kızlar bugün doktora gittim.doktorum herşeyin normal olduğunu aslında beni gebe beklediğini söyledi...artık çok yorulduğumu dile getirdim.yarın sabah bütün hormonlar baştan bakılacak ve adetin 7. günü yani salı günü 2.kez rahim filmi çekilecek...herşey normal belki dış gebelik tüpü tahrip etmiştir dedi.şayet tüpler açıksa tedaviye devam edelim eger sorunluysa direk tüp bebek yapacagız dedi.dualarınızı bekliyorum kızlar....haberdar edecegim sizleri...
Bende bu ay soğan kürü uyguladım. Bende kullanmaya başladığım ilk günden itibaren fena halde akıntılar geldi eşim her zaman yanıma gelemiyor geldiğinde ilişki sonrası resmen benden kahverengi bir sular aktı adam korktu bendenmi sendenmi geldi diye :) O gün akşama kadar kahverengi akıntım geldi. bİr hafta geçti üzerinden bugün yine kahverengi akıntım başladı tam regli gibide değil bir acayip ama kokusu regliye benziyor bakalım eğer bu regli ise sevineceğim çünki ben 35 40 günde oluyordum düzensizdi dk hapını bırakalı hayırlısı .. Son regli tarihimde 6 nisandı o zaman sabah olursam 30 günde olmuş olacağım inşallah..
Maşallah!!!!Hayatımda gördüğüm en güzel cücük, bahtı da güzel olsun inşallah!!!
çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin ben de çok stresli günler geçirmiştim hep dua ederdim psikoloji vücudu o kadar çok etkiliyor ki vücut gebelik istesede beyin buna izin vermiyor o yüzden rahat olun arkadaşlar en azından yumurtlamanızın olacağı hafta herşeyi silin aklınızdan o zaman herşey kendiliğinden gelecektir
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.
Harika, tebrik ederim. Çok mutlu bir haber. Allah analı babalı,eli ayağı sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Dikkat et kendine. Sevgiler..
arkadaşlar soğan kürüyapıp adeti geciken varmı gerçi ben daha 30. gündeyim ama ne adet ne hamilelik belirtisi var sadece akıntım var ama akıntı ben de hep oluyor ve daha önce adetlerim gecikti.soğan kürü kullanıp 30 ile 35. gün arası geç adet olan varmı,doktora gitmeye ya da tesst yapmaya korkuyorum 5 yılın sonu hüsran çünkü,aşılama dahil tedavi gördüm tüp bebek arifesindeyim.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.
arkadaşlar soğan kürüyapıp adeti geciken varmı gerçi ben daha 30. gündeyim ama ne adet ne hamilelik belirtisi var sadece akıntım var ama akıntı ben de hep oluyor ve daha önce adetlerim gecikti.soğan kürü kullanıp 30 ile 35. gün arası geç adet olan varmı,doktora gitmeye ya da tesst yapmaya korkuyorum 5 yılın sonu hüsran çünkü,aşılama dahil tedavi gördüm tüp bebek arifesindeyim.
canım ben de geçen ay soğan kürü yapmıştım. adetlerim düzensizdir ama aralıktan bu yana 32-33 günde bir olmaya başladı. geçen ay soğan kürü sonrası 39. gün adet oldum. inşallah senin hamilelikten gecikmiştir.[/QUOT
sen hangi aralıkta yaptın bu da önemli tabi ben saraçoğlunun anlatttığı gibi 14. gün başlamadım,forumdaki hasankeyf arkadaş gibi yaptım,adetin 7.günü başlayıp 21. günü bitirdim soğan kürü biteli 10 gün oluyor. adet tarihim içinse işte daha 2 gün geçti.
canım ben de geçen ay soğan kürü yapmıştım. adetlerim düzensizdir ama aralıktan bu yana 32-33 günde bir olmaya başladı. geçen ay soğan kürü sonrası 39. gün adet oldum. inşallah senin hamilelikten gecikmiştir.[/QUOT
sen hangi aralıkta yaptın bu da önemli tabi ben saraçoğlunun anlatttığı gibi 14. gün başlamadım,forumdaki hasankeyf arkadaş gibi yaptım,adetin 7.günü başlayıp 21. günü bitirdim soğan kürü biteli 10 gün oluyor. adet tarihim içinse işte daha 2 gün geçti.
ben adetimin 2. günü başladım canım denemek için:)) daha önce de 1 kez bu kürü yapmıştım. o zaman da 50. günde adet söktürücü ile adet olmuştum. ama adetlerimin düzeninin bozukluğuna yormuştum. şimdi da uzattı. Allahtan 50 gün değil. ilk kullandıktan sonraki ay hamile kaldım. tabi o ay klomen de kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?