Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba bende soğan suyu kullandığım ay hamile kaldım sadece 7 gün içmiştim Tadı ve kokusundan dolayı devam edemedim folik asit hergün bi tane içiyodum bunun yanında sağlıklı beslenmeye çalıştım ceviz badem kuru incir yedim ve hergün açıp burdaki hamilelik haberlerini okudum şimdi çok şükür bende hamileyim 10 ay boyunca ertelemiştim soğan suyunu ama herkez denesin mutlaka tavsiye ediyorum.( eşimde keçiboynuzu özü yedi hergün bi kaşık)

Hayırlı olsun ben kendime yaparken 2 kişilik soğan kürü yaptım eşime de içirdim. Onlar da içebilirmiş ama daha çok prostat hastaliklarina yakalanmamak veya agrilar azalsin diye. Aslında daha yolun çok başındayız. Dert etmeye de gerek yok ama işin içine girince insan sabırsızlaşıyor. Bu arada folik asite 1 ay önce başladım ben de. Ama hiç bebek planlamasi için doktora gitmedim. Bi gidip muayene ve tahlil yaptirmam lazim. Normalde de degerlerim biraz düşük çünkü.

Elim ayağım titriyor resmen testin içini açtım idrar damlattığım yere elimle bastırdım geçmeye başladı rengi bak böyle çıktı gönderiyorum

Eklentiler

• 20200620_065630.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 20200620_065533.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 44
Kuzum test bozuk varsa bidaha yap yoksa al kuzum bundan anlaşılmıyor

kızlar merhaba bende yeniyim 1 yıldır düşünüyorum ama olmuyo sogan kürüne başlamaya karar verdim sizde durumlar nasıl

Bende istiyorum 1 buçuk senedir ama olmuyo maalesef . Yazılanları çok okudum ve umutlandım. Bu sabah başladım soğan kürüne inşaAllah işe yarar...

Adete 10 gün kala yapmak sakıncalı diye duydum çünkü gebelik varsa düşik yaptırıyormuş
Yok kuzum daha ilk kez tam 15 gün yaptım dün bitti şimdi adetime 4 gün var bu ay adet olursam adet bitince sıradaki adaetime 10 kala yapıcam tekrar yani şuan senin yaptığını ben bu adetten sonra yapıcam kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…