Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kizlar adet 6 gün sürdü ve ağrısız sogan kürü etki etti kc yıldır ağrılı ve uzun sürüyordu. pko ya etkisi var kesin. hamile ilk ayda başarısız oldu. ikinci ay kurune iki hafta sonra başlıyorum inş bekleyen herkese '' ' hamile yimmm' '' demeyi yaşatır hepimize

Kızlar bu ay soğan kurunden hamilelik kimsede olmadı oysaki ilk baslarda sohbette ilk ayda etki alan çok fazla insan vardı ya. cikolatakistim çok güzel konuşuyor bırbucuk senedir beklıom bakalım bu arada 10gunluk soğan kurune ayın 29da baslıorum bu ay kimler yapacak kimler ne zaman başlayacak bakalım

Kızlar soğan kürünü bu ay devam etmicem.incir kürüne başladım.hakkımıxda hayırlsı olsn inş

Selam kizlar.bende soğan kurunu son 10 günü tamamlamak ile incir havuç kuru arasın da kararsizim.hayit tohumuna hala devam ediyorum.sogan kuru kist miyom için diyor o yüzden tamamlamasam,yumurta çatlatmak için incir havuç kuru var onu yapsam diyorum ama bilemedim.bu 26 gün sürdü ovulasyon günümden de şüphe etmeye başladım
Ovulasyon testi kullansam mi yada kesin çıkıyor mu kizlar kullanan varmi arajizda

ben sogan kurune devam edicem ikinci ay bakalım ne olacak bırakmak istemiyorum diğer içtiğim boşa gitmesin istiyorum

günaydın kızlar benimde adetime 5 gün var pek bişi hissetmyrm sanırım bu ayda olmadı hayırlısı diyelim bakalm ne olacak soğan kürü yapamamıstım hatrlarsanız 4-5 gün yapmıstım bu ay baslıycam inş. hepsine takrar hayıt falanda yarıda kalmıstı hayrlısı artık

Kızlar doktora gittim usg birşey gözükmesi betahcg/0,289 doktor hamile değilsin 1 hafta sonra gel dedi çok üzgünüm

P pembehayaller06 ne zamn basliyorsun tedaviye canim bide sorun neydi senin

Cnm sorun yam şu demiyor esimin spermleri iyi degildi o düzeldi. . Bende bişey yoktu sonra adenoymss dedi engelmi hamilelige dedim bisey diyemem tam net bilgi yok dedi histereskopi yapılacak rahmime bakicaklar sıktı var mı die indan anda tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…