Canım ne durumdasın bu ay inşallah senden müjdeli bi haber duyarızBugün olması lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne durumdasın bu ay inşallah senden müjdeli bi haber duyarızBugün olması lazım
Senin adına çok sevindim canim. Çok iyi degerlendirmeye calis.tabi hepimiz için bu gecerlikızlar eşim erteledi iş seyahati ni bu ayda şans var![]()
Sifa olsun canım bir gün içmeyi unuttum obur günlerde de moralim bozuktu yapmadi 3 4 gün kadar içmedim 2 gündür tekrar iciyorum şifa olur insallah.aslan pençesi ne ise yarıyormuş canım olmadı onu sa alirimıye bıraktınkı hayıt tohumunu bende bugun aslan pencesı ıla hayıt tohumunu ikisini bı demlıyıp ıcıom basladım bakalım
Adetliyken de devam ediyoruz canım bir başlayınca hamile kalana kadar bırakmak yok en az 3 ay devamBsyanlar hayiti adet oldugumuz gunlerde iciyrmuyz bilgisi olan varmi 3-4 ay kullanilmali ya ara verilmiyr degilmi adetliyken
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin şifa olsun inşallahben yarın başlıcam adetim dün bitti 2 gn sonra başlanıyormuş. yarın akşama içerim başlarım 15 gün sanırım
Hiç morel bozmayalım kızlar güsel düşünelim şifa olsun minik meleklerimiz bi yerlerde bekliyrlar :) inş. yakın zamanda gelirler rabbim en doğrusunu hayırlısını nasip ederSifa olsun canım bir gün içmeyi unuttum obur günlerde de moralim bozuktu yapmadi 3 4 gün kadar içmedim 2 gündür tekrar iciyorum şifa olur insallah.aslan pençesi ne ise yarıyormuş canım olmadı onu sa alirim
Olmadım cnm daha leke görüyorum ama pede değmeyecek kadar.peçeteyle silince belli oluyo.kahverengi lekeAdet oldun mu hayırlısı önümüzdeki aya hep beraberiz anlaşılan
Ayy ins. Yerlesme kanamasidir gebeliktede olabiliyrOlmadım cnm daha leke görüyorum ama pede değmeyecek kadar.peçeteyle silince belli oluyo.kahverengi leke
Bilmiyorum cnm ya.umutlanmak istyrm ama bi yandan da adet olacam hissi varAyy ins. Yerlesme kanamasidir gebeliktede olabiliyr
En son 22 sinde olmştm normalde öne gelmesi gerekirken niye böyle oluyo ki şimdiGunun gectimi S Samsungeliniii ne zaman adet olman gerekiyor
Olurmu olur bir test yap derim.En son 22 sinde olmştm normalde öne gelmesi gerekirken niye böyle oluyo ki şimdi
Amin canım insallah yumurtlama dobem8n nasıl geçti değerlendirebildinmiHiç morel bozmayalım kızlar güsel düşünelim şifa olsun minik meleklerimiz bi yerlerde bekliyrlar :) inş. yakın zamanda gelirler rabbim en doğrusunu hayırlısını nasip eder
Yapmak istemiyorum cnm yaa.test yapmaktan bıktım artkOlurmu olur bir test yap derim.
Bekle bakalım canım bir iki gündaha o zaman.insallah hayırlı haberler duyarız senden.Yapmak istemiyorum cnm yaa.test yapmaktan bıktım artk
Bekle bakalım canım bir iki gündaha o zaman.insallah hayırlı haberler duyarız senden.
Bilmiyorum cnm ya.ne kötü bir psikoloji bu.hamile kalamamak bi yana bir de böle şeyler olmuyo mu gel de delirmeTest yapmak istemiyorsun ama bence yap.hamile olabilirsin bu umutlanmak değil tedbir olarak düşün.test yap hamileysen doktora gider ona gore hareket edersin.degilsen en azından acabalarla kafanı meşgul etmezsin
Sakin ol canım belki de şuan bir minnak vardır içeride delirme yoksa oda huzursuzlanir .Bence yarın ilk işin ilk idrarinla test yapmak olsunBilmiyorum cnm ya.ne kötü bir psikoloji bu.hamile kalamamak bi yana bir de böle şeyler olmuyo mu gel de delirme