• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Test yapmak istemiyorsun ama bence yap.hamile olabilirsin bu umutlanmak değil tedbir olarak düşün.test yap hamileysen doktora gider ona gore hareket edersin.degilsen en azından acabalarla kafanı meşgul etmezsin

Test yapmak istemiyorsun ama bence yap.hamile olabilirsin bu umutlanmak değil tedbir olarak düşün.test yap hamileysen doktora gider ona gore hareket edersin.degilsen en azından acabalarla kafanı meşgul etmezsin
Bilmiyorum cnm ya.ne kötü bir psikoloji bu.hamile kalamamak bi yana bir de böle şeyler olmuyo mu gel de delirme

Selam kızlar uzun zamandır giremedim soğan kürü kullanmıstım bende fakat hamilelik olmadi tabi :( ama adette gecikme falan yasamamıstım bu ay adet olunca Ebru Destan'ın kürü var ona başlıycam daha önce bilen uygulayan var mı?

Selam kızlar uzun zamandır giremedim soğan kürü kullanmıstım bende fakat hamilelik olmadi tabi :KK43: ama adette gecikme falan yasamamıstım bu ay adet olunca Ebru Destan'ın kürü var ona başlıycam daha önce bilen uygulayan var mı?
Sende bizden sin desene.malesef bende soğan kuru uyguladım bu ay ama hamile kalamadım.gecikmede olmadı.3bru destan kuru nedir nasıl yapiliyor

Sende bizden sin desene.malesef bende soğan kuru uyguladım bu ay ama hamile kalamadım.gecikmede olmadı.3bru destan kuru nedir nasıl yapiliyor
Valla canım öyle maalesef ama Allah büyük gecen ay seninle edvardla konusmustuk hatta. O kürde de adetin 2. Günü başlıyosun civan perçemi,çoban çantası, aslan pencesi bunlardan birer tutam demliyosun gunde 2 kere yumurtlamaya kadar iciyomussun bu ay gebelik olmazsa basliycam

Valla canım öyle maalesef ama Allah büyük gecen ay seninle edvardla konusmustuk hatta. O kürde de adetin 2. Günü başlıyosun civan perçemi,çoban çantası, aslan pencesi bunlardan birer tutam demliyosun gunde 2 kere yumurtlamaya kadar iciyomussun bu ay gebelik olmazsa basliycam
Evet canım konusmustuk.bu kurde aklımda bulunsun yarın bi araştırayım bende.yumurtlama donemindemisin inşallah bu ay hamile kalırsın da gerek kalmaz canım hepimiz için hayırlısı bakalım

Yumurtlama donemindeyim ben kitabını aldım orda yazmis videolar falan da var anlatmis kendi de zor hamile kalmis ve kürü uygulayan kisilerden gunde 4-5 kisinin hamile haberini paylasiyo instagramda denemekte fayda var yarın da kandil bol bol dua edelim :dua:

Yok
yok cnm son iki aydr böle oluyorum.geçen ay çok kötüydüm.çok sancılı geçti..bu ay sancı yok ama kanama da yok.sadece leke
Inşallah bebişin seninledir soğan kürü bende gecikme yapmadı ve çok çabuk söktürdü normal kanama hemen gelmisti sen yarin kan testi yaptır yerlesme oluyosa hemen çıkmaz idrarda

Back