İnşallah inşallah o zaman ben deneyeyimhttp://www.diyanet.tv/yeni-gune-mer...lum--bitkisel-tedavi-yontemleri-ve-akupunktur
Kizlar bi sayfada gordum linki bence di leyin derim
M MslDo canm hosgeldin faydasini gorenler cok olmus okuduysan sayfayi bilgi sahibi olmussundr beklemede olanlar var olumsuz sonuc alan var ama insan yinede denemek istiyor iste ins. Guzel sonuclar alirsin herkeze umut olursun
Akıntım var ya yok yoğun beyaz kokusuzNe durumdasınEdvard
Test yaptinmi canimAkıntım var ya yok yoğun beyaz kokusuz
2 gün önce yaptım negatif çıktı pazartesi doktora gitcemTest yaptinmi canim
Kızlar soğan kürünü bu ay devam etmicem.incir kürüne başladım.hakkımıxda hayırlsı olsn inşKızlar bu ay soğan kurunden hamilelik kimsede olmadı oysaki ilk baslarda sohbette ilk ayda etki alan çok fazla insan vardı ya.cikolatakistim çok güzel konuşuyor bırbucuk senedir beklıom bakalım bu arada 10gunluk soğan kurune ayın 29da baslıorum bu ay kimler yapacak kimler ne zaman başlayacak bakalım
Yap cnm için rahat olsun.ben sogan kurune devam edicem ikinci ay bakalım ne olacak bırakmak istemiyorum diğer içtiğim boşa gitmesin istiyorum
Yarın doktora gitcem adet olmadım bugünde göğüslerimde Ağrı var bakalım ne diyor kist olmasından korkuyorum dua edinYap cnm için rahat olsun.Edvard naptn kuzum mrk ettm.
güsel düşün canım inş. güzel haberlerle gelirsinYarın doktora gitcem adet olmadım bugünde göğüslerimde Ağrı var bakalım ne diyor kist olmasından korkuyorum dua edin
P pembehayaller06 ne zamn basliyorsun tedaviye canim bide sorun neydi seninBende adetime 10 gün kala yapcm smdi adet oldum bitti ama tüp bebek tedavisi yapacak doktor geçici menapoza flaan sokacak zararlı olurmu ki ypmasammi
P pembehayaller06 ne zamn basliyorsun tedaviye canim bide sorun neydi senin
Bu hafta perşembe günü histereskopi var çok heyecnlym bakalm nolcak haziran temmuzda da tüp bebeğe başlarız dedi geçici menapoza sokcak ya kist için kıstım durumuna göre bakckP pembehayaller06 ne zamn basliyorsun tedaviye canim bide sorun neydi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?