- 26 Mart 2018
- 608
- 408
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kııızz olur inşallah. Bat ne zamanBu arada sirf ozendigimden belki ugur getirir diye yaptim hamilelik takvimini ins. Oyle olur
Ola bilir gec dollene bilir gec cika bilir kuzum.sen hamileliginizi ne zaman ogrendiniz adli bolum var orayo oku 10gun sonra ogrenen bile var her kes batdan once ogrenecek diye kural yokDo
Doktor 12sinde yumurtan çatlamış demişti. 24nisandaki teste çıkmaz mıydı?
Bence hamile olabilirsin.evde gebelik testleri adet geçmeden güvenilir sonuç vermiyor.beta hcg seviyesi düşük oluyor ve ölcemiyor bence adet gününün gecmesini bekle.ben kızıma hamileyken kasik ağrısından hergun ilaç almistim adet olcam onun ağrısı sanmistim meğer hamileymisimAdete 4 gün kala yaptım negatif canım. Bir haftadır adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo. Ki adet olmadan önce hiç karnım ağrımaz. Bilmiyorum ki ben de niyr nrgatif çıktı
Yok canım ne unutması konuşmalarınızı takip ediyorum bide kaç kere soru sordum dönüt almayınca yazmadım.. Benim kan testinde çıktı idrar da çıkmadı yaniEdvard hamile kaldın unuttun kız burayı. Belirtilerini paylaş bizimle. Testte ne zaman çıktı falan
Nasıl gidiyor hamilelik canım kaç haftalık oldun.hayirdir ne sorun vardı bir yaramazlık yok inşalla hYok canım ne unutması konuşmalarınızı takip ediyorum bide kaç kere soru sordum dönüt almayınca yazmadım.. Benim kan testinde çıktı idrar da çıkmadı yani
Ya işte akıntımı çok takıyorum yarın kontrolüm var gitsem mi kocamımı beklesem bilemedim yarın kalb atışını duymaya gitsem miNasıl gidiyor hamilelik canım kaç haftalık oldun.hayirdir ne sorun vardı bir yaramazlık yok inşalla h
Kaç haftalık oldu.akintin nasıl.kendin gidebilecek durumdaysan bence git derim canımYa işte akıntımı çok takıyorum yarın kontrolüm var gitsem mi kocamımı beklesem bilemedim yarın kalb atışını duymaya gitsem mi
Inşallah uğur getirir canım tez zamanda bebeğine kavuşursunBu arada sirf ozendigimden belki ugur getirir diye yaptim hamilelik takvimini ins. Oyle olur
6+1 günlük canım gidebilirim doktora. Beyaz sarımtırak ama bugün çok aktı yani kan ilacı kullandım ondan mı bilmiyorumKaç haftalık oldu.akintin nasıl.kendin gidebilecek durumdaysan bence git derim canım
Canım hamileyken akinti çok oluyor ben günlük ped kullanmıştım çamaşırımı dahi islatiyordu.onemli olan rengidir canım beyaz renk zararsızdır olması gereken o.ama hafta gereği bir git istersen kalp atışı duyulabilir 6 hafta 8 hafta aradı duyulur.bu arada akinti sarı,yeşilimsi yada beyaz ama pütürlü olursa sorun olur canım6+1 günlük canım gidebilirim doktora. Beyaz sarımtırak ama bugün çok aktı yani kan ilacı kullandım ondan mı bilmiyorum
Yok canım pütürlü değil kokusuda yok rengi değişiyor arada. Kan ilacı dün verdi sağlık Ocağı ishal olmuşum akıntımda var. İlk ya hep bi korku birşey oluyorCanım hamileyken akinti çok oluyor ben günlük ped kullanmıştım çamaşırımı dahi islatiyordu.onemli olan rengidir canım beyaz renk zararsızdır olması gereken o.ama hafta gereği bir git istersen kalp atışı duyulabilir 6 hafta 8 hafta aradı duyulur.bu arada akinti sarı,yeşilimsi yada beyaz ama pütürlü olursa sorun olur canım
Amin inş cnm ya.Sonuçlarının temiz çıkmasına cok sevindim canim.hayirli olsun allahın izniyle.tedaviye gerek kalmadan tez zamanda hamile.olursun inşallah
Dedim ya klomene ihtiyaç duymadı.özellikle sordum.yumurtlama olşmş.inı folic kullanmaya devamSevindim canim muhtemelen benimde oyle cunku adet oluyrm her ay pek bi yan etkisini tasimiyrm ama pco dedi dr yinede klomen verdi 3 ay kullandim ama ilk ay olmadi 2.3. Aylarda sansizlik oldu o gunler pek degerlenmedi acikcasi bosy bosuna ilac yuklendim bakalim bi kac ay kendi haline birakcam gibi ondan sonra duruma gore bakcaz artik
Nasl olcak cnm kişi başı bi tane mi olcakhamile kalmak için sıra ile 41 meryem suresi okuyoruz katılmak ister misiniz? 2 3 gün içinde okuyup bitiriyoruz
herkese en az bir tane okuyoruzNasl olcak cnm kişi başı bi tane mi olcak
Ben okurum cnm.5 taneherkese en az bir tane okuyoruz
listeye ekleyeyim mi canım sıra ile okuyoruzBen okurum cnm.5 tane