- 14 Ocak 2020
- 1.492
- 1.627
- 83
Olur kuzum en az 2 saat hatta 3 saat tut kuzumKuzum test almaya gidiyoruz eşim dün alamamış bugün idrar tutup 2 3 saat yapsam olur mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur kuzum en az 2 saat hatta 3 saat tut kuzumKuzum test almaya gidiyoruz eşim dün alamamış bugün idrar tutup 2 3 saat yapsam olur mu acaba
Cok tsk ederimamin canımm inşallah hepimize hayırlısıyla doğru zamanda sağlıklı bebekler nasip olsun :) soğan kürüne adet bitiminden 2 gün sonra başlamayı öneriyor ibrahim saraçoğlu ama 7. güne kadar başlanıyormuş ben geçen ay 3. gün başlamıştım bu ay 10 günlük yapıyorum sende ona göre yapabilirsin ya da youtube den ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz orada çok güzel anlatıyo ona uygun yapmaya çalış
Valla bende yeniyim burda ama yazilanlari okuyunca sonucunuzu epey merak etmistim,muthis bir duygu Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah hayirli uguru olsunKızlaaaarrrr
Kızlaaaarrr
canımızı sıkmak yok![]()
Sağol canım daha çok yeni belli ki inşallah tutunurValla bende yeniyim burda ama yazilanlari okuyunca sonucunuzu epey merak etmistim,muthis bir duygu Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah hayirli uguru olsun![]()
Allahin izniyle tutunur insallahSağol canım daha çok yeni belli ki inşallah tutunur![]()
tabiki tutunur insallah canım sadece sogan kuru yaptın dimiSağol canım daha çok yeni belli ki inşallah tutunur![]()
Canım benim çok sağolAllahin izniyle tutunur insallahkalbinizi ferah tutun siz
![]()
Evet sadece 10 güncüktabiki tutunur insallah canım sadece sogan kuru yaptın dimi
ay ben de başlayacağım çok sabırsızım ya Rabbim tamamına erdirsin inşallahEvet sadece 10 güncük![]()
Amin inşallah canımm hepimiziay ben de başlayacağım çok sabırsızım ya Rabbim tamamına erdirsin inşallah ❤
Buda şimdi ki hali kızlarKızlaaaarrrr
Sanirim daha çok yeni cizgi çok acik renk ama masaAllah hayirli olsun canim benimKızlaaaarrrr
Teşekkür ederim canım amin rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallahSanirim daha çok yeni cizgi çok acik renk ama masaAllah hayirli olsun canim benimçok mutlu oldum adina.. Allahim saglık la kucağına almayi nasip etsin. tebrikler
Darisi bizlere
canımmmmm benim çokkkkkkk ama çokkkkkk sevindimmm :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) yaaaa valla nasıl sevindim anlatamam sana :) çok ama çokkkk dikkat et bundan sonra kendine :) :) ya anlatamıyorum duygularımı 2 gün sonra inşallah bende bu sevinci yaşarım :) :) :) çok ama çok tebrik ederim, bundan sonra sürekli dua et nazara karşı da bol bol oku kendini :)Buda şimdi ki hali kızlar
Canımm benimmm çok teşekkür ederim sanacanımmmmm benim çokkkkkkk ama çokkkkkk sevindimmm :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) yaaaa valla nasıl sevindim anlatamam sana :) çok ama çokkkk dikkat et bundan sonra kendine :) :) ya anlatamıyorum duygularımı 2 gün sonra inşallah bende bu sevinci yaşarım :) :) :) çok ama çok tebrik ederim, bundan sonra sürekli dua et nazara karşı da bol bol oku kendini :)
merhaba hayirli olsun bebisin saglicakla gelir insallah ne zamandir deniyodun ne yaptin bu ay kac gun kullandin sogan suyunuCanımm benimmm çok teşekkür ederim sanaEdiyorum kuzum bol bol dua ediyorum tutunsun bebişim diye
İnşallah yaşadığın bu sevincin kat ve katını kendin için yaşarsın bu ay canım benim isteyen herkes yaşasın tez vakitte rabbim çok büyük ben şimdiye kadar ilaçsız adet olduğumu pek bilmem 5 6 ay olmadığım oldu soğan suyu şifa oldu rabbimin şifası çok şükür
![]()