Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba hanımlar ben de bu ay soğan kürü yaptım ama 12,5 gün yaptım sonra aklıma kurt düştü döllenme.süreci soğan suyu hamileliği engeller belki diye devam etmeye gönlüm el vermedi zaten bırakmamla beraber akıntım bayağı arttı. Şimdi bekliyorum bakalım bi 8 günüm var adete. Çok da umutvar olmamaya calisiyorum kafaya takınca stres yapıyor insan ama pek beceremiyorum galiba :) 2 yıllık evliyim ve 2 aydır ciddi olarak bebek deniyoruz. Bu 3.ay. fakat kasımda doktor bana minik kistler var rahimde ilişkiyi sıklaştirın geçer demişti. Adetim pek duzenli degil. Hikayem böyle... soğan suyunun mucizevi etkisi gerçekleşirse paylaşırım sizinle.
*bu arada annem 44 yasindayken saglik icin sogan suyu yapmisti kardesime hamile kaldi. Kardesim simdi 16 yasinda :) ümitvar olun ve bu kürün etkisine inanın diye yazıyorum. Tabi tarife uyarak

Sabah yap test valla hatta elinde varsa once ovu testini yap gene koyu çıkarsa gebelik testi yap ama sabah yap sabah daha garanti sonuç veriyor
Elimde ki son ovu testini yaptım canım böyle çıktı dünle aynı gibi sanki ya hamilelik olsa daha koyu çıkmazmıydı yarın gebelik testi yapıcam

Tarlusal içerken hep koyu çıktığını duymuştum canım ondan böyle çıkıyordur lh hormonunu yükseltiyormuş

Ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz kuzum evet pko var bende
ibrahim saraçoğlunun şubesine gidip tahlil sonuçalrına göre kür veriyolarmış 8 yıl çoçuğu olmayan birinin ilk ay da çocuğu olmuş hangi ilde olduğunu bilmiyorum ama eğer olduğun yerde varsa gidebilirsin, benim bu ay olmazsa ben gideceğim

merhaba canım keşke devam etseydin soğan kürünün zararı olmuyo diye biliyorum hemde önünde annen gibi yakın bir örnek varken bence devam etmeliydin, 3. aydasın daha çok erken olabilir yumutlalıkların ilk önce spermi tanıması gerekiyo yabancıladığı için kabul etmiyor zaten. ilk zamanlar insan düşünmeden yapamıyor ama benim gibi bile düşünmeyebiliyorsa bence sende ileriki aylarda olmazsa takmamaya başlarsın, tabi inşallah gerek kalmaz bir an önce çocuğuna kavuşursun :)

Eklentiler

• Screenshot_20200619-104746_Samsung Internet.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20200619-104044_Samsung Internet.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim inşallah herkese bebek mutluluğunu yaşatır. . Bende pko var gençliğimden bu yana regl döngüm düzensizdir. 28 mayısta soğan kürüne başladım ve onbeş gün boyunca kullanıp 11 haziranda bitirdim. Şu an belimde bir ağrı var ve mide bulantısı var. Regl döngüm düzensiz olduğumdan ne zaman regl olacağımı da kestiremiyorum. Bu durumları yaşayıp hamile olan oldu mu acaba yardımcı olur musunuz

İlki dünki diğeri bugünki
canım benim bak çok ümitlendirmek istemiyorum ne olacağı belli olmuyor ama bana biraz daha koyu gibi geldi ışıkla da ilgili olabilr tabi sonuçta fotoğraftan görüyorum ama bu şekilde sen de çok umutlanıyorsun bizde heyecanla bekliyoruz bence git al testini yap varsa çıkar zaten yoksa da sen günden güne ümitlenmezsin bu kadar hadi git al yap bak senin için yapman daha iyi gün geçtikçe ümidin arttığı için eğer yoksa büyük hayal kırıklığı olur, biz kendimizi yok gibi hazırlayalım varsa zaten uçarız mutluluktan

Canım benim öyle adetim düzensizdir bakalım bu ay soğan kürünü 10 gün yaptım ovu testleri eğer gebelik değilse yumurtlama günü gibi gösteriyor yarın gebelik testi yapıcam bi umut inşallah sende hamike kalırsın soğan kürünün işe yaradığına inanıyorum ben

merhaba canım teşekkürler güzel duaların için soğan kürü yaptığın beyninin bir oyunu olabilir, bu şekilde cevap vermek istemem ama hepimizin yaptığı hataya düşme diye söylüyorum. bu kadar çabuk mide bulantısı olmaz çünkü. pko varsa ve bebek istiyosan mutlaka doktara gitmelisin bende de pko var doktor ilaç verdi onu da kullanıyorum bebeğim olursa tutunmasını sağlar eğer olmazsa adet oldurur dedi ve o günden bu yana ilaçla olduğu için düzenli adet oluyorum

Soğan kürüne başlamadan hemen önce zaten doktora gitmiştim ve adet olmuştum daha sonra pko gitmiş demişti. Folik asit verdi haftada bir kez kullanacak şekilde. Tedaviye başlamak istemedi doktor evliliğim 1 yılı doldurmadığı için. Bende soğan kürü deneyeyim dedim o arada. Yani doktor kontrolüde vardı aslında. Bakalım inşallah hepimiz için mutlu haberler olur

inşallah canım benim çok sevindim valla pko nun gitmiş olduğuna normalde gitmez çünkü, kafana takma gerçekten düşünme biliyorum insan ister istemez düşünüyo ama aklından çıkar biz çok taktığımız için olmadı belki de bir de pko gitmiş ve sen üzerine soğan kürü yapmışsın bence çok faydalı olmuştur inşallah oluşur gebeliğin ama oluşmazsa bence önümüzdeki ay 10 günlük olanı yap iyice temizlenmiş olsun ondan sonrası da rabbimin ol demesine kalıyo inşallah en kısa zmanda dualarımın kabul olur

Mutlaka etkisi olmuştur diye düşünüyorum ama en azından bir temizlenme yasamis olmam bile güzel. Teşekkür ederim dualarına amin Rabbim tüm isteyenlere en hayırlı vakitte nasip etsin :)

Merhabalar bende birsey sormak istiyorum,sogan kurune gebelik icin adet bitiminden sonra nezaman baslanmali ve duydugum kadariyla prolaktini yukseltiormus tahlil yapmadan kullanmayin diyorlar sizce neyapmaliyim korunmayi birakali 2ay oldu dr da kist vs bir sorunda yok denildi ama burayi okuyunca umitlendm bende cok ise yaradigini da duydum napsam bilemedim,yardimci olursaniz cok sevinirimRabbim enkisa zamanda hepimize saglikli bebisler nasip etsin insallah

amin canımm inşallah hepimize hayırlısıyla doğru zamanda sağlıklı bebekler nasip olsun :) soğan kürüne adet bitiminden 2 gün sonra başlamayı öneriyor ibrahim saraçoğlu ama 7. güne kadar başlanıyormuş ben geçen ay 3. gün başlamıştım bu ay 10 günlük yapıyorum sende ona göre yapabilirsin ya da youtube den ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz orada çok güzel anlatıyo ona uygun yapmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…