• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Selam kizlar arttık kimse yazmıyor ne durumdasınız.ben hiçbirşey kullanmıyorum.hayit tohumuna baslayayim dedim elim gitmiyor. cikolatakistim cikolatakistim sana dr nasıl kullan dedi hayit tohumunu.bekleyen arkadaşlar ne durumdasınız. S Samsungeliniii G greengirll Baby44 Baby44 T Tipsylalapoo
Bende bu ay da bişi yok cnm.ama istemsiz bi rahatlık var içimde.yani en azından sorunumun ne olduğunu biliyorm.tüm tahlilleri yaptrdm.çarşamba dr a gidcm baklm yumurtalar ne alemde.ino golic işe yarar inş

Tarifi vermedi canım soğan kürü çikolata kisti ni küçülttü onu deniycem iki ay daha bitince hayıt tohumu kullanicam eşime de keçi boynuzu kürü uygulicam. Hsg cekildi 6 ay doğal yollarla hamile kalma şansım varmis olmazsa aşılama laparoskopi tüp bebek

Bende bu ay da bişi yok cnm.ama istemsiz bi rahatlık var içimde.yani en azından sorunumun ne olduğunu biliyorm.tüm tahlilleri yaptrdm.çarşamba dr a gidcm baklm yumurtalar ne alemde.ino golic işe yarar inş
Inşallah yarar.kesinlikle haklısın en azından sorunu biliyorsun ona gore tedavilerini takip edersin bakalım bu ay kimlerden güzel haber gelecek. Dr ye gidince yaz bizede

Tarifi vermedi canım soğan kürü çikolata kisti ni küçülttü onu deniycem iki ay daha bitince hayıt tohumu kullanicam eşime de keçi boynuzu kürü uygulicam. Hsg cekildi 6 ay doğal yollarla hamile kalma şansım varmis olmazsa aşılama laparoskopi tüp bebek
Inşallah bu sürede doğal yollarla olursa aşılama ve tüp bebek gerek kalmaz canım.rabbim hakkimiz da hayırlısını nasip etsin. Sukur sağlığın yerinde önemli olan da bu allahın yardımıyla gerisi de gelir inşallah

Bugn dr a gittim kızlar sonuçlarım hepsi temiz çok şükür.yumurtlama olmuş.bnm pco yumurtlama olan cinsindenmiş.3 ay düzenli ilişki önerdi.3 ay içinde olmazsa tedaviye başlarız dedi.merakımdan klomeni sordum.eğer yumurtlaman olmasaydı klomen verirdim dedi.artı çatlatma iğnesi.baklm hayrlısı olsn hepimiz için

Bugn dr a gittim kızlar sonuçlarım hepsi temiz çok şükür.yumurtlama olmuş.bnm pco yumurtlama olan cinsindenmiş.3 ay düzenli ilişki önerdi.3 ay içinde olmazsa tedaviye başlarız dedi.merakımdan klomeni sordum.eğer yumurtlaman olmasaydı klomen verirdim dedi.artı çatlatma iğnesi.baklm hayrlısı olsn hepimiz için
Sonuçlarının temiz çıkmasına cok sevindim canim.hayirli olsun allahın izniyle.tedaviye gerek kalmadan tez zamanda hamile.olursun inşallah

Sevindim canim muhtemelen benimde oyle cunku adet oluyrm her ay pek bi yan etkisini tasimiyrm ama pco dedi dr yinede klomen verdi 3 ay kullandim ama ilk ay olmadi 2.3. Aylarda sansizlik oldu o gunler pek degerlenmedi acikcasi bosy bosuna ilac yuklendim bakalim bi kac ay kendi haline birakcam gibi ondan sonra duruma gore bakcaz artik

Bu arada sirf ozendigimden belki ugur getirir diye yaptim hamilelik takvimini ins. Oyle olur

İnş hepimiz hamileliği tadarız. Bu ay hıc birşey yapmadım aklıma su son gün geldi acba bebek olmusdurmu diye. Adet 29 una. Kimler napıo ufukta hamilelik olan varmı

Bu ay hamileyim diye hep içimde bi his vardı. Dün test öyle çıkınca çok moralim bozuldu. Erken mi yaptım acaba bilmiyorum ki. Olsaydı 4 gün kala çıkardı heralde

Back