Kızalar bugün dr a gittim pcos vardı bende 1.5 yıl ilaç tedavisi oldum enson 3 ay kolmen kullandım ve kistlerim bu ilaçtan 8 mm oldu
2 ay ilaç vermiycem dedi, bende soğan suyu kürüne başladım buay adet olmadım ve dr'umu aradım gel bi bakalım dedi
ultrasonla baktı ve hiç kist kalmamış hatta rahminde bir kabarma var dedi kan tahlili yaptı beta 186 çıktı ama bana hamilesin veya değilsin diyemem dedi biraz daha bekleyeli duphaston diye bir ilaç verdi düşük tehlikesinede bu ilacı veriyormuş.
soğan suyu kürü çok işe yarıyor herkese tavsiye ederim 2 yıldır ilk defa kistlerden kurtuldum.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.
neden cevAP VERMİYOSUNUZ KIZLAR DR NE VAR DERİM NEDE YOK DEDİ
3,86 BETA DÜŞÜK BİR DEĞER NİYE YOK DEMEDİKİ?
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.
insan bürsüre olumsuz sonuçlarada alışmaya başlıyor tabi bir yıkım oluyor...
adetin 7. günü başlanıyor 15 gün sabah akşam aç karnına içiliyor.
yine birdakine regl gününe 10 gün varken 5 gün sabah akşam içiliyor.[/QUO
teşekkür derim hangi başlık altına yazdım ise kimse cevap vermedi bana
Arkdaslar merhaba
Biraz uzun olacak ama hikayemi paylaşmak istedim;
Mart sonunda ilk kez soğan kürünü duydum ve forumun tamamını yavaş yavaş okudum. Adetin 7. Gunü ya da 14. Gunü başlayın denmesine rağmen çok heyecanlandim ve adetime 4-5 gün kala başladım. Çok yogun çalışan bir bayanım, sabah 06;30 da evden çıkıp aksam 21:30 civarı geliyorum. Hayatta düzenli yapamam diye düşündüm ama kendimi bile şaşırtdım :)) o kadar inanmıştım ki inanılmaz düzenli bir sekilde 15 gün yaptım. Zaten yapmaya başladıktan birkaç gün sonra normal adet tarihinden 2 gün erken oldum ve normalden kısa ve cok koyu renkli oldu. Ve inanılmaz bi bel ağrısı oldu, pko basında oldugumu söylemişti Dr da, ve ben herhalde overlere etki ediyor ve bu kadar şiddetli bel ağrısı yapıyor diye düşündüm. İlk ay gebelik oluştu gibi hissettim 7 nisandi son adet tarihim. Ancak adetin 1. Gunünden itibaren 23. Gün Dr um bazı hormon tahlilleri istemişti, tabi çok bilmiş ben meraklı da olduğumdan bhcg yi de yaptırdım 0,1 cikti. İnanılmaz moralim bozuldu, bu kadar heyecanlı davranmicam artık dedim. Sonra beklenen adet gunüm de gecti yine bikac gün orali olmadım, 5.gunün sonunda test yaptım ve anında iki çizgi cikti, ertesi gün kan verdim bhcg 10012 cikti. Niyet etmiştim faydasını görürsem mutlaka üye olup yazicam diye, aslında kalp atışını da bekleyip öyle yazcaktim ama dayanamadım:)) haftaya duyarız umarım. Arkadaslar umudunuzu yitirmeyin, okurken acaba gercekten mı yaa diyordum ilk ayda ben de gebe kaldım, Allah im isteyen herkese nasip eder isallah, ben kendim de hekimim ama suan bütün arkadaslarıma da öneriyorum bu kürü, denememden hiç bisi kaybetmezsiniz:)) umarım hersey gönlünüze göre olur. Bu arada bana da dua edin, isallah bı problem olmaz da kalp atışını falan duyarız...
evrimcim çok çok sevindim inan daha yeni gördüm allahım hayırlısyla tamamına erdirsin tüm isteyenlere nasip etsin.bende yazını okuduğumda hamileliğimi ilk öğrendiğim an aklıma geldi bizde inanamamıştık çift çizgiyi görünce hemen gidip kan testi yaptırmıştık veeee vardı doktora gittik kese vardı canım ama bir hafta sonra kalp atışını duyabildik 10 yılın sonunda oldu bunlar tabii ve şimdi kızım 5 yaşında allahım o günleri sanada göstersin elinden tutup okula götürmeyi vee tüm hayallerini
Canm benim hernekadar yeni üye olup ilk kez yazsamda sürekli forumu takip ediyordum ve güzel gelişmeler gerceklerinde üye olcam diye niyet etmiştim. Senin yorumlarını da hep okuyordum bu son yorumunu görünce ne kadar sevindim anlatamam. Hayırlı uğurlu olsun, saglikla ve mutlulukla kucağına al inşallah...
Amin canım, Allah razı olsun!!! Darısı sizlere inşallahhhhhh, hepinizi çok seviyorum!! Çok güzel yüreklisiniz, çok teşekkürler...
ayy inanmıyoru mm hamilesin sen... tebrik ederim canımRabbim kucağına almayı nasip etsin, yeni öğrendim...
doktor yorumlarımızı paylaşmıştık en son... dualarında yer almak dileğiylee
Amin canım, inşallah sağlıkla, mutlulukla kucağıma alırım. Hepimizin kucakları dolar inşallah. Tabi ki dualarımdasınız, inşallah en kısa zamanda darısı başınıza sizlerinde sağlıkla, mutlulukla. Mucizelerimizin sayısı artsın inşallahhhhh!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?