Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

en azindan caztlama oluyor canim bu da birsey... bu ay olmazsa bir sonraki ay olur insallah.. gün asiri calisin:kedi:

en azindan caztlama oluyor canim bu da birsey... bu ay olmazsa bir sonraki ay olur insallah.. gün asiri calisin:kedi:
bu ay bu ay diye diye 1sene oldu.tabiki bunada şükür birde yumurtayı çatlatmakla uğraşmıyoruz:))neyse belki tutar belli olmaz.zemuszemus

Son düzenleme:
bu ay bu ay diye diye 1sene oldu.tabiki bunada şükür birde yumurtayı çatlatmakla uğraşmıyoruz:))neyse belki tutar belli olmaz.zemuszemus

tabii ki, bak ben önce hormonlarimi düzelticemde sonra birde yumurtayi catlattirmak icin ugrasicam. cok isim var cookkk.:hulya:. dün esime diyorum tavuklar kadar olamiyorum, onlar bile yumurtlayiveriyorlar diyorumkaydirigubbakcemile3 ama yine de biz olumlu düsünelim canim insallah tutmustur... dualarim seninle:Saruboceq:

evet canim, 15 gün araliksiz iceceksin, daha sonra ikinci adetin olmadan 10 gün önce 5 ya da 7 gün daha yapacaksin...

sen kaç ay kullandın ben bir ay kulllandım işe yaramadı diye bıraktım

çok tşkr ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

canim ümitsizlige kapilma. bence devam et, bu ayda uygula, elbet göreceksin yararini...

e tamamda yine gecikti adetim diğer adete 10 gün kala kullanacağım bide adet olsam olacak ama olmuyor işte hayıtta içiyorum herşey kullanıyorum artık midem aktara döndü( umut verin bana yokmu yararırını gören soğan suyu adeti ne zaman düzene sokar 15 günlük kürün etkisi olsa bu ay zamanında adet olmazmıydım

bence sen 5 ya da 7 günlük daha yap, bakalim o zman ne olack...

aktar konusunda haklisin canim, ben de öyleyim kac aydir, ama napalim iste umutt:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…