Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Doktora ara kanamam yüzünden gitmiştim 12sinde yumurtan çatlamış onun kanaması dedi o günden öncesini ve sonrasını değerlendirdik
Ben akıntım vardı kan testi yaptım 0,289 çıktı doktor gebe değilsin falan dedi bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.. değerlendirdiysen sonucunu merakla bekliyorum hayırlısıyla olsun tez zamanda

Yaa cnm çok sevindim.sanki etrafımda oturan birinin haberini almş gibi mutlu oldm inan.rabbim en güzel zamanda verdi sana.bize ve tüm isteyenlere de verir inş.
Amin inşaAllah canım halimi biliyorsunuz evde yalnızım çok zorlanıyorum bi anda umut olup geldi şükür Rabbim sizlerede verir inşaAllah

Ben akıntım vardı kan testi yaptım 0,289 çıktı doktor gebe değilsin falan dedi bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.. değerlendirdiysen sonucunu merakla bekliyorum hayırlısıyla olsun tez zamanda
İnşallah canım ya senin adete kaç gün vardı test yaptırdığında bi de değerin kaç çıkmıştı

Selam kizlar
Edvard çok sevindim canim çok mutlu oldum rabbim sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.darisi bizlere tüm bebek isteyenlere.
@Adanagelini canim bende hayit tohumuna çok inanıyorum çünkü benim yumurtlama akintim gelmiyor gelsede farkediyorum ama geçen ay hayit tohumunu düzenli kullandığımda şeffaf yumurta ali gibi bolca geldi ama ben konduramadım çünkü benim hesabıma göre yumurtlama için erkendi.bugun adetinin 5.günü keşke hiç bırakmadan devam etseydim.hayit tohumuna bu akşam yine baslayacamayrica sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim canim.hayit tohumunu da kullan inşallah tez zamanda hamile kalırsın.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş ne guzel birbirimize umut oluruz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…