- 3 Mart 2018
- 218
- 50
- 13
- 30
Yapmak istemiyorum cnm yaa.test yapmaktan bıktım artkOlurmu olur bir test yap derim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmak istemiyorum cnm yaa.test yapmaktan bıktım artkOlurmu olur bir test yap derim.
Bekle bakalım canım bir iki gündaha o zaman.insallah hayırlı haberler duyarız senden.Yapmak istemiyorum cnm yaa.test yapmaktan bıktım artk
Bekle bakalım canım bir iki gündaha o zaman.insallah hayırlı haberler duyarız senden.
Bilmiyorum cnm ya.ne kötü bir psikoloji bu.hamile kalamamak bi yana bir de böle şeyler olmuyo mu gel de delirmeTest yapmak istemiyorsun ama bence yap.hamile olabilirsin bu umutlanmak değil tedbir olarak düşün.test yap hamileysen doktora gider ona gore hareket edersin.degilsen en azından acabalarla kafanı meşgul etmezsin
Sakin ol canım belki de şuan bir minnak vardır içeride delirme yoksa oda huzursuzlanir .Bence yarın ilk işin ilk idrarinla test yapmak olsunBilmiyorum cnm ya.ne kötü bir psikoloji bu.hamile kalamamak bi yana bir de böle şeyler olmuyo mu gel de delirme
Sende bizden sin desene.malesef bende soğan kuru uyguladım bu ay ama hamile kalamadım.gecikmede olmadı.3bru destan kuru nedir nasıl yapiliyorSelam kızlar uzun zamandır giremedim soğan kürü kullanmıstım bende fakat hamilelik olmadi tabi ama adette gecikme falan yasamamıstım bu ay adet olunca Ebru Destan'ın kürü var ona başlıycam daha önce bilen uygulayan var mı?
Valla canım öyle maalesef ama Allah büyük gecen ay seninle edvardla konusmustuk hatta. O kürde de adetin 2. Günü başlıyosun civan perçemi,çoban çantası, aslan pencesi bunlardan birer tutam demliyosun gunde 2 kere yumurtlamaya kadar iciyomussun bu ay gebelik olmazsa basliycamSende bizden sin desene.malesef bende soğan kuru uyguladım bu ay ama hamile kalamadım.gecikmede olmadı.3bru destan kuru nedir nasıl yapiliyor
Evet canım konusmustuk.bu kurde aklımda bulunsun yarın bi araştırayım bende.yumurtlama donemindemisin inşallah bu ay hamile kalırsın da gerek kalmaz canım hepimiz için hayırlısı bakalımValla canım öyle maalesef ama Allah büyük gecen ay seninle edvardla konusmustuk hatta. O kürde de adetin 2. Günü başlıyosun civan perçemi,çoban çantası, aslan pencesi bunlardan birer tutam demliyosun gunde 2 kere yumurtlamaya kadar iciyomussun bu ay gebelik olmazsa basliycam
Yaa nasl güzl konşysn.çok saol gerçekten .iyi ki üye oldm.iyi ki sizle yüzyüze olmasa da msj da tanıştıkSakin ol canım belki de şuan bir minnak vardır içeride delirme yoksa oda huzursuzlanir .Bence yarın ilk işin ilk idrarinla test yapmak olsun
Mrb canm gün gecikti adetin? Only37 nin dedigi gibi test yap yarin stres yapma o da geciktirir yoksa bile varsa da bebisi uzme :)Yaa nasl güzl konşysn.çok saol gerçekten .iyi ki üye oldm.iyi ki sizle yüzyüze olmasa da msj da tanıştık
Mrb cnm.geçen ay 22 de olmştm.dünden beri kahverengi leke görüyrm.bi ara kesildi.şimdi birz var.bakalm nolacakMrb canm gün gecikti adetin? Only37 nin dedigi gibi test yap yarin stres yapma o da geciktirir yoksa bile varsa da bebisi uzme :)
Normalde adet olurken de oyle mi basliyo? Sen yine de pek agir is yapma nolur nolmaz belki yerlesme falandir yumurtlama zamanini biliyo musun?Mrb cnm.geçen ay 22 de olmştm.dünden beri kahverengi leke görüyrm.bi ara kesildi.şimdi birz var.bakalm nolacak
yok cnm son iki aydr böle oluyorum.geçen ay çok kötüydüm.çok sancılı geçti..bu ay sancı yok ama kanama da yok.sadece lekeNormalde adet olurken de oyle mi basliyo? Sen yine de pek agir is yapma nolur nolmaz belki yerlesme falandir yumurtlama zamanini biliyo musun?
Inşallah bebişin seninledir soğan kürü bende gecikme yapmadı ve çok çabuk söktürdü normal kanama hemen gelmisti sen yarin kan testi yaptır yerlesme oluyosa hemen çıkmaz idrardaYok
yok cnm son iki aydr böle oluyorum.geçen ay çok kötüydüm.çok sancılı geçti..bu ay sancı yok ama kanama da yok.sadece leke