• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Pazar günü adet oldum canım. Green girls Green girls ve cikolatakistim cikolatakistim sizin aksinize bende 2 gün erken oldum.adet olalı hayit tohumunu da içmiyorum elim gitmiyor ama bugün yine içmeye başlamayı düşünüyorum. cikolatakistim cikolatakistim Inşallah esin döndüğünde planladığıniz gibi olur herşey hayırlısı canım allah kavuştursun şimdiden. Edvard Edvard Sen durumdasın varmi bi gelisme
ıye bıraktınkı hayıt tohumunu bende bugun aslan pencesı ıla hayıt tohumunu ikisini bı demlıyıp ıcıom basladım bakalım

ıye bıraktınkı hayıt tohumunu bende bugun aslan pencesı ıla hayıt tohumunu ikisini bı demlıyıp ıcıom basladım bakalım
Bsyanlar hayiti adet oldugumuz gunlerde iciyrmuyz bilgisi olan varmi 3-4 ay kullanilmali ya ara verilmiyr degilmi adetliyken

Sifa olsun canım bir gün içmeyi unuttum obur günlerde de moralim bozuktu yapmadi 3 4 gün kadar içmedim 2 gündür tekrar iciyorum şifa olur insallah.aslan pençesi ne ise yarıyormuş canım olmadı onu sa alirim

Sifa olsun canım bir gün içmeyi unuttum obur günlerde de moralim bozuktu yapmadi 3 4 gün kadar içmedim 2 gündür tekrar iciyorum şifa olur insallah.aslan pençesi ne ise yarıyormuş canım olmadı onu sa alirim
Hiç morel bozmayalım kızlar güsel düşünelim şifa olsun minik meleklerimiz bi yerlerde bekliyrlar :) inş. yakın zamanda gelirler rabbim en doğrusunu hayırlısını nasip eder

Hiç morel bozmayalım kızlar güsel düşünelim şifa olsun minik meleklerimiz bi yerlerde bekliyrlar :) inş. yakın zamanda gelirler rabbim en doğrusunu hayırlısını nasip eder
Amin canım insallah yumurtlama dobem8n nasıl geçti değerlendirebildinmi

Back