- 26 Mart 2018
- 608
- 408
- 53
İnşallah ya. Pek umudum yok ama alırız inşallah. Sende durumlar nasılDaha erken canım insallah bebiş vardır ama adet günün gelmeden hatta geçmeden evde gebelik testleri pek çıkmıyor.adetine birşey kalmamış inşallah güzel haberler alırız senden.
Bende bu ay da bişi yok cnm.ama istemsiz bi rahatlık var içimde.yani en azından sorunumun ne olduğunu biliyorm.tüm tahlilleri yaptrdm.çarşamba dr a gidcm baklm yumurtalar ne alemde.ino golic işe yarar inşSelam kizlar arttık kimse yazmıyor ne durumdasınız.ben hiçbirşey kullanmıyorum.hayit tohumuna baslayayim dedim elim gitmiyor.cikolatakistim sana dr nasıl kullan dedi hayit tohumunu.bekleyen arkadaşlar ne durumdasınız. S Samsungeliniii G greengirll Baby44 T Tipsylalapoo
Ben yumurtlama dönemindeyim ama hiçbirşey kullanmıyorum bakalım bu ay kendi halinde birşey kullanasım da yok.eger hamile olmazsam bu ay tekrsr dr ye gidicem.bakalimİnşallah ya. Pek umudum yok ama alırız inşallah. Sende durumlar nasıl
Inşallah yarar.kesinlikle haklısın en azından sorunu biliyorsun ona gore tedavilerini takip edersin bakalım bu ay kimlerden güzel haber gelecek. Dr ye gidince yaz bizedeBende bu ay da bişi yok cnm.ama istemsiz bi rahatlık var içimde.yani en azından sorunumun ne olduğunu biliyorm.tüm tahlilleri yaptrdm.çarşamba dr a gidcm baklm yumurtalar ne alemde.ino golic işe yarar inş
Inşallah bu sürede doğal yollarla olursa aşılama ve tüp bebek gerek kalmaz canım.rabbim hakkimiz da hayırlısını nasip etsin. Sukur sağlığın yerinde önemli olan da bu allahın yardımıyla gerisi de gelir inşallahTarifi vermedi canım soğan kürü çikolata kisti ni küçülttü onu deniycem iki ay daha bitince hayıt tohumu kullanicam eşime de keçi boynuzu kürü uygulicam. Hsg cekildi 6 ay doğal yollarla hamile kalma şansım varmis olmazsa aşılama laparoskopi tüp bebek
Aynen öyle cnm.bakalım dr ne dicek merak etme yazarım size.Inşallah yarar.kesinlikle haklısın en azından sorunu biliyorsun ona gore tedavilerini takip edersin bakalım bu ay kimlerden güzel haber gelecek. Dr ye gidince yaz bizede
Selam kizlar arttık kimse yazmıyor ne durumdasınız.ben hiçbirşey kullanmıyorum.hayit tohumuna baslayayim dedim elim gitmiyor.cikolatakistim sana dr nasıl kullan dedi hayit tohumunu.bekleyen arkadaşlar ne durumdasınız. S Samsungeliniii G greengirll Baby44 T Tipsylalapoo
Evet başka bir arkadaşı etiketlemek istemiştim yanlış olmuş kusura bakmayınBeni yanlış etiketlediniz sanırım
Sonuçlarının temiz çıkmasına cok sevindim canim.hayirli olsun allahın izniyle.tedaviye gerek kalmadan tez zamanda hamile.olursun inşallahBugn dr a gittim kızlar sonuçlarım hepsi temiz çok şükür.yumurtlama olmuş.bnm pco yumurtlama olan cinsindenmiş.3 ay düzenli ilişki önerdi.3 ay içinde olmazsa tedaviye başlarız dedi.merakımdan klomeni sordum.eğer yumurtlaman olmasaydı klomen verirdim dedi.artı çatlatma iğnesi.baklm hayrlısı olsn hepimiz için
Sevindim canim muhtemelen benimde oyle cunku adet oluyrm her ay pek bi yan etkisini tasimiyrm ama pco dedi dr yinede klomen verdi 3 ay kullandim ama ilk ay olmadi 2.3. Aylarda sansizlik oldu o gunler pek degerlenmedi acikcasi bosy bosuna ilac yuklendim bakalim bi kac ay kendi haline birakcam gibi ondan sonra duruma gore bakcaz artikBugn dr a gittim kızlar sonuçlarım hepsi temiz çok şükür.yumurtlama olmuş.bnm pco yumurtlama olan cinsindenmiş.3 ay düzenli ilişki önerdi.3 ay içinde olmazsa tedaviye başlarız dedi.merakımdan klomeni sordum.eğer yumurtlaman olmasaydı klomen verirdim dedi.artı çatlatma iğnesi.baklm hayrlısı olsn hepimiz için
Naptın test yaptınmı cnm merak ettımİnşallah ya. Pek umudum yok ama alırız inşallah. Sende durumlar nasıl
Adete 4 gün kala yaptım negatif canım. Bir haftadır adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo. Ki adet olmadan önce hiç karnım ağrımaz. Bilmiyorum ki ben de niyr nrgatif çıktıNaptın test yaptınmı cnm merak ettım
Bazilarina cikmaya biliyor canim adetini belke hic olmazza iki gun gecsinAdete 4 gün kala yaptım negatif canım. Bir haftadır adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo. Ki adet olmadan önce hiç karnım ağrımaz. Bilmiyorum ki ben de niyr nrgatif çıktı
Doktor 12sinde yumurtan çatlamış demişti. 24nisandaki teste çıkmaz mıydı?Bazilarina cikmaya biliyor canim adetini belke hic olmazza iki gun gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?