• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Buraya ara ara gırıyom hamilelik haberlerine bakıp cıkıom sana çok sevindim bızede nasıp olur inş senin ilk beben mı cnm

Bu sabah hüsrana uğrayıp kırmızıyı görenlerdenim bende. Adetimin birici günü bende bu ay sogan kürüne başlamayı düşünüyorum aynı zmanda Meryem suresini oluyorum 24 gün okudum bu gün yengeme okuttum allah hepimizin yardımcısı olsun düşünmek iatemiyorım sitres yapmak ama olmuor.

Bu sabah hüsrana uğrayıp kırmızıyı görenlerdenim bende. Adetimin birici günü bende bu ay sogan kürüne başlamayı düşünüyorum aynı zmanda Meryem suresini oluyorum 24 gün okudum bu gün yengeme okuttum allah hepimizin yardımcısı olsun düşünmek iatemiyorım sitres yapmak ama olmuor.
Ne kadar düşünmek istemesek de hep aklımızda oluyo vallahi

Ben de bu ay adet döneminde ve adetten sonra 2 3 gün sanırım macun yedim. Başka bişey kullanmadım canım. Folik asit içiyorum doktor yumurtan çatlamış demişti. Bekliyorum bakalım adete 7 gün kaldı. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. 2 gün önce yaptım bişey çıkmadı

Ben de bu ay adet döneminde ve adetten sonra 2 3 gün sanırım macun yedim. Başka bişey kullanmadım canım. Folik asit içiyorum doktor yumurtan çatlamış demişti. Bekliyorum bakalım adete 7 gün kaldı. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. 2 gün önce yaptım bişey çıkmadı
Daha erken canım insallah bebiş vardır ama adet günün gelmeden hatta geçmeden evde gebelik testleri pek çıkmıyor.adetine birşey kalmamış inşallah güzel haberler alırız senden.

Selam kizlar arttık kimse yazmıyor ne durumdasınız.ben hiçbirşey kullanmıyorum.hayit tohumuna baslayayim dedim elim gitmiyor. cikolatakistim cikolatakistim sana dr nasıl kullan dedi hayit tohumunu.bekleyen arkadaşlar ne durumdasınız. S Samsungeliniii G greengirll Baby44 Baby44 T Tipsylalapoo
Bende bu ay da bişi yok cnm.ama istemsiz bi rahatlık var içimde.yani en azından sorunumun ne olduğunu biliyorm.tüm tahlilleri yaptrdm.çarşamba dr a gidcm baklm yumurtalar ne alemde.ino golic işe yarar inş

Tarifi vermedi canım soğan kürü çikolata kisti ni küçülttü onu deniycem iki ay daha bitince hayıt tohumu kullanicam eşime de keçi boynuzu kürü uygulicam. Hsg cekildi 6 ay doğal yollarla hamile kalma şansım varmis olmazsa aşılama laparoskopi tüp bebek

Bende bu ay da bişi yok cnm.ama istemsiz bi rahatlık var içimde.yani en azından sorunumun ne olduğunu biliyorm.tüm tahlilleri yaptrdm.çarşamba dr a gidcm baklm yumurtalar ne alemde.ino golic işe yarar inş
Inşallah yarar.kesinlikle haklısın en azından sorunu biliyorsun ona gore tedavilerini takip edersin bakalım bu ay kimlerden güzel haber gelecek. Dr ye gidince yaz bizede

Tarifi vermedi canım soğan kürü çikolata kisti ni küçülttü onu deniycem iki ay daha bitince hayıt tohumu kullanicam eşime de keçi boynuzu kürü uygulicam. Hsg cekildi 6 ay doğal yollarla hamile kalma şansım varmis olmazsa aşılama laparoskopi tüp bebek
Inşallah bu sürede doğal yollarla olursa aşılama ve tüp bebek gerek kalmaz canım.rabbim hakkimiz da hayırlısını nasip etsin. Sukur sağlığın yerinde önemli olan da bu allahın yardımıyla gerisi de gelir inşallah

Back