Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

mayıs 20de regl oldum. bugün 16.günüm.ovulasyonda 2.günüm tatlım..tekrar özür dilerim çok bekletmişim seni.canım çok sıkıldı yerimde duramıyorumm(neyse artık hayırlısı...

canim calismalara devam edin siz sansin yüksek daha 7 haziranda mutlaka calisin 19. günün cünkü

bekle bekle bi hal oldum:))))yaa ne yemek yaptin?ben yapayim dedim karar veremedim bulgur pilavi mi mantimi ?yapsam off kolay bisey yaparim..
neyse canim en son calisma ne zaman oldu?
biber ve kabak dolması var çorba salata yoğurt yeter :))))mantı yap severim ben.:))bizim en son çalışma 31de oldu ama öyle yatmadım 40-45 dak.kalktım hemen.güya bugün belli olacaktı ne zaman başlayacağımız ama kaçırdık sanırım(

afiyet olsun canim..galiba manti yapicam :)))
canim calismalara devam edin insallah tutmustur..yumurta iyi olursa zaten yatmana kalkmana bakmaz hemen tutar..üzülme bence

ya burda çayyolunda özel bir klinik var ona gidiyordum yakın diye.bilmem değiştirsem miki acaba..

canim eger seni anlamiyosa ve memnun deilsen baska dr ye git derim bazilari gercekten cok garip oluyolar dinliyormus gibi bakiyolar sonra hic bisey yok ortada dr cok önemli canim memnun deilsen degistir derim..ben lokman hekime gitmistim cok memnun kaldim..cok ilgilendi her seyi tek tek anlatmisti bana 1 sene gecsin gel demisti daha gitmedim

afiyet olsun canim..galiba manti yapicam :)))
canim calismalara devam edin insallah tutmustur..yumurta iyi olursa zaten yatmana kalkmana bakmaz hemen tutar..üzülme bence
sizede afiyet olsun canım.benim yerimede ye tombik olPPevet doğru söylüyorsun.psikopata bağladım sabahtan beri.tutacağı varsa tutar zaten.üzülmiycem tmm söz..önümüzdeki maçlara bakalımdelikafadulden

sizede afiyet olsun canım.benim yerimede ye tombik olPPevet doğru söylüyorsun.psikopata bağladım sabahtan beri.tutacağı varsa tutar zaten.üzülmiycem tmm söz..önümüzdeki maçlara bakalımdelikafadulden

tombik oldum zati yaa( takma bence tutacagi varsa tutar yoksa diger aya insallah..takma sen calismalara devam et gec kalmis deilsin..1 gün arayla caliskaydirigubbakcemile

haziran 10 da tekrar gidip kan vercem bu kez.tahlil yapacaklar.yumurtlama oldumu olmadımı diye o sonucumuda alayım ondan sonra bende gidebilirim lokman hekime.sonuçta çok uzak değil..

senin ovulasyon nasıl oluyor canım.benim düşük yaptıktan sonra değişti.nasıl anlatsam bi tuhaf gibi.normalde elastik bi yapısı var.ama benimkiler artık öyle değil..

haziran 10 da tekrar gidip kan vercem bu kez.tahlil yapacaklar.yumurtlama oldumu olmadımı diye o sonucumuda alayım ondan sonra bende gidebilirim lokman hekime.sonuçta çok uzak değil..

tahlillerinide orda yaptirabilirsin canim..lokman hekimde..
muayene olursun sonra tahlil istiyolar zaten hepsini birden yaptirirsin..tabi kendin bilirsinde ben memnun kaldim gercekten sincandakine gittim ama ben bana yakin diye..
sema hanim var cokta seker biriydi tek tek anlatti bana neyin ne oldugunu..etliktekine gidersin sende bi arastir bakalim dr leri..insallah gerek kalmaz hamile kalirsinda

senin ovulasyon nasıl oluyor canım.benim düşük yaptıktan sonra değişti.nasıl anlatsam bi tuhaf gibi.normalde elastik bi yapısı var.ama benimkiler artık öyle değil..

canim benim 3 aydir reglim gec oluyo anlayamiyorum..uzayan akintilar gelmiyo önceden cok oluyodu..dr ye sordum bu yumurta aki akintilari normal dedi.olmsai gerekir takilmayin onlara diyolar

tmm sincandaki banada yakın sayılır.şu sonucumuda alayım bakalım hamilede kalmazsam sincan lokman hekime giderim.

tmm sincandaki banada yakın sayılır.şu sonucumuda alayım bakalım hamilede kalmazsam sincan lokman hekime giderim.

tamam canim..sema tamsoy atliman dr yanlis hatirlamiyosam..cok tatli bi dr.ben cok memnun kalmistim ondan..hamile olursam yada olmazsam yine ona gidecem..

canim benim 3 aydir reglim gec oluyo anlayamiyorum..uzayan akintilar gelmiyo önceden cok oluyodu..dr ye sordum bu yumurta aki akintilari normal dedi.olmsai gerekir takilmayin onlara diyolar

hımmm içim ferahladı.ben onada takıldım biraz.neyse kötü birşey değilmiş.senin resmin yokmu:))))

hımmm içim ferahladı.ben onada takıldım biraz.neyse kötü birşey değilmiş.senin resmin yokmu:))))

canim o akintilar normalmis dr dedi tükrük gibi salgilaniyo dedi takilmayin onlara diyolar..sen adetten sonraki günleri say ilk günden 14. gün baslayip 1 hafata saycan bi de 9.gün ve 19. cok önemli..takam sen akintilari..benim resmim dur koyayim da bak ben kapaliyimbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…