seninle:Saruboceq:
canim ümitsizlige kapilma. bence devam et, bu ayda uygula, elbet göreceksin yararini...
bence sen 5 ya da 7 günlük daha yap, bakalim o zman ne olack...e tamamda yine gecikti adetim diğer adete 10 gün kala kullanacağım bide adet olsam olacak ama olmuyor işte hayıtta içiyorum herşey kullanıyorum artık midem aktara döndü( umut verin bana yokmu yararırını gören soğan suyu adeti ne zaman düzene sokar 15 günlük kürün etkisi olsa bu ay zamanında adet olmazmıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?