• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bugn dr a gittim kızlar sonuçlarım hepsi temiz çok şükür.yumurtlama olmuş.bnm pco yumurtlama olan cinsindenmiş.3 ay düzenli ilişki önerdi.3 ay içinde olmazsa tedaviye başlarız dedi.merakımdan klomeni sordum.eğer yumurtlaman olmasaydı klomen verirdim dedi.artı çatlatma iğnesi.baklm hayrlısı olsn hepimiz için

Bugn dr a gittim kızlar sonuçlarım hepsi temiz çok şükür.yumurtlama olmuş.bnm pco yumurtlama olan cinsindenmiş.3 ay düzenli ilişki önerdi.3 ay içinde olmazsa tedaviye başlarız dedi.merakımdan klomeni sordum.eğer yumurtlaman olmasaydı klomen verirdim dedi.artı çatlatma iğnesi.baklm hayrlısı olsn hepimiz için
Sonuçlarının temiz çıkmasına cok sevindim canim.hayirli olsun allahın izniyle.tedaviye gerek kalmadan tez zamanda hamile.olursun inşallah

Sevindim canim muhtemelen benimde oyle cunku adet oluyrm her ay pek bi yan etkisini tasimiyrm ama pco dedi dr yinede klomen verdi 3 ay kullandim ama ilk ay olmadi 2.3. Aylarda sansizlik oldu o gunler pek degerlenmedi acikcasi bosy bosuna ilac yuklendim bakalim bi kac ay kendi haline birakcam gibi ondan sonra duruma gore bakcaz artik

Bu arada sirf ozendigimden belki ugur getirir diye yaptim hamilelik takvimini ins. Oyle olur

İnş hepimiz hamileliği tadarız. Bu ay hıc birşey yapmadım aklıma su son gün geldi acba bebek olmusdurmu diye. Adet 29 una. Kimler napıo ufukta hamilelik olan varmı

Bu ay hamileyim diye hep içimde bi his vardı. Dün test öyle çıkınca çok moralim bozuldu. Erken mi yaptım acaba bilmiyorum ki. Olsaydı 4 gün kala çıkardı heralde

Adete 4 gün kala yaptım negatif canım. Bir haftadır adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo. Ki adet olmadan önce hiç karnım ağrımaz. Bilmiyorum ki ben de niyr nrgatif çıktı :KK43:
Bence hamile olabilirsin.evde gebelik testleri adet geçmeden güvenilir sonuç vermiyor.beta hcg seviyesi düşük oluyor ve ölcemiyor bence adet gününün gecmesini bekle.ben kızıma hamileyken kasik ağrısından hergun ilaç almistim adet olcam onun ağrısı sanmistim meğer hamileymisim

Yok canım ne unutması konuşmalarınızı takip ediyorum bide kaç kere soru sordum dönüt almayınca yazmadım.. Benim kan testinde çıktı idrar da çıkmadı yani
Nasıl gidiyor hamilelik canım kaç haftalık oldun.hayirdir ne sorun vardı bir yaramazlık yok inşalla h

Nasıl gidiyor hamilelik canım kaç haftalık oldun.hayirdir ne sorun vardı bir yaramazlık yok inşalla h
Ya işte akıntımı çok takıyorum yarın kontrolüm var gitsem mi kocamımı beklesem bilemedim yarın kalb atışını duymaya gitsem mi

Back