• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Inşallah bebişin seninledir soğan kürü bende gecikme yapmadı ve çok çabuk söktürdü normal kanama hemen gelmisti sen yarin kan testi yaptır yerlesme oluyosa hemen çıkmaz idrarda
Çok saol cnm güzel dileklerin için.rabbim en kısa zamnda isteyen herkese o duyguyu tattrsn.ben bi kere tattm.ikinci için uğraşyrm.inş dediğin gibidir.yerlşmeden dolayı öyle olıyodur

Çok saol cnm güzel dileklerin için.rabbim en kısa zamnda isteyen herkese o duyguyu tattrsn.ben bi kere tattm.ikinci için uğraşyrm.inş dediğin gibidir.yerlşmeden dolayı öyle olıyodur
İnşallah canım rica ederim bende 1 senelik evliyim uğraşıyoruz iste :KK43: bende sorun yok ama eşimden dolayı tüp bebek olabilir 3 ay sonra netlesicek hersey umarım o zamana kadar gelir gelmezse de nasip :KK43: Allah olan evladını sana bağıslasın

İnşallah canım rica ederim bende 1 senelik evliyim uğraşıyoruz iste :KK43: bende sorun yok ama eşimden dolayı tüp bebek olabilir 3 ay sonra netlesicek hersey umarım o zamana kadar gelir gelmezse de nasip :KK43:
Rabbim en doğru zamnda verecek emin ol.bnmde sorun eşimdeydi.çok şükür ameliyat oldu.bi oğlumuz var

Rabbim en doğru zamnda verecek emin ol.bnmde sorun eşimdeydi.çok şükür ameliyat oldu.bi oğlumuz var
Ne güzel maşallah tekrar Allah bağışlasın. Bizim ameliyatlık bisey dememis 3 aylık ilaç kullanıcak o sırada da denemeler devam edicek iste dediğin gibi zamanında sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese

Ne güzel maşallah tekrar Allah bağışlasın. Bizim ameliyatlık bisey dememis 3 aylık ilaç kullanıcak o sırada da denemeler devam edicek iste dediğin gibi zamanında sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese
Amin amin inş.bu ay olmadı ama diğer ay burda yazanların hepsi hamile kalır inş.bu seferde hamilelik maceralarımızı anlatrz

Amin amin inş.bu ay olmadı ama diğer ay burda yazanların hepsi hamile kalır inş.bu seferde hamilelik maceralarımızı anlatrz
İnşallah :) only37 de demistim ben adet olursam baska kür denicem bakalım hayırlısı mubarek 3 aylarda Allah herkesin gönlüne göre versin bu arada herkesin de kandili mubarek dualarımız kabul olsun inşallah

merhaba bende dün başladım adetim pazar bitmişti. 15 gün içicem bakalım umarım iyi olur 10 aydır evliyiz 5 aydır uğraşıyorz pko çıktı insülin direnci çıktı işte şimdide diyetteyim 5 kilo verdim diyete devam.. ovulasyon testine başladım dün t silik çıktı ama yinede değerlendirdik. inşallah olur arkadaşlar :(

Merhaba kızlar
Ben daha adet olmadım dün test yaptım negatif çıktı haftaya hastaneye gitcem dua edin yA adet olayım yada hamile inşaAllah kötü birşey yoktur

Merhaba kızlar ben pcoluyum ve süt hormonum yüksek geçen hafta doktora gittim klomen başlıcaz dedi adetimin 4.günü içmeye başlıcam 5 gün içicem ama sizin yazdıklarınızı görünce bende şu soğan kürünü denesem mi diyorum adetim biteli bugün 1hafta oldu yararını gördünüzmü bende yapayım mı sizce soğan kürünü belki klomene hiç ihtiyaç kalmaz nediyorsunuz

Back