• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım bızde 1 aya yakın uyguluyoruz kürleri.snucları yazarım bende.ınsallah ıyı cıkar.bızede bu sonuclarla % 70 hamıle kalabılırsın.% 30 etkıler dedı dr.ama olmuyor .bız bıran once olsun da ıyılesme surecı baslasın dıye dusunmeye basladık.cunku 3. dereceymıs amelıyat sartmıs
bizimde %75 e%25..eşimde sadece ağrı yok diğerleri var:(((önce bebiş sonra ameliyat diyoruz.inşallah istediğimiz gibi olur inşallah.çünkü ameliyat sonraıda ayrı bir sorun.bazıları ameliyat sonrası 2.ayda hamile kalıyor bazıları7 ay bekliyor ki sperm sayısı ,hızlılığı ve kalitesi yükselsin ama o da çok zaman alıyor.bakalım hakkımızda hayırlısı.bende yarın dr gidiyorum sabah yumurta takibi yapılıyor.hafta sonu büyük ihtimal çalışma var bizde:kedi:

sogan kürü listemizz...
katre06...............04.haziran
burcin2812..........01.haziran
princess of rain....02.haziran
gul.ucuk..............02.haziran
karats.................11.haziran

kizlarr icmeye baslayacak olan varsa ekleyelim hep beraber sonuca bakalim insallah...

kimse var mıııııı.......canım çok sıkkınnn...dr gittim bugün yumoş büyüdümü diye dr çatlamış demezmi dumura uğradım çok moralim bozuldu..sinir oldum dr uyarmıştımda benim yumoş erken çatlıyoır diye.ay saçını başını yolacaktım.birde çarşamba gittiğimde cumada dahil ilişki yok demişti kıt akıllı dr.eee ne olcak peki içerde sıvı çok az kalmış yani bugün ilişki olsa bile bana tutmazmış gibi geliyor..çünkü hiç akıntım olmadı bugün.ay çok sinirim bozuk:gitme::sinifsinif:

kimse var mıııııı.......canım çok sıkkınnn...dr gittim bugün yumoş büyüdümü diye dr çatlamış demezmi dumura uğradım çok moralim bozuldu..sinir oldum dr uyarmıştımda benim yumoş erken çatlıyoır diye.ay saçını başını yolacaktım.birde çarşamba gittiğimde cumada dahil ilişki yok demişti kıt akıllı dr.eee ne olcak peki içerde sıvı çok az kalmış yani bugün ilişki olsa bile bana tutmazmış gibi geliyor..çünkü hiç akıntım olmadı bugün.ay çok sinirim bozuk:gitme::sinifsinif:

yaaa canimm...doktorun umrunda deil tabi napcak bizim yumurtalarimizi siniralsanaalsanasmileüzülme canim :teselli:

yaaa canimm...doktorun umrunda deil tabi napcak bizim yumurtalarimizi siniralsanaalsanasmileüzülme canim :teselli:
inan çok üzüldüm keşke dinlemeseydim dr.u.bişey sorcam canım.bugün akıntım neredeyse olmadı.ilişkiye girsek tutmaz diyorum ben.sen ne diyorsun...senağlama

12/24 saat yaşıyor yumurta.benim dün sabah başlamıştı akıntım.ay inanmıyorum yaaa bu ayda geçtiiiiii üfffffffffffffffffmafoldumben

inan çok üzüldüm keşke dinlemeseydim dr.u.bişey sorcam canım.bugün akıntım neredeyse olmadı.ilişkiye girsek tutmaz diyorum ben.sen ne diyorsun...senağlama

ewt canim yaa kendini dinleyip ona göre hareket etseydin keske..sen calismalara devam et bence gec döllenme diye bisey var..senin kacinci günündü bugün?

diger topikte cogu birergün arayla bi ay calismayla hamile kaldilar canim..calismalari bitirmeyin..1 gün yada 2 gün arayla calisin mutlaka tuttar

--------------------------------------------------------------------------------

sogan kürü listemizz...
katre06...............04.haziran
burcin2812..........01.haziran
princess of rain....02.haziran
gul.ucuk..............02.haziran
karats.................11.haziran

elifff canim isin var galiba yazmadin bekliyorum..
islerim var yemek yapicam..sonra girer bakarim..
üzülme hayirlisi olsun insallah tutmustur birinden biri..
görüsürüz

elifff canim isin var galiba yazmadin bekliyorum..
islerim var yemek yapicam..sonra girer bakarim..
üzülme hayirlisi olsun insallah tutmustur birinden biri..
görüsürüz
ayy canım kusura bakma özür dilerim.bende yemek yapıyordum görmedim.dün ovulasyonun 1.günüydü canımcım.

ayy canım kusura bakma özür dilerim.bende yemek yapıyordum görmedim.dün ovulasyonun 1.günüydü canımcım.

bekle bekle bi hal oldum:))))yaa ne yemek yaptin?ben yapayim dedim karar veremedim bulgur pilavi mi mantimi ?yapsam off kolay bisey yaparim..
neyse canim en son calisma ne zaman oldu?

canim tam olarak kacinci günündesin bilmiyorum ama 9 19.günler önemli oluyo..üzme kendini canim olur insallah
mayıs 20de regl oldum. bugün 16.günüm.ovulasyonda 2.günüm tatlım..tekrar özür dilerim çok bekletmişim seni.canım çok sıkıldı yerimde duramıyorumm:((neyse artık hayırlısı...

Back