• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba bende dün başladım adetim pazar bitmişti. 15 gün içicem bakalım umarım iyi olur 10 aydır evliyiz 5 aydır uğraşıyorz pko çıktı insülin direnci çıktı işte şimdide diyetteyim 5 kilo verdim diyete devam.. ovulasyon testine başladım dün t silik çıktı ama yinede değerlendirdik. inşallah olur arkadaşlar :(

Merhaba kızlar
Ben daha adet olmadım dün test yaptım negatif çıktı haftaya hastaneye gitcem dua edin yA adet olayım yada hamile inşaAllah kötü birşey yoktur

Merhaba kızlar ben pcoluyum ve süt hormonum yüksek geçen hafta doktora gittim klomen başlıcaz dedi adetimin 4.günü içmeye başlıcam 5 gün içicem ama sizin yazdıklarınızı görünce bende şu soğan kürünü denesem mi diyorum adetim biteli bugün 1hafta oldu yararını gördünüzmü bende yapayım mı sizce soğan kürünü belki klomene hiç ihtiyaç kalmaz nediyorsunuz

kizlar adet 6 gün sürdü ve ağrısız sogan kürü etki etti kc yıldır ağrılı ve uzun sürüyordu. pko ya etkisi var kesin. hamile ilk ayda başarısız oldu. ikinci ay kurune iki hafta sonra başlıyorum inş bekleyen herkese '' ' hamile yimmm' '' demeyi yaşatır hepimize :anneadayı::KK36:

Kızlar bu ay soğan kurunden hamilelik kimsede olmadı oysaki ilk baslarda sohbette ilk ayda etki alan çok fazla insan vardı ya. cikolatakistim cikolatakistim çok güzel konuşuyor bırbucuk senedir beklıom bakalım bu arada 10gunluk soğan kurune ayın 29da baslıorum bu ay kimler yapacak kimler ne zaman başlayacak bakalım

Back