Allah razı olsun canım senin tecrüben ve yorumların bana umut oldu yoksa kese oldumu olmadımı diye çok korkuyordumSelam kizlar
Edvard çok sevindim canim çok mutlu oldum rabbim sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.darisi bizlere tüm bebek isteyenlere.
@Adanagelini canim bende hayit tohumuna çok inanıyorum çünkü benim yumurtlama akintim gelmiyor gelsede farkediyorum ama geçen ay hayit tohumunu düzenli kullandığımda şeffaf yumurta ali gibi bolca geldi ama ben konduramadım çünkü benim hesabıma göre yumurtlama için erkendi.bugun adetinin 5.günü keşke hiç bırakmadan devam etseydim.hayit tohumuna bu akşam yine baslayacamayrica sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim canim.hayit tohumunu da kullan inşallah tez zamanda hamile kalırsın.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş ne guzel birbirimize umut oluruz arkadaşlar
Ne demek canım burada birbirimize hem destek hem umut olmak için varız.ne kadar tanışmasak görüşmesek de kalplerimiz bir aynı şey için atıyor.bundan sonrası içind e aklina takılan birşey olursa seve seve yardımcı olurum.insallah seninle başladık devamı hepimiz için güzel gelirAllah razı olsun canım senin tecrüben ve yorumların bana umut oldu yoksa kese oldumu olmadımı diye çok korkuyordum
Ayın 7sınde adet oldum dunde tahımınen yumurtlama olayını bitirdim değerlendirdikleri tabı değerlendirmeye devam adet 29unda bu ayın bakıcam adete 11gun var ve herşeyi bıraktımm hıcbısey yapmıorumSende durumlr nasılGreen girls
Amin inşaAllah hepinizin yolunu açarım inşaAllahNe demek canım burada birbirimize hem destek hem umut olmak için varız.ne kadar tanışmasak görüşmesek de kalplerimiz bir aynı şey için atıyor.bundan sonrası içind e aklina takılan birşey olursa seve seve yardımcı olurum.insallah seninle başladık devamı hepimiz için güzel gelir
Karıstırdın sandım birinin hamilelik belırtıso varsa dedim. Bnde birşeyler yapmayı bıraktım günleri degerlendırıoz bakalımBelirtilerin varmı canım yani kb öyle pat diye sordum
İnş ya ayağını suru . darısı bulassınAmin inşaAllah hepinizin yolunu açarım inşaAllah
Yok canım sana sordum bende sonlara doğru artık birşey yapmak istemiyorum diyordum..Karıstırdın sandım birinin hamilelik belırtıso varsa dedim. Bnde birşeyler yapmayı bıraktım günleri degerlendırıoz bakalım
İnşaAllah dua ediyorum canım hepinize Rabbim nasip etsinİnş ya ayağını suru . darısı bulassın
Aynn herşeyi bıraktım yaYok canım sana sordum bende sonlara doğru artık birşey yapmak istemiyorum diyordum..
Benim ilk canım 7 ay uğraştıkBuraya ara ara gırıyom hamilelik haberlerine bakıp cıkıom sana çok sevindim bızede nasıp olur inş senin ilk beben mı cnm
Yok normal yoldan. Bu ay folik asite başlamıştımAşılama falan mı yaptınız
Ne kadar düşünmek istemesek de hep aklımızda oluyo vallahiBu sabah hüsrana uğrayıp kırmızıyı görenlerdenim bende. Adetimin birici günü bende bu ay sogan kürüne başlamayı düşünüyorum aynı zmanda Meryem suresini oluyorum 24 gün okudum bu gün yengeme okuttum allah hepimizin yardımcısı olsun düşünmek iatemiyorım sitres yapmak ama olmuor.
Aşılama falanmı yaptınız
EvetNe kadar düşünmek istemesek de hep aklımızda oluyo vallahi
Daha erken canım insallah bebiş vardır ama adet günün gelmeden hatta geçmeden evde gebelik testleri pek çıkmıyor.adetine birşey kalmamış inşallah güzel haberler alırız senden.Ben de bu ay adet döneminde ve adetten sonra 2 3 gün sanırım macun yedim. Başka bişey kullanmadım canım. Folik asit içiyorum doktor yumurtan çatlamış demişti. Bekliyorum bakalım adete 7 gün kaldı. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. 2 gün önce yaptım bişey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?