- 3 Mart 2018
- 218
- 50
- 13
- 30
Çok saol cnm güzel dileklerin için.rabbim en kısa zamnda isteyen herkese o duyguyu tattrsn.ben bi kere tattm.ikinci için uğraşyrm.inş dediğin gibidir.yerlşmeden dolayı öyle olıyodurInşallah bebişin seninledir soğan kürü bende gecikme yapmadı ve çok çabuk söktürdü normal kanama hemen gelmisti sen yarin kan testi yaptır yerlesme oluyosa hemen çıkmaz idrarda
İnşallah canım rica ederim bende 1 senelik evliyim uğraşıyoruz isteÇok saol cnm güzel dileklerin için.rabbim en kısa zamnda isteyen herkese o duyguyu tattrsn.ben bi kere tattm.ikinci için uğraşyrm.inş dediğin gibidir.yerlşmeden dolayı öyle olıyodur
Rabbim en doğru zamnda verecek emin ol.bnmde sorun eşimdeydi.çok şükür ameliyat oldu.bi oğlumuz varİnşallah canım rica ederim bende 1 senelik evliyim uğraşıyoruz istebende sorun yok ama eşimden dolayı tüp bebek olabilir 3 ay sonra netlesicek hersey umarım o zamana kadar gelir gelmezse de nasip
Ne güzel maşallah tekrar Allah bağışlasın. Bizim ameliyatlık bisey dememis 3 aylık ilaç kullanıcak o sırada da denemeler devam edicek iste dediğin gibi zamanında sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkeseRabbim en doğru zamnda verecek emin ol.bnmde sorun eşimdeydi.çok şükür ameliyat oldu.bi oğlumuz var
Amin amin inş.bu ay olmadı ama diğer ay burda yazanların hepsi hamile kalır inş.bu seferde hamilelik maceralarımızı anlatrzNe güzel maşallah tekrar Allah bağışlasın. Bizim ameliyatlık bisey dememis 3 aylık ilaç kullanıcak o sırada da denemeler devam edicek iste dediğin gibi zamanında sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese
İnşallah :) only37 de demistim ben adet olursam baska kür denicem bakalım hayırlısı mubarek 3 aylarda Allah herkesin gönlüne göre versin bu arada herkesin de kandili mubarek dualarımız kabul olsun inşallahAmin amin inş.bu ay olmadı ama diğer ay burda yazanların hepsi hamile kalır inş.bu seferde hamilelik maceralarımızı anlatrz
Amin cümleten hayrlı kandiller.ne zaman adetinİnşallah :) only37 de demistim ben adet olursam baska kür denicem bakalım hayırlısı mubarek 3 aylarda Allah herkesin gönlüne göre versin bu arada herkesin de kandili mubarek dualarımız kabul olsun inşallah
Saolasın tam 13 gün var gecikme olmazsaAmin cümleten hayrlı kandiller.ne zaman adetin
Sanırım yumurtlama aralığın.iyi değerlendirSaolasın tam 13 gün var gecikme olmazsa
Gün başlasam mı.ilk günümdeyimKızlar bu incir kürüne adetliyken başlanır mı
Daha adet olmadımEdvard Sen nerelerdesin ne durumdasın kuzum
İki gün mü geçti cnmDaha adet olmadım
Evet canımİki gün mü geçti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?