arkadaşlar ben 5 günlük gecikme sonrası adet gördüm ve 3. gün gittiğimde dra çikolata kistim gitmek bi yanadaha da büyümüştü ve miyomlarımda olduğu gibi duruyordu niye bende işe yaramadı bu soğan kürü anlamadım,herkesin kistleri iyileşirken.ama şu da oldu sürekli yükselen fsh ve e2 hormonum düşmüştü bu ay bu da iyiye işaret,soğan küründen mü oldu bilmiyorum. bu ay 2. aşılamam olacak bakalım neler olacak bu arada adet öncesi akıntıdan da bi daha ümitlenmitcem demek ki hamilelik belirtisi değilmiş.
kızlar ben geçen ay adetin 7 .günü soğan kürüne başladım 15 gün içtim adetim 1 hafta gecikti dra gittim bende 8 mm boyunda kistler vardı yokolmuş ve beta hcg 3,86 çıktı drum duphaston verdi eğer bişey yakaladıksa düşmesin diye 2 gün sonra beta hcg 8,30 olmuş :) 5 in üzeri gebelik diyolar ve daha yeni bir gebelik olduğunu sanıyolar 1 hafta daha bekliycem eğer beta yükselirse hamileyim galiba soğan cücüğü tuttu:)..
slm kızlar bende soğan kürü uygulayacam ama kafam iyice karıştı.sat 15mayıs yani adetten sonraki 7.gündeyim.bazıları adetten sonra 15.gün başlanacak diyo yani adet bittikten sonraki 7.günde. bazıları da adetin 7. gününde başladım diyo.nasıl olcak bu iş.ben hiç bişey anlamadım bu işten.yani ben yarın başlasam mı? ne yapsam bilemedim şimdi.
slm kızlar bende soğan kürü uygulayacam ama kafam iyice karıştı.sat 15mayıs yani adetten sonraki 7.gündeyim.bazıları adetten sonra 15.gün başlanacak diyo yani adet bittikten sonraki 7.günde. bazıları da adetin 7. gününde başladım diyo.nasıl olcak bu iş.ben hiç bişey anlamadım bu işten.yani ben yarın başlasam mı? ne yapsam bilemedim şimdi.
inşallah canım regline ne kadar var?
30mayısta olmam lazım yani 9 gün var canım... beklemek çok zor
kızlar ben geçen ay adetin 7 .günü soğan kürüne başladım 15 gün içtim adetim 1 hafta gecikti dra gittim bende 8 mm boyunda kistler vardı yokolmuş ve beta hcg 3,86 çıktı drum duphaston verdi eğer bişey yakaladıksa düşmesin diye 2 gün sonra beta hcg 8,30 olmuş :) 5 in üzeri gebelik diyolar ve daha yeni bir gebelik olduğunu sanıyolar 1 hafta daha bekliycem eğer beta yükselirse hamileyim galiba soğan cücüğü tuttu:)..
inşallah düşmez, görünen o ki hamilesin canım:) darısı başımıza :)
kızlar iyiki varsınız anlatmak hoşuma gidiyo biz birbirimizi cok iyi anliyoruz bence bu başka bir his allahtan gelen birşey. gidip pazardan alınan birşey degilki elinde degil bekliyorsun zamanını, allah herşeyin hayırlısını nasıp etsin bizlere
amin canım tüm isteyenlerin başına allah herkese nasip eylesin değerim biraz daha yükselse sevinicem korkuyorum kimyasal gebelik olmasından
buğünde doktora gittim yumurtalarım varmış şükür calişiyormu dedim böyle belli olmaz dediama hormon tahlili istedi perşembe günü belli olurmuş ne diyecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?