10 günüm var ama adet olacakmışım karnım ağrıyo ve sadece şeffaf akıntı geliyo
Ay senin az kalmış ne güzel benim daha çoookk varbende de ağrı ara ara oluyor akıntı da aynı şekilde inşallah tutmuştur ikimizinde bu ay benimde son 3
İnşallah canım bi umut bekliyoruz işte. Sende durumlar nasılinş. bebişler geliyordur kızlarrrrr
Ay senin az kalmış ne güzel benim daha çoookk var
Yumurtan çatlamış ilişkiye girin mutlaka10 günüm var ama adet olacakmışım karnım ağrıyo ve sadece şeffaf akıntı geliyo
Doktora ara kanamam yüzünden gitmiştim 12sinde yumurtan çatlamış onun kanaması dedi o günden öncesini ve sonrasını değerlendirdikYumurtan çatlamış ilişkiye girin mutlaka
Bugün doktora gittim çok şükür herşey yolunda 4+6 günlük çok mutluyum Allah sizlerede nasip etsin
Ben akıntım vardı kan testi yaptım 0,289 çıktı doktor gebe değilsin falan dedi bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.. değerlendirdiysen sonucunu merakla bekliyorum hayırlısıyla olsun tez zamandaDoktora ara kanamam yüzünden gitmiştim 12sinde yumurtan çatlamış onun kanaması dedi o günden öncesini ve sonrasını değerlendirdik
Amin inşaAllah canım halimi biliyorsunuz evde yalnızım çok zorlanıyorum bi anda umut olup geldi şükür Rabbim sizlerede verir inşaAllahYaa cnm çok sevindim.sanki etrafımda oturan birinin haberini almş gibi mutlu oldm inan.rabbim en güzel zamanda verdi sana.bize ve tüm isteyenlere de verir inş.
İnşallah canım ya senin adete kaç gün vardı test yaptırdığında bi de değerin kaç çıkmıştıBen akıntım vardı kan testi yaptım 0,289 çıktı doktor gebe değilsin falan dedi bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.. değerlendirdiysen sonucunu merakla bekliyorum hayırlısıyla olsun tez zamanda
Aşılama falan mı yaptınızİnşallah canım ya senin adete kaç gün vardı test yaptırdığında bi de değerin kaç çıkmıştı
Adetim 5 gün geçmişti ilk değer 0,289 du doktor gebe değilsin bi hafta sonra test yap dedi yaptım değer 34,86 olmuştuİnşallah canım ya senin adete kaç gün vardı test yaptırdığında bi de değerin kaç çıkmıştı
bende de ağrı ara ara oluyor akıntı da aynı şekilde inşallah tutmuştur ikimizinde bu ay benimde son 3
Ayy ne güzel yaş darısı bızlereAdetim 5 gün geçmişti ilk değer 0,289 du doktor gebe değilsin bi hafta sonra test yap dedi yaptım değer 34,86 olmuştu
Göğüslerin şişmiş miAyy ne güzel yaş darısı bızlere
AnlamadımGöğüslerin şişmiş mi
Belirtilerin varmı canım yani kb öyle pat diye sordumAnlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?