- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
İnşaAllah canım sen n’aptın hiçEdvard canım üzülme ins. güsel haberler alcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah canım sen n’aptın hiçEdvard canım üzülme ins. güsel haberler alcaz
valla canım bu ay klomende kullanmıştım 2. kez bi gidişimde 16 mm falandı 2 gün sonra tekrar gel demişti gittiğimde catlamıs kendiliğinden o günlerde ilişki oldu ama saat farkıyla kaçırmış bile olabilirz zaten kürleri 4-5 gün yapıp bırakmak durumunda kalldm 3-4 gün var adete işte bakalım bu ay sil baştan yapıcaz olmadı hepsini inş. güzel haberler alırz yaaaaaaaİnşaAllah canım sen n’aptın hiç
Bende klomen folikasit kullandım klomen en fazla 3 ay kullanmak lazım yan etkileri çok ben bu ay birşey yapmayacağım zaten eşim burda değil hepinizden güzel haberler bekliyorumvalla canım bu ay klomende kullanmıştım 2. kez bi gidişimde 16 mm falandı 2 gün sonra tekrar gel demişti gittiğimde catlamıs kendiliğinden o günlerde ilişki oldu ama saat farkıyla kaçırmış bile olabilirz zaten kürleri 4-5 gün yapıp bırakmak durumunda kalldm 3-4 gün var adete işte bakalım bu ay sil baştan yapıcaz olmadı hepsini inş. güzel haberler alırz yaaaaaaa
valla canım ben öyle gittim zaten hormon tesleri istedi adetin 3. günü onlarda bi sıkıntı yoktu muayene ediyr bende pco var ama tahlillerim falan temiz adet düzensizliğim yok 30-31 güne oluyrm klomen basladı hemen ilk ay olmadı ikinci aydayız bakalım yum günü kendiliğinden catlama olmustu bende oyuzden degerlendirebildikmi bilmiyrm....dr gittiğinde zaten muayeneden sonra başlar zaten hormon degerlerinde baska bi problem yoksaBu ay doktora kontrole gitmeyi dusunuyom kızlar ilaç tedavisi alanlar doktora ne diyip basladınız bana akıl verin
Kactır muayene oldum bı sıkıntı yok ama yinede ilaç tedavisi baslamadılar bende doktor dwgıstıeıp muayene olcmm bunun için adetımın 3gunu muayene te gitmeyi planlıyorum sız hangi günde muayeneye gıttınızvalla canım ben öyle gittim zaten hormon tesleri istedi adetin 3. günü onlarda bi sıkıntı yoktu muayene ediyr bende pco var ama tahlillerim falan temiz adet düzensizliğim yok 30-31 güne oluyrm klomen basladı hemen ilk ay olmadı ikinci aydayız bakalım yum günü kendiliğinden catlama olmustu bende oyuzden degerlendirebildikmi bilmiyrm....dr gittiğinde zaten muayeneden sonra başlar zaten hormon degerlerinde baska bi problem yoksa
bende 3. günü gittim bilerek hormon testide veririm diye zaten dr da bakıyr 1 yıl oldumu cocuk düşüneli genelde 6-7 ay oldu falan diyince degerlerdede sıkıntı yoksa... olur düzenli ilişki ile falan diyip gönderiyrlarKactır muayene oldum bı sıkıntı yok ama yinede ilaç tedavisi baslamadılar bende doktor dwgıstıeıp muayene olcmm bunun için adetımın 3gunu muayene te gitmeyi planlıyorum sız hangi günde muayeneye gıttınız
Aşkım ilaç tedavisi ben uyguluyorum ama pek iyi sonuç alamadım doktorlar oyalıyor hep git gel yapmaktan sıkıldımBu ay doktora kontrole gitmeyi dusunuyom kızlar ilaç tedavisi alanlar doktora ne diyip basladınız bana akıl verin
Bende kullanıyorum evet iştah açıyorkızlar yaa folic 1 kullanan varmı acaba aranızda sanki benim iştahımı acıyr 20 gündür falan kullanıyrm öyle bi etkisi varmıydı
Benim geçen gün öyleydi 4-5 gün yumurta akı gibi akıntım olduŞimdi birkaç siteye baktim abdestlenmeye engel değilmiş ama bilemedim.bu ay bi umutsuzluk var bende.yumurtlama dönemi bugün başlıyor ama dün yumurta ali gibi akintim vardı
Enfeksiyon desem sikayetim yok.erken yumurtladım desem 5 gün daha var yumurtlama günüme.sende durumlar nasil adet belirtisi varmi
Sende pco varmıydı acaba geç yumurtlama mi olduBenim geçen gün öyleydi 4-5 gün yumurta akı gibi akıntım oldu
Canım dr değiştirmekte fayda varKactır muayene oldum bı sıkıntı yok ama yinede ilaç tedavisi baslamadılar bende doktor dwgıstıeıp muayene olcmm bunun için adetımın 3gunu muayene te gitmeyi planlıyorum sız hangi günde muayeneye gıttınız
Adet geçikmem var ama pco değilim doktora yıllardır gidiyorum hormon falan hep normal diyor değilim yani klomenden kaynaklanıyorSende pco varmıydı acaba geç yumurtlama mi oldu
Klomen mi kullanıyorsunbende sürekli içiyorum hergün 5 ine kadar içicem faydasını göremem die çok korkuyorum ovulasyon testide kullanıyorm ama malesef hala silik çizgiler var