- 26 Mart 2018
- 608
- 408
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kontrol için çağırdı ama hamilelik olasılığı yokmudur sence soğankürü+klomen ilaçEdvard 1 hafta sonra kontrol icinmi cagirdi canim gecikmeyi sogan kurumu yapti
Kızlar bi yorum yapın bana
Yok yA hiç umut verici birşey demediDoktr olasılık olabileceğini söyledi mi cnm.senden baya umutlanmıştık
Yok yA hiç umut verici birşey demedi
Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş..sadece sabır ve zaman.sen ne kadarlık evlisin cnmEşim şehir dışına gidecek tam 4 ay arada olursa gelecekler artık pek umutta etmiyorum Polyana kafasından çıktım
Anlayabiliyorum cnm seni.bnde oğluma 3 sene sonra kavuştm.hiç bilmediğim bi memlekete geldim.o yüzden hak veriyorum sana.doğru zamanda gelicek inanıyorum ben7 ay erken diyeceksiniz eşim şehir dışındayken evde hep yanlız kalıyorum korkuyorum alta akrabalar oturuyor ama evde tek olmak çok zor vakit geçmiyor bu ay o kadar kür ilaç kullandım Allah sabır versin
Bende senin gibiyim işte tanımadığım memleketteyim napacağımı hiç bilmiyorumAnlayabiliyorum cnm seni.bnde oğluma 3 sene sonra kavuştm.hiç bilmediğim bi memlekete geldim.o yüzden hak veriyorum sana.doğru zamanda gelicek inanıyorum ben
Demekki ben incir kürü yapmak istesem bile artik geç kaldım canım.goguslerde hassasiyet bende de olmaz canım
Yok cnm geç kalmadın.normalde adetten sonra başlanılıyo.bi bayan adetliyken başlamış ve de o ay hamile kalmş.bnde ona uydum baklm.ben adet olmadan önce de hassasiyet hissttm acaba hamilelik mi dedim ama o gün hastalandm.Demekki ben incir kürü yapmak istesem bile artik geç kaldım canım.goguslerde hassasiyet bende de olmaz canım
Ama kizima hamileyken olmustu.adet günüm gelmeden acaba hamilemiy8m demiştim
Umarım seninde öyle birseydir yada incir kürüne bağlı hormonal değişim kaynaklida olabilir canım
Ya işte eşimin gitmesi yanlız kalmam beni çok yıpratıyor napacağımı bilmiyorum hcg düşük bir hafta sonra bakalım ne olcak bende çok umutluydum nasip kısmet işteSelam kizlar memleketteydik pek girip yazamadim. Edvard canım ben bu ay hamile olabileceğini düşünmüştüm usg de görmemiş olması normal zaten pco luydun yanlış hatirlamiyorsam. Zaten düzensiz adet dongun olduğu için geç yumurtlama olmuş olabilir.tabiki beta hcg dusuk ama bakalım 1 hafta dolsun.hamile değilsen bile düşün yanlız değilsin bak bu ay hirbirimizdrn ses seda yok.esin gidene kadar her gününü degerlendir canım.birse dr ye sordun yumurtlama gerçekleşmiş mi çatlamış mi.
Baby44 halkında hayırlısı canım az kalmis seninde.insallah güzel haberler alırız. @Adanagelini canım soğan kürüne devam et ben de devam edebilirim.biraz daha kafam netlwssin. S Samsungeliniii kullandığın kürleri yaz canım bizede fikir olsun
insallah canım bakalım hep birlikte güsel haberler versek ne güsel olurSelam kizlar memleketteydik pek girip yazamadim. Edvard canım ben bu ay hamile olabileceğini düşünmüştüm usg de görmemiş olması normal zaten pco luydun yanlış hatirlamiyorsam. Zaten düzensiz adet dongun olduğu için geç yumurtlama olmuş olabilir.tabiki beta hcg dusuk ama bakalım 1 hafta dolsun.hamile değilsen bile düşün yanlız değilsin bak bu ay hirbirimizdrn ses seda yok.esin gidene kadar her gününü degerlendir canım.birse dr ye sordun yumurtlama gerçekleşmiş mi çatlamış mi.
Baby44 halkında hayırlısı canım az kalmis seninde.insallah güzel haberler alırız. @Adanagelini canım soğan kürüne devam et ben de devam edebilirim.biraz daha kafam netlwssin. S Samsungeliniii kullandığın kürleri yaz canım bizede fikir olsun
Edvard canım üzülme ins. güsel haberler alcazYa işte eşimin gitmesi yanlız kalmam beni çok yıpratıyor napacağımı bilmiyorum hcg düşük bir hafta sonra bakalım ne olcak bende çok umutluydum nasip kısmet işte