Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Adet belirtileri gibi oluyor canım zaten çoğu kişide gebelik belirtileride umudunu yitirme inşallah bu ay güzel haberler alalım 😇😘
inşallah canım ya ne olur bebeğimiz olsun artık ne olur. diğer aylara farkla kasıklarım çok şiş öne doğru eğilemiyorum kasıklarım acıyo ama soğan kürüyle alakalı olabilir geçen ay da biraz böyleydi sanki tam hatırlamıyorum ama bilmiyorum işte :KK43:

maşallah sana ya ben heyecandan duramaz yapardım insan ümitleniyor çünkü ama tabi tercih meselesi bekle bakalım ama ne olur ne olmaz sen kendini 2 duruma da hazırla
Canım 10 unda ovulasyona başladım ya yumurtlamamı yakalayamadım o yüzden yeni yumurtlucam gibi içime doğuyor yani bebek olduğunu sanmıyorum o yüzden yapmıyorum :110: Ama umarım ki önceden yumurtlamışımdır da bu bebekten koyu çıkıyordur 🙃

Canım 10 unda ovulasyona başladım ya yumurtlamamı yakalayamadım o yüzden yeni yumurtlucam gibi içime doğuyor yani bebek olduğunu sanmıyorum o yüzden yapmıyorum :110: Ama umarım ki önceden yumurtlamışımdır da bu bebekten koyu çıkıyordur 🙃
inşallah canım inşallah gerçekten tüm içtenliğimle dualarım bebek isteyen herkese, ovu testi hiç yapmadım ben telefon uygulamasından takip ediyorum o dönemde de akıntı oluyo yumurtladığımı anlıyorum o yüzden bir fikrim yok :KK43:
bir de şey sormak istiyorum biraz özel olacak ama ilişkiden sonra kasıklarında ağrı olan oluyo mu acaba ? benim ben karnım şişiyo ve kasıklarım ağrıyo nedeni ne olabilir sizce fikri olan var mı ?

inşallah canım inşallah gerçekten tüm içtenliğimle dualarım bebek isteyen herkese, ovu testi hiç yapmadım ben telefon uygulamasından takip ediyorum o dönemde de akıntı oluyo yumurtladığımı anlıyorum o yüzden bir fikrim yok :KK43:
bir de şey sormak istiyorum biraz özel olacak ama ilişkiden sonra kasıklarında ağrı olan oluyo mu acaba ? benim ben karnım şişiyo ve kasıklarım ağrıyo nedeni ne olabilir sizce fikri olan var mı ?
Benim dün oldu canım ilişkide ağrım evet nedenini bilmiyorum bende kasıklarım ağrıyor

Sadece benim 3 ay önce falan kimyasal gebeliğim olmuştu o zaman ilişki sırasında böylr ağrım olmuştu onu biliyorum
aa inşallah vardır ya çok istiyorum ama ümidimi kaybettim o soğan suyunu içmek çok zorluyor beni ama yine de bir umut diye bırakmıyorum inşallah işe yaramıştır da bebeğim vardır, inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur

aa inşallah vardır ya çok istiyorum ama ümidimi kaybettim o soğan suyunu içmek çok zorluyor beni ama yine de bir umut diye bırakmıyorum inşallah işe yaramıştır da bebeğim vardır, inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur
Amin canım benim umarım ki bebişin seninledir soğan suyu işe yarıyor gerçekten iç bırakma sakın ben 10 gün yapabildim sadece mideme dokundu ama inşallah olmuştur çok duyduk öyle gebe kalan 😊

Amin canım benim umarım ki bebişin seninledir soğan suyu işe yarıyor gerçekten iç bırakma sakın ben 10 gün yapabildim sadece mideme dokundu ama inşallah olmuştur çok duyduk öyle gebe kalan 😊
benim komşum yapmış çikolata kisti varmış öyle düzenli de yapmamış 15 gün de yapamamış ama kisti dökülmüş hep doktor bile şaşırmış onu 1. ağızdan duyunca ümitlendim ama düzenli yapmaya çalışıyorum ben hepimizin duası aynı kabul olma zamanı farklı inşallah hayırlı haberler

benim komşum yapmış çikolata kisti varmış öyle düzenli de yapmamış 15 gün de yapamamış ama kisti dökülmüş hep doktor bile şaşırmış onu 1. ağızdan duyunca ümitlendim ama düzenli yapmaya çalışıyorum ben hepimizin duası aynı kabul olma zamanı farklı inşallah hayırlı haberler
Amiiinn 🙏

Aynısı gibi olurmuş ya belirtiler çok okudum çoğu adet olcam sanıp hamiş olmuşlar bence sende hamilesin kuzum 4 gün mü kaldı adetine
5. gün adet olmam gerekiyor normalde bakalım inşallah hayırlı haberler verebilirim bende, inşallah sende önümüzdeki ay güzel haberler verirsin :) sen kaç aydır istiyosun, pko musun ?

Kuzum sen hamilesin adetine 1 gün kala ovu testi böyle çıkıyorsa gebelik olabilir bence bu yumurtlama değil gebelik :) bence hemen al yap test bekliyorum heycanla hadi :)
Canım valla bu ara hiçte halim yok benimde içime öyle doğuyor karnımın ağrısı geçmedi hiç 20 sinde yapayım kız gaza getirme beni😆

Bende sogan kürü uyguluyorum ilk kez birde benim ova testlerim son gunlerde böyle ilaç verdi doktor tarlusal iç dedi en geç 28 haziranda adet olmam lazim hic boyle durumla karsilastiniz mi ilk günler silikti bu son gunler hep böyle 🤦🏻‍♀️🙄

Eklentiler

• 20200618_152011.jpg
    20200618_152011.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 30
X