Merhaba hanımlar ben de bu ay soğan kürü yaptım ama 12,5 gün yaptım sonra aklıma kurt düştü döllenme.süreci soğan suyu hamileliği engeller belki diye devam etmeye gönlüm el vermedi zaten bırakmamla beraber akıntım bayağı arttı. Şimdi bekliyorum bakalım bi 8 günüm var adete. Çok da umutvar olmamaya calisiyorum kafaya takınca stres yapıyor insan ama pek beceremiyorum galiba :) 2 yıllık evliyim ve 2 aydır ciddi olarak bebek deniyoruz. Bu 3.ay. fakat kasımda doktor bana minik kistler var rahimde ilişkiyi sıklaştirın geçer demişti. Adetim pek duzenli degil. Hikayem böyle... soğan suyunun mucizevi etkisi gerçekleşirse paylaşırım sizinle.
*bu arada annem 44 yasindayken saglik icin sogan suyu yapmisti kardesime hamile kaldi. Kardesim simdi 16 yasinda :) ümitvar olun ve bu kürün etkisine inanın diye yazıyorum. Tabi tarife uyarak
Merhaba bende soğan suyu kullandığım ay hamile kaldım sadece 7 gün içmiştim Tadı ve kokusundan dolayı devam edemedim folik asit hergün bi tane içiyodum bunun yanında sağlıklı beslenmeye çalıştım ceviz badem kuru incir yedim ve hergün açıp burdaki hamilelik haberlerini okudum şimdi çok şükür bende hamileyim 10 ay boyunca ertelemiştim soğan suyunu ama herkez denesin mutlaka tavsiye ediyorum.( eşimde keçiboynuzu özü yedi hergün bi kaşık)Merhaba hanımlar ben de bu ay soğan kürü yaptım ama 12,5 gün yaptım sonra aklıma kurt düştü döllenme.süreci soğan suyu hamileliği engeller belki diye devam etmeye gönlüm el vermedi zaten bırakmamla beraber akıntım bayağı arttı. Şimdi bekliyorum bakalım bi 8 günüm var adete. Çok da umutvar olmamaya calisiyorum kafaya takınca stres yapıyor insan ama pek beceremiyorum galiba :) 2 yıllık evliyim ve 2 aydır ciddi olarak bebek deniyoruz. Bu 3.ay. fakat kasımda doktor bana minik kistler var rahimde ilişkiyi sıklaştirın geçer demişti. Adetim pek duzenli degil. Hikayem böyle... soğan suyunun mucizevi etkisi gerçekleşirse paylaşırım sizinle.
*bu arada annem 44 yasindayken saglik icin sogan suyu yapmisti kardesime hamile kaldi. Kardesim simdi 16 yasinda :) ümitvar olun ve bu kürün etkisine inanın diye yazıyorum. Tabi tarife uyarak
Merhaba bende soğan suyu kullandığım ay hamile kaldım sadece 7 gün içmiştim Tadı ve kokusundan dolayı devam edemedim folik asit hergün bi tane içiyodum bunun yanında sağlıklı beslenmeye çalıştım ceviz badem kuru incir yedim ve hergün açıp burdaki hamilelik haberlerini okudum şimdi çok şükür bende hamileyim 10 ay boyunca ertelemiştim soğan suyunu ama herkez denesin mutlaka tavsiye ediyorum.( eşimde keçiboynuzu özü yedi hergün bi kaşık)
Aahh ağzını öpeyim inşallah canım benim yaaKuzum bu koyuuu :)yarın gebelik testini yapppp sabahtan meraktan ölcem sen hamişssin içime doğuyor :)))
Bekliyorum kuzummmAahh ağzını öpeyim inşallah canım benim yaaYarın haber vericem sanada muhakkak umarım öyledir karın ağrım hiç geçmedi canım umarım adet olmam
Canım deliricemm testim bozuk çıktııı damlattım hiç renk almadı c de çıkmadı baksanaa nasıl bi şans bu yaa ama benim görebildiğim kadar c ve t gri gibi çıktı daha damlattığım gibi fotoda belli olmuyor offf offBekliyorum kuzummm
Elim ayağım titriyor resmen testin içini açtım idrar damlattığım yere elimle bastırdım geçmeye başladı rengi bak böyle çıktı gönderiyorumCanım deliricemm testim bozuk çıktııı damlattım hiç renk almadı c de çıkmadı baksanaa nasıl bi şans bu yaa ama benim görebildiğim kadar c ve t gri gibi çıktı daha damlattığım gibi fotoda belli olmuyor offf off
Elim ayağım titriyor resmen testin içini açtım idrar damlattığım yere elimle bastırdım geçmeye başladı rengi bak böyle çıktı gönderiyorum
Kuzum test bozuk varsa bidaha yap yoksa al kuzum bundan anlaşılmıyorCanım deliricemm testim bozuk çıktııı damlattım hiç renk almadı c de çıkmadı baksanaa nasıl bi şans bu yaa ama benim görebildiğim kadar c ve t gri gibi çıktı daha damlattığım gibi fotoda belli olmuyor offf off
Eşime aldırıcam bugün canımKuzum test bozuk varsa bidaha yap yoksa al kuzum bundan anlaşılmıyor
canım bu nasıl şans olmuş yaaaEşime aldırıcam bugün canım
Sorma canım hevesim kursağımda kaldı aminn inşallah canım benimcanım bu nasıl şans olmuş yaaaama inşallah sonucu güzel olur, tüm dualarım seninle inşallah güzel haberi vereceksin bize :)
Merhaba çok merak ediyorum inşaAllah positif çıkarSorma canım hevesim kursağımda kaldı aminn inşallah canım benim
Yok kuzum daha ilk kez tam 15 gün yaptım dün bitti şimdi adetime 4 gün var bu ay adet olursam adet bitince sıradaki adaetime 10 kala yapıcam tekrar yani şuan senin yaptığını ben bu adetten sonra yapıcam kuzum
Onu bende düşündüm ama yapanlar var kuzum hatta saraçoğluda diyorAdete 10 gün kala yapmak sakıncalı diye duydum çünkü gebelik varsa düşik yaptırıyormuş
Kuzum merak ediyorum yaptın mı testEşime aldırıcam bugün canım
bende çok merak ediyorumKuzum merak ediyorum yaptın mı test