- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 29
Kuzum test almaya gidiyoruz eşim dün alamamış bugün idrar tutup 2 3 saat yapsam olur mu acabaKuzum merak ediyorum yaptın mı test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum test almaya gidiyoruz eşim dün alamamış bugün idrar tutup 2 3 saat yapsam olur mu acabaKuzum merak ediyorum yaptın mı test
Yaa canım teşekkür ederim daha yapmadım test almaya gidiyoruz haber vericem muhakkak yazarım burayaMerhaba çok merak ediyorum inşaAllah positif çıkar
güzel haberlerini bekliyoruz umarım iyi haberlerle gelirsin bizede umut olursunYaa canım teşekkür ederim daha yapmadım test almaya gidiyoruz haber vericem muhakkak yazarım buraya
Amin canım benim umarım hepimiz alırız o güzel haberleri❤güzel haberlerini bekliyoruz umarım iyi haberlerle gelirsin bizede umut olursun❤
haber vermedin kuzum naptınAmin canım benim umarım hepimiz alırız o güzel haberleri❤
Bekliyorum canım biraz idrara sıkışmayı varsa iyicebelli olsun diye 1 saate yapıcamhaber vermedin kuzum naptın
valla ben sabırsızlandımBekliyorum canım biraz idrara sıkışmayı varsa iyicebelli olsun diye 1 saate yapıcam
Olur kuzum en az 2 saat hatta 3 saat tut kuzumKuzum test almaya gidiyoruz eşim dün alamamış bugün idrar tutup 2 3 saat yapsam olur mu acaba
Cok tsk ederimbu ay kacirdim galiba onumuzdeki ay kismet artikamin canımm inşallah hepimize hayırlısıyla doğru zamanda sağlıklı bebekler nasip olsun :) soğan kürüne adet bitiminden 2 gün sonra başlamayı öneriyor ibrahim saraçoğlu ama 7. güne kadar başlanıyormuş ben geçen ay 3. gün başlamıştım bu ay 10 günlük yapıyorum sende ona göre yapabilirsin ya da youtube den ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz orada çok güzel anlatıyo ona uygun yapmaya çalış
Valla bende yeniyim burda ama yazilanlari okuyunca sonucunuzu epey merak etmistim,muthis bir duygu Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah hayirli uguru olsunKızlaaaarrrr
Kızlaaaarrr
canımızı sıkmak yok
Sağol canım daha çok yeni belli ki inşallah tutunurValla bende yeniyim burda ama yazilanlari okuyunca sonucunuzu epey merak etmistim,muthis bir duygu Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah hayirli uguru olsun
Allahin izniyle tutunur insallahkalbinizi ferah tutun sizSağol canım daha çok yeni belli ki inşallah tutunur
tabiki tutunur insallah canım sadece sogan kuru yaptın dimiSağol canım daha çok yeni belli ki inşallah tutunur
Canım benim çok sağolAllahin izniyle tutunur insallahkalbinizi ferah tutun siz
Evet sadece 10 güncüktabiki tutunur insallah canım sadece sogan kuru yaptın dimi
ay ben de başlayacağım çok sabırsızım ya Rabbim tamamına erdirsin inşallahEvet sadece 10 güncük
Amin inşallah canımm hepimizi bikaç gün daha bekleyip normal test yapıcam sonra bakalım koyulcak mıay ben de başlayacağım çok sabırsızım ya Rabbim tamamına erdirsin inşallah ❤